پاسخ : فروش ویژه تابستانه **وی پی اس گروپ** سرور هلند و سرور آمریکا + هارد ssd با ۲۵ درصد تخفیف دایمی
- - - Updated - - -
آپدیت !!! آفر استثنایی وی پی اس گروپ فقط ۵ سرور هر لوکیشن !
افر ویژه فقط ۵ سرور بروی هر لوکیشن : ( جهت استفاده از این آفر ویژه تیکت کنید)
لوکیشن آمریکا:
سرور با رم ۲ هارد ۸۰ گیگHHD و یک کور سی پس یو ۱۵۰۰ هرتز ماه اول 10900 تومان ماه دوم به بعد 19900
لینک مستقیم خرید
لوکیشن هلند:
سرور با رم ۲ هارد ۸۰ گیگHHD و یک کور سی پس یو ۱۵۰۰ هرتز ماه اول 13900 تومان ماه دوم به بعد 24900
لینک مستقیم خرید
( جهت استفاده از این آفر ویژه تیکت کنید)
شرایط افر ويزه :
1. این دو آفر امکان بازگشت وجه تا ۱۲ ساعت (فقط ۱۲ ساعت ) بعد پرداخت بدون هیچ گونه سوالی دارد (نیاز به ارایه هیچ دلیلی برای باز گشت وجه نیست).
2. ۵۰۰ تومان هزینه کارت به کارت جهت بازگشت وجه کم می گردد.
3. نصب هر گونه سیستم عامل یکبار بر روی این سرور رایگان می باشد. نصب مجدد ۵۰۰۰ تومان هزینه دارد.
4. هیچ گونه کانفیگ جانبی بر روی این سرور ها از طرف ما انجام نمی گردد سرور ها کاملا unmanaged هستند .
5. قیمت ماه دوم همیشه ثابت هست.
6. امکان ارتقاع سرور در هر لحظه می باشد (رم -هارد - سی پی یو )
7. امکان ارایه سرور با رم بالاتر ۳ – ۴ – ۶ نیز موجود می باشد جهت سفارش تیکت کنید[/QUOTE]
امکان ارایه تست از این آفر ویژتون هست ؟
پاسخ : فروش ویژه تابستانه **وی پی اس گروپ** سرور هلند و سرور آمریکا + هارد ssd با ۲۵ درصد تخفیف دایمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezabagh
- - - updated - - -
آپدیت !!! آفر استثنایی وی پی اس گروپ فقط ۵ سرور هر لوکیشن !
افر ویژه فقط ۵ سرور بروی هر لوکیشن : ( جهت استفاده از این آفر ویژه تیکت کنید)
لوکیشن آمریکا:
سرور با رم ۲ هارد ۸۰ گیگhhd و یک کور سی پس یو ۱۵۰۰ هرتز ماه اول 10900 تومان ماه دوم به بعد 19900
لینک مستقیم خرید
لوکیشن هلند:
سرور با رم ۲ هارد ۸۰ گیگhhd و یک کور سی پس یو ۱۵۰۰ هرتز ماه اول 13900 تومان ماه دوم به بعد 24900
لینک مستقیم خرید
( جهت استفاده از این آفر ویژه تیکت کنید)
شرایط افر ويزه :
1. این دو آفر امکان بازگشت وجه تا ۱۲ ساعت (فقط ۱۲ ساعت ) بعد پرداخت بدون هیچ گونه سوالی دارد (نیاز به ارایه هیچ دلیلی برای باز گشت وجه نیست).
2. ۵۰۰ تومان هزینه کارت به کارت جهت بازگشت وجه کم می گردد.
3. نصب هر گونه سیستم عامل یکبار بر روی این سرور رایگان می باشد. نصب مجدد ۵۰۰۰ تومان هزینه دارد.
4. هیچ گونه کانفیگ جانبی بر روی این سرور ها از طرف ما انجام نمی گردد سرور ها کاملا unmanaged هستند .
5. قیمت ماه دوم همیشه ثابت هست.
6. امکان ارتقاع سرور در هر لحظه می باشد (رم -هارد - سی پی یو )
7. امکان ارایه سرور با رم بالاتر ۳ – ۴ – ۶ نیز موجود می باشد جهت سفارش تیکت کنید
امکان ارایه تست از این آفر ویژتون هست ؟[/quote]
با سلام
بر روي اين آفر ويژه ما امكان بازگشت وجه بدون هيچگونه دليلي تا ١٢ ساعت داريم -لذا شما با خيال اسوده مي تونيد تا حداكثر ١٢ ساعت سرور تست كنيد -توجه كنيد كه جهت ريفاند ٥٠٠ تومان كارمزد بانكي كسر مي گردد و حداكثر پس از ١٢ ساعت امكان بازگشت وجه هست بعد از اين مهلت تايين شده وجهي مرجوع نمي گردد ، با تشكر از توجه شما
با سلام
پنل هلند رم دو با 2core سی پی یو چقدر میشه هزینه اش ماه اول و ماهای بعد..
بعد سرورها نسبت به کرک و ...حساس هستند یا خیر
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jadogar
با سلام
پنل هلند رم دو با 2core سی پی یو چقدر میشه هزینه اش ماه اول و ماهای بعد..
بعد سرورها نسبت به کرک و ...حساس هستند یا خیر
با تشکر
لوکیشن هلند:
سرور با رم ۲ هارد ۸۰ گیگhhd و دو کور سی پس یو ۱۵۰۰ هرتز ماه اول 23900 تومان ماه دوم به بعد 34900
سرورها نسبت به کرک و ...حساس نیست = سرور وارز هست
لطفا جهت دریافت آفر تیکت بزنید تا براتون با قیمت گقته شده فاکتور بشه
لینک مستقیم خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
همه تیکت هاتون جواب داده شده شما کلا عادت دارید به اسپم نوشتن ! من جوابی برای ادعا های مسخرتون ندارم موفق باشید - این پست تون به عنوان اسپم گذارش شد
من سرور داشتم یا نداشتم !؟ چرا حذف شده !؟ باید جواب بدید نمی تونین بی دلیل سرورُ قطع کنید.
شما ادعا کردید که من درخواست کنسلی دادم باشه نشون بدید ! ولی کی باور میکنه که به این دلیل سرور من قطع شده !؟ مگه من مغز خر خوردم وقتی قرار نیست پولی به من برگرده سرورُ قطع کنم !؟
آقای مدیر محترم اینم مدرک ! تارخ پستُ ببینید.
http://www.webhostingtalk.ir/f13/121...ml#post1149503