پاسخ : درخواست نمایندگی سرور مجازی با کمترین قیمت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irjoker
قیمت و شرایط همکار رو لطف کنید بیان کنید
با درود و احترام شرایط خاصی وجود ندارد در صورتی که مشتری دارید سرورهاتون را اماده سازی می کنیم و بهتون تحویل می دهیم پشتیبانی 24 ساعته داریم به صورت واقعی و پاسخ گو خدمت شما عرض کنم هزینه برای شما با توجه به این که سوررها از انگلیس است با توجه به قیمت اعلامی است می توانیم دسترسی نصب سیتسم عامل بدهیم و تست دو ساعته برای کاربرانتون اماده کنیم شرایط خاصی وجود ندارد که قابل ذکر باشد اگر کاربر زیاد داشته باشید یا فروش مناسب تخفیف های بیشتری ارائه می شود قیمت ها بسیار مناسب است
از انگلستان در خدمتیم
قیمت های همکاری خوبی می تونیم بهتون بدیم
با ما در تماس باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
E_R_B
از انگلستان در خدمتیم
قیمت های همکاری خوبی می تونیم بهتون بدیم
با ما در تماس باشید
قیمت ها رو محبت کنید پیغام خصوصی کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msmhost.net
با درود و احترام شرایط خاصی وجود ندارد در صورتی که مشتری دارید سرورهاتون را اماده سازی می کنیم و بهتون تحویل می دهیم پشتیبانی 24 ساعته داریم به صورت واقعی و پاسخ گو خدمت شما عرض کنم هزینه برای شما با توجه به این که سوررها از انگلیس است با توجه به قیمت اعلامی است می توانیم دسترسی نصب سیتسم عامل بدهیم و تست دو ساعته برای کاربرانتون اماده کنیم شرایط خاصی وجود ندارد که قابل ذکر باشد اگر کاربر زیاد داشته باشید یا فروش مناسب تخفیف های بیشتری ارائه می شود قیمت ها بسیار مناسب است
منظور از قیمت مناسب چند درصد پایین تر از نرخ اعلام شده هست ؟
منظور از قیمت مناسب چند درصد پایین تر از نرخ اعلام شده هست ؟[/quote]
دوست عزیز قیمت ها در تاپیک اعلام شده است و با همین قیمت اعلامی قابل تقدیم می باشد
با سلام از طریق یاهو با ما در ارتباط باشید با بالاترین کیفیت و پایین ترین قیمت در خدمت شما هستیم
ID Y:server238@att.net
میزبانی وب ، سرور مجازی ، دامین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berbidvps
اگر ممکنه لیست قیمت (همکار) رو برای من به صورت پیغام خصوصی ارسال کنید