پاسخ : سوال: ایا پیدا کردن سرویس دهنده واسطه بین دیتاسنتر و سرویس گیرنده امکان پذیر است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
با سلام
بله امکا پذیر هست
با سلام دوست عزیز امکانش هست بیشتر توضیح دهید سپاس
پاسخ : سوال: ایا پیدا کردن سرویس دهنده واسطه بین دیتاسنتر و سرویس گیرنده امکان پذیر است؟
نمی دونم چرا دوستان از جواب دادن و روشن کردن موضوع طفره می رند با این که این تاپیک این همه بازدید داشته!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behrouz50Amir
نمی دونم چرا دوستان از جواب دادن و روشن کردن موضوع طفره می رند با این که این تاپیک این همه بازدید داشته!
دوست عزیز بنده کل تاپیک خوندم و دوستان هم جواب دادن خدمتتون.
دیگه دنبال چه جوابی هستید؟
اول اینکه بستگی به دیتاسنتر داره
دوم اینکه بستگی نحوه صحبت کردن و درخواست شما از دیتاسنتر داره
سوم هم اینکه در صورتی که فرم های جاستیفیکیشن رو واسطه پر کرده باشه و اطلاعات دقیق هم داده باشه شما میتونید از طریق آی پی واسطه رو پیدا کنید.
فکر کنم دیگه جای خالی نگذاشته باشم...
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.D.A
دوست عزیز بنده کل تاپیک خوندم و دوستان هم جواب دادن خدمتتون.
دیگه دنبال چه جوابی هستید؟
اول اینکه بستگی به دیتاسنتر داره
دوم اینکه بستگی نحوه صحبت کردن و درخواست شما از دیتاسنتر داره
سوم هم اینکه در صورتی که فرم های جاستیفیکیشن رو واسطه پر کرده باشه و اطلاعات دقیق هم داده باشه شما میتونید از طریق آی پی واسطه رو پیدا کنید.
فکر کنم دیگه جای خالی نگذاشته باشم...
موفق باشید
سلام ببینید دوست من برای مثال عرض می کنم جناب company_hosting صفحه ی قبل گفتند بله امکان پذیر هست ولی مطلب رو باز نکردند علاوه بر این که ازشون تشکر می کنم بابت حضورشون خواستم بیشتر توضیح دهند
و بیشتر نظر من این بود که دیتا سنتر رو دخیل نکنیم و فرم های جاستیفیکیشن هم پر نشده باشند
امیدوارم منظور رو رسونده باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behrouz50Amir
سلام ببینید دوست من برای مثال عرض می کنم جناب company_hosting صفحه ی قبل گفتند بله امکان پذیر هست ولی مطلب رو باز نکردند علاوه بر این که ازشون تشکر می کنم بابت حضورشون خواستم بیشتر توضیح دهند
و بیشتر نظر من این بود که دیتا سنتر رو دخیل نکنیم و فرم های جاستیفیکیشن هم پر نشده باشند
امیدوارم منظور رو رسونده باشم
در این شرایط خیر راهی نیست جز یک راه بسیار کوچیک!
اینکه یک تاپیک در این انجمن ایجاد کنید و اعلام کنید فلان رنج آی پی مال کدوم یک از این واسطه هاست
که باید خیلی خوش شانس باشید واسطه مربوطه نه تنها تاپیک شمارو ببینه،بلکه حاضر بشه اعلام کنه که فلان رنج آی پی متعلق به ایشون هست.
در غیر این صورت هیچ راه دیگه ای نیست...
موفق باشید
اینکار امکانش هست اما به شرطی که دی ان اس ها تغییر نکرده باشه و تنها راهش دوستمون mda گفتن وگرنه راه دیگری نیست
درود
در حالت مدنظر شما (و بیشتر نظر من این بود که دیتا سنتر رو دخیل نکنیم و فرم های جاستیفیکیشن هم پر نشده باشند) هیچ امکانی ندارد و اعلام پست در اینجا و اعلام توسط واسطه نیز بسیار دور از ذهن است.
موفق باشید