پاسخ : چطور سرور اختصاصی بفروشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
openz
برای شروع کار نمیخام زیاد هزینه کنم برای سرور اختصاصی( چیزی حدود ماهیانه 2 هزار دلار)
به نظرم باید به قوله دوستان کانفیگ سرور ها رو بر اساس نیاز مشتری انجام بدیم, اما خوب کدوم دیتاسنتری رو شما دیدید که اینکار رو انجام بده؟
همون روشي كه گفتم شروع كنيد
چند تا پلان از يك ديتاسنتر بگذاريد و بفروشيد بعد از مدّتي سرور هاي پرطرفدار مشخص ميشود.
ديتاسنترهاي خارجي بعضيهاشون انجام ميدن، ديتاسنترهاي داخلي رو ميبايست صحبت كنيد باهاشون
آقايعيسيلو اين چيز هايي كه شما ميگوييد هزينههاي سنگيني دارد و براي شروع كار مناسب نيست چون ضرره! وگرنه همه دوستان با كمي سرچ در اينترنت ميتوانند به اطلاعاتي كه شما داديد برسند (شروع كار اصولي بودجه فراواني ميخواهد)
بهتر است اوّل مشتري خودشان را پيدا كنند بعد هزينههاي سنگين سختافزار و رك و غيره را متحمل بشوند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
همون روشي كه گفتم شروع كنيد
چند تا پلان از يك ديتاسنتر بگذاريد و بفروشيد بعد از مدّتي سرور هاي پرطرفدار مشخص ميشود.
ديتاسنترهاي خارجي بعضيهاشون انجام ميدن، ديتاسنترهاي داخلي رو ميبايست صحبت كنيد باهاشون
آقايعيسيلو اين چيز هايي كه شما ميگوييد هزينههاي سنگيني دارد و براي شروع كار مناسب نيست چون ضرره! وگرنه همه دوستان با كمي سرچ در اينترنت ميتوانند به اطلاعاتي كه شما داديد برسند (شروع كار اصولي بودجه فراواني ميخواهد)
بهتر است اوّل مشتري خودشان را پيدا كنند بعد هزينههاي سنگين سختافزار و رك و غيره را متحمل بشوند!
دقیقا اگر دوباره مطالعه بفرمایید گفتم دوستان نفسشان از جای گرم بلند میشه که میگن کولو و رک و فلان بکن و فلان تعداد تو فلان جا داریم
مقداری شفاف سازی کردم بنده میدونم استارتر توانایی هزینه به این میزان را ندارد حتی اگر داشته باشد هم با توجه به تجربه کمشان به مشکل میخورند توضیح دادم خدمتشان که بدونند این که میگن سرور بخریم بگذاریم دیتاسنتر رک بگیریم و اینا یعنی چی و پشت پرده چیی ها هست که خبر ندارند
الآن هم که ماشا الله مد شده هر کی رو باهاش صحبت میکنی میگه رک داریم و نمیدونم چی و چی و چی . . .
بنده روابط کاملا private و بزرگی در دیتاسنتر های پارس آنلاین و افرانت دارم که هر کس مدعی را میتونیم شناسایی و اطلاعات در ارتباط باهاش کسب بکنیم از تعداد سرور ها تا تعداد آی پی ها و رنج آی پی ها ....
یک خواهشی از همه دوستان و همکاران دارم :
* برای فروش بیشترتون دروغ نگین چون از همین دروغتان ضرر میکنید
ادعا های بزرگ توانایی های بزرگ را در کاربر ایجاد میکند شما وقتی نتونید اون توانایی را فراهم بکنید اونوقت است که ضرری که خدمتتان گفتم را مشاهده خواهید کرد
با علی
عیسی لو
نقل قول:
خوب با دیتاسنتر های داخلی هم اگه صحبت کنیم باز قراردادو یه جوری میبندن که همش به سوده خودشون باشه.
بهتر نیس برای فروش سرورهای داخلی بریم چندتا سرور بخریم (مثله سرورهای خارجی) بعد مشخصاتشون رو تو سایت بذاریم هر موقع لازم شد بریم دیتاسنتر وصلش کنیم؟