پاسخ : فروش استثنایی از دیتاسنتر افسانه ای کولوکراسینگ| 30 درصد تخفیف دائمی|امن ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
**Need**
دوست گرامی در مورد این سرور کولوکراسینگ و البته قیمتهای فروش سرویستون چند سوال برام پیش اومده :
1- تاریخ نتیجه تست speedtest مربوط به حدود 1 سال پیش میباشد و قاعدتا ارتباطی با این سرور شما ندارد.
2- نتیجه تست هارددیسک مربوط به هاردهایی با کش SSD میباشد و شما بر روی این سرور از هاردهای معمولی ساتا استفاده کردید . بنابراین این تست به هیچ عنوان نمیتواند مربوط به این سرور فعلی شما باشد.
3- بر روی این سرور شما 64 گیگابایت رم دارید که با احتساب قیمتهای سرورهای مجازی ارایه شده در بهترین حالت و تکمیل کامل ظرفیت سرور، نهایتا شما 550 هزار تومان دریافتی از بابت فروش خواهید داشت.
با این دریافتی هزینه هایی مانند هزینه کولو و آی پی بزور تامین میشود چه برسد به سود شما و سود سروری که با هزینه بالایی تهیه شده است.
4- دیتاسنتر کولو کراسینگ به هیچ عنوان پهنای باند نا محدود ندارد و اتفاقا پهنای باند گران هم میباشد. شما چگونه بر روی سروری که پهنای باند محدودی دارد، سرور مجازی با پهنای باند نامحدود ارایه میدید ؟
با سپاس
سلام دوست عزیزم
1.نتیجه تست یکی از همکارا هستش که از همون استفاده شده
2.تست هارد متعلق به خودمونه و ساتا نیستند هارد ها enterprise هستند
3.سرور متعلق به خودمونه و کولو شده درامد خیلی بیشتر از 550 تومان هستش هزینه رم اضافی و هارد و سی پی یو و کور رو محسابه نکردید(از این افر هم تنها 10 عدد فروخته خواهد شد که در حال حاظر 4 مورد فروخته شده است)
4.در پست قبلی هم ذکر شده که در پهنای باند از قانون fair policy استفاده می کنیم و تا زمانی که در پهنای باند به مشکل نخوریم نا محدود می باشد
با تشکر
پاسخ : فروش استثنایی از دیتاسنتر افسانه ای کولوکراسینگ| 30 درصد تخفیف دائمی|امن ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
سلام دوست عزیزم
1.نتیجه تست یکی از همکارا هستش که از همون استفاده شده
2.تست هارد متعلق به خودمونه و ساتا نیستند هارد ها enterprise هستند
3.سرور متعلق به خودمونه و کولو شده درامد خیلی بیشتر از 550 تومان هستش هزینه رم اضافی و هارد و سی پی یو و کور رو محسابه نکردید(از این افر هم تنها 10 عدد فروخته خواهد شد که در حال حاظر 4 مورد فروخته شده است)
4.در پست قبلی هم ذکر شده که در پهنای باند از قانون fair policy استفاده می کنیم و تا زمانی که در پهنای باند به مشکل نخوریم نا محدود می باشد
با تشکر
ممنون از پاسخگویی تون. ولی:
1- فکر نمیکنید که قرار دادن نتیجه تست اسپیدتست یکی از همکاران دیگه که اونم 1 سال پیش تهیه شده است برای تبلیغ و معرفی سرور فعلی زیاد مناسب نباشد.
2- تا جایی که بنده اطلاع دارم این نتایج فقط میتونه از برای هاردهایی با کشهای اس اس دی باشد و هاردهای ساتا اینترپرایز خالی به هیچ عنوان چنین نتایجی بنچمارکی را نخواهند داشت. اساتید و دوستان زیادی میتونند در این تاپیک بیاند و نظرشون را در این مورد بیان کنند. شما خواهشا نتیجه بنچمارکی از این نوع هاردهای اینترپرایز را در سایت های معتبر بزارید تا ما هم با این هاردها بیشتر و بهتر آشنا بشیم.
3- همه افرادی که تو کار ارایه سرور مجازی هستند بخوبی میدونند که فروش اصلی هر سرور بر اساس پلنهای ارایه شده میباشد و فروش منابع اضافه مانند هارددیسک و پردازنده و ... در بهترین حالت به 20-30 درصد فروش پلنها برسد. مگر اینکه شما تعداد سرورهای مجازی که رو این سرور خواهید داشت خیلی بیشتر از محاسبات ساده من باشه و یک آورسل حسابی رو در زمینه رم داشته باشید.
درود
آخه مرد مومن این کانفیگی که شما گرفتی یا فقط میزبان هاست دانلود باشید یا فقط وی پی اس
که هر 2 با هم هستید حاضرم قول بدم که سرعت دانلود بیشتر از 30 مگابیت نیست در وی پی اس هاتو ن ( البته شاید )
و جالبه توی این چند ماه هنوز نتونستید یک سرور رو پر کنید؟
به هر حال بهتره قیمت ها رو بالا بکشید و جالب تره اون هر آیپی توی کلوکراسینگ 2 دلار هست درسته ؟
و پهنای باند 1 گیگ اختصاصی هزینش 1.5 میلیون می شه
1 گیگ شیر هم بستگی به ترافیک داره
من موندم .......... چطوریه داستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
**Need**
ممنون از پاسخگویی تون. ولی:
1- فکر نمیکنید که قرار دادن نتیجه تست اسپیدتست یکی از همکاران دیگه که اونم 1 سال پیش تهیه شده است برای تبلیغ و معرفی سرور فعلی زیاد مناسب نباشد.
2- تا جایی که بنده اطلاع دارم این نتایج فقط میتونه از برای هاردهایی با کشهای اس اس دی باشد و هاردهای ساتا اینترپرایز خالی به هیچ عنوان چنین نتایجی بنچمارکی را نخواهند داشت. اساتید و دوستان زیادی میتونند در این تاپیک بیاند و نظرشون را در این مورد بیان کنند. شما خواهشا نتیجه بنچمارکی از این نوع هاردهای اینترپرایز را در سایت های معتبر بزارید تا ما هم با این هاردها بیشتر و بهتر آشنا بشیم.
3- همه افرادی که تو کار ارایه سرور مجازی هستند بخوبی میدونند که فروش اصلی هر سرور بر اساس پلنهای ارایه شده میباشد و فروش منابع اضافه مانند هارددیسک و پردازنده و ... در بهترین حالت به 20-30 درصد فروش پلنها برسد. مگر اینکه شما تعداد سرورهای مجازی که رو این سرور خواهید داشت خیلی بیشتر از محاسبات ساده من باشه و یک آورسل حسابی رو در زمینه رم داشته باشید.
سلام مجدد
1.خیر موردی نداره
2.کاملا اشتباه می کنید می تونید تشریف بیارید بهتون team viewer میدم باهم تست رو روی هارد بگیریم که کاملا مطمئن باشید
3.در مورد اورسل هم می تونید از طریف همان team viewer اقدام کنید و مشاهده کنید که در حال حاظر حدود 8 گیگ رم خالی بر روی سرور موجود می باشد
ممنون از توجهتون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-developers
درود
آخه مرد مومن این کانفیگی که شما گرفتی یا فقط میزبان هاست دانلود باشید یا فقط وی پی اس
که هر 2 با هم هستید حاضرم قول بدم که سرعت دانلود بیشتر از 30 مگابیت نیست در وی پی اس هاتو ن ( البته شاید )
و جالبه توی این چند ماه هنوز نتونستید یک سرور رو پر کنید؟
به هر حال بهتره قیمت ها رو بالا بکشید و جالب تره اون هر آیپی توی کلوکراسینگ 2 دلار هست درسته ؟
و پهنای باند 1 گیگ اختصاصی هزینش 1.5 میلیون می شه
1 گیگ شیر هم بستگی به ترافیک داره
من موندم .......... چطوریه داستان
سلام دوست عزیزم
1.سرور پر و خالی میشه مشتری ها ثابت حضور ندارند اگر کمی در هاستینگ فعالیت کرده باشید متوجه خواهید شد
2. هر ای پی 0.7 از arin خریداری میشه
3. هزینه کولو ماهانه 230$ می باشد(پورت 1 گیگابیت اختصاصی+/26)
سوالی دیگه هست خدمتتون هستم
دوست عزیز رم اضافی تعرفش چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sitetheme
تو سایتشون زده دیگ
12 تومن هر گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sitetheme
با سلام هر گیگ رم اضافی 12 تومان می باشد
سلام
اقا من مخوام کار اکانتینگ انچام بدم
ایا شما نرم افزاز زیر رایگان کانفیگ می کنیذ ؟
kerio برای desktop
cissco برای ios
وبرای اندرویدم یه نرم افزاز خوب
می خوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yoshi
سلام
اقا من مخوام کار اکانتینگ انچام بدم
ایا شما نرم افزاز زیر رایگان کانفیگ می کنیذ ؟
kerio برای desktop
cissco برای ios
وبرای اندرویدم یه نرم افزاز خوب
می خوام
دوست عزیز لطفا قوانین سایت رو رعایت بفرمایید
با سلام خدمت دوستان
بنده 24 ساعت یه سرور تست ازشون گرفتم در کل نظرم اینه:
پشتیبانی خوبه کیفیت سرور هم که عالیه بنده قصد خرید چند ماهه رو داشتم ولی چون فعلا قصد سفر دارم انشالله بعد برگشتن سه ماهه تمدید می کنیم و در ضمن اینم بگم که چون سرور کولو هستش و مال خودشون هست آدم یکم خیالش راحت تر میشه و مثل بعضی از دوستان که سرور ارائه میدن و نماد اعتماد هم دارن بعد از یکی دو روز نمیان بگن که آقا اطلاعاتتون از دست رفت.