بیا من برات میزارم روزی 10 تا 15 هزار آی پی دارم روی سایت irpopup داره نزدیک به 3500 آی پی باز میشه ، اگر دوست داشتی سر بزن دانلود آهنگ جدید | آهنگباز
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا من برات میزارم روزی 10 تا 15 هزار آی پی دارم روی سایت irpopup داره نزدیک به 3500 آی پی باز میشه ، اگر دوست داشتی سر بزن دانلود آهنگ جدید | آهنگباز
درود
من در سایت های طلافیلم و باران تبلیغ گذاشتم
ولی به نظرم از طلا فیلم هیته بهتری میگیری تا باران
و اینکه اگه تو طلافیلم تبلیغ میدی مواظب باش زودتر از موعودش وقت تبلیغت تموم میشه و باید چکو چونه بزنی حقت پایمال نشه
تشکر از شما
تبلیغات بنری گذاشتید ؟ 940 ؟
- - - Updated - - -
اخه نسبت به بازدیدی که داره خیلی هزینه هاش زیاده
بله 940 قرار دادم
بله پول زیاد دوست دارن ! مواظب باشید خلاصه
به هیچ عنوان سایت طلافیلم و ته فیلم و پیشنهاد نمیدم !
این دو سایت یک مدتی به صورت تبلیغات گسترده پاپ آپ شروع به کار کردن که آمار تقلبی بگیرن فقط جهت گرفتن تبلیغات !
طلافیلم مدتی هست پاپ آپ نداده و آمارش از 30 هزار بازدید شده 3 هزار ! و تنها بازدیدش در حال حاضر از سایت هایی هست که تبلیغات داده ! اینا هم برداره آمارش به 0 میرسه
ته فیلم هم که دیگه چه بدتر هنوزم پاپ آپ داره میزاره تو سایت ها واسه آمار و گرفتن تبلیغات !!
بهتون پیشنهاد می کنم تو گوگل سرچ کنید دانلود فیلم یا دانلود آهنگ هر سایتی پیج 1 تا 2 بود تبلیغات بدید ;)
این تجربه های شخصی خودم تو این همه مدت بوده
صحیح میگید
طلا فیلم افت کرده به طور فجیع
ته فیلم هم تو 10 تا سایت پاپ آپ داده و بازدید ثابت هیچی نداره
سلام بفرمایید بررسی کنید سایت اگه مشکل نداشته باشه و تو ساماندهی ثبت باشه در خدمتم سایت ها رتبه زیر 500 ایران
چت روم 50 هزار ایپی 480 هزار بازدید کننده
شبکه اجتماعی 30 هزار ایپی 300 هزار بازدید
ایمیل:ghoghnooschat@yahoo.com
بهترين سايت براي تبليغات سايت هايي هستند كه رتبه بالايي دارند و پر بازديد هستند كه اگر در سايت الكسا چك كنيد مي تونيد سايت هايي كه رتبه بالايي در ايران دارند را پيدا كنيد كه از جمله آن ها ورزش3 و تابناك و ... مي باشند.