پاسخ : منظور از کولو کردن یک سرور چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
یه سوال اماتوری :
من پسر خالم تو امریکا زندگی میکنه و برنامه نویسه ... میخواستم ببینم امکانش هست که یه پی سی بگیرم ! با پورت مورد نیازم و به عنوان سرور اختصاصی ازش استفاده کنم یا نه !
کار که نشد نداره ! دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارن لطفا یه توضیح کامل بدن که به چه چیزهایی نیاز هست ! و چه مشکلاتی امکان داره به وجود بیاد !
المان اینا رو بی خیال شو هر دیتا سنتری هم ارزش کولو کردن ندارد .بگرد یه دیتا سنتر خوب تو کانادا پیدا کن ایران هم خوب هستدیتا سنتر صدا و سیما اینکه مثل بعضی ها یه اینترنت 256 بگیر به کامپیوتر بزار خونت میشی دیتا سنتر مای تو فروم یه تایپک بود در رابطه با کولو سرور ببین پیداش میکنی همه اطلاعات و نظرات درباره کولو بودش یه شرکتی هم بود این کار رو مستقیم از ایران انجام میداد اونم پیدا کنی میتونی باهاشون تماس بگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
یه شرکتی هم بود این کار رو مستقیم از ایران انجام میداد اونم پیدا کنی میتونی باهاشون تماس بگیری
شرکت افراوب اين کار رو برای ديتا سنتر Netelligent در کانادا انجام ميده! (نماينده رسمی ديتاسنتر هستند)
فکر ميکنم پورت 100 رو ماهی 70 دلار در اين ديتاسنتر ميداد.
آدرس سايت هم afraweb.net
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
شرکت افراوب اين کار رو برای ديتا سنتر Netelligent در کانادا انجام ميده! (نماينده رسمی ديتاسنتر هستند)
فکر ميکنم پورت 100 رو ماهی 70 دلار در اين ديتاسنتر ميداد.
آدرس سايت هم afraweb.net
پورت 100 با چه مقدار ترافیک؟
قیمت های توی افرانت که کلا دیوانه وار هست :d البته دست ایشون هم نیست! خوب اینجا ایرانه!;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IRHosting
پورت 100 با چه مقدار ترافیک؟
قیمت های توی افرانت که کلا دیوانه وار هست :d البته دست ایشون هم نیست! خوب اینجا ایرانه!;)
چيزی که من گفتم در مورد ديتاسنتر Netelligent در کانادا هستش و نه در ايران
afraweb.net نماينده اين ديتا سنتر هستش.
ظاهرا شما منظور من از افراوب رو با افرانت اشتباه گرفتيد.
ممنون
علی امیری
سرور داخل ایران بخواهید نخواهید گرونه ! 5 تا smt1 الان داره 200 300 میلیون آب می خوره ! بعد بیاند ارزون به شما بدهند ؟