پاسخ : از کجا سرویس مثله میهن بلاگ رو سفارش بدم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radar
اسکریپ کاملاً شبیه بلاگ فا رایگان سراغ دارین !! البته بدون باگ باشه !؟
سلام دوست عزيز .
بهترين گزينه با شرايط شما وردپرس MultiUser هست .
حتي اسكريپت خود بلوگفا و ميهن بلاگ هم به شما نمي تواند كمكي كند مگر اينكه برنامه نويسان آن گروه را در اختيار داشته باشيد .
موفق باشيد .
درسته multiuser هم به نوبه خودش یک سیستم خوبیه و با اون میشه حتا بزرگترین سیستم وبلاگدهی را درست کرد ولی بستگی به گروه آن داره!
شما بهتره با وردپرس آشنا شی و اگر آشنایی wp mu رو نصب کنی و با یک کم خصوصی سازی و افزایش امکانات یک سیستم خوب درست کنی
اگه جسارت نباشه من ۲ تا سیستم وبلاگ دهی دارم یکیش را شاید بعضی ها بشناسن. ( وبلاگ پارسی باکس )
اون یکی هم داریم روش کار میکنیم تا ببینیم زیر فشار چجوری هست .
این pdf توضیحاتش هست http://mohsendavari.com/pdf/weblog.pdf
قیمتش هم بین ۷۰۰ - ۹۰۰ تومن هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
در مورد وردپرس مولتی يوزر زياد اطلاع ندارم چون کار نکردم!
ورد پرس مولتی يوزر اگر همونی باشه که روی سايت wordpress.com هستش نبايد تو تعداد کاربر بالا به مشکل بخوره!
اما اگر برای هر يوزر يک کپی از ديتابيس بگيره اونموقه خيلی زود به مشکل برميخوره!
بايد اساس برنامه نويسیش رو ديد. اگر همه (به فرض پست ها) تو يک table باشه مشکلی نداره اما اگر برای هر وبلاگ يک table برای پست ها ايجاد بشه خيلی زود به مشکل ميخوره.
ما برای تست wp mu را اوردیم و حتی یه سفارش هم داشتیم که با همین وردپرس انجام شد.
روی wp mu باید کار کرد از لحاظ گرافیکی و از نظر امکانات هم wp براش کم نگذاشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radar
سوال ما رو جواب بدین ، این پست رو من شروع کردم ! با تشکر
به نظر من اگر شروع است wp mu را یه تستی بزنید.اگر نیازتون را براورده نکرد.برین سراغ سیستم های نوشته شده توسط استاتید!
من سیستم شبیه بلاگ فا رو نوشتم ، ولی در ساخت اینساتلر اختصاسیش گیر کرد م وارور میده !!! کسی اینستالر سرویس مشابه بلاگ فا رو داره !؟
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:53 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
اگه جسارت نباشه من ۲ تا سیستم وبلاگ دهی دارم یکیش را شاید بعضی ها بشناسن. ( وبلاگ پارسی باکس )
اون یکی هم داریم روش کار میکنیم تا ببینیم زیر فشار چجوری هست .
این pdf توضیحاتش هست
http://mohsendavari.com/pdf/weblog.pdf
قیمتش هم بین ۷۰۰ - ۹۰۰ تومن هست
این سیستم که پیش پا افتادس وخیلی بیرزه 200 هزار تومنه !!! درسته وارد نیستیم ولی یه عمره وبمستری می کنیم !
radar جان شما اگر نوشته اید اینستالر هم میتونید بنویسید!
بعد آقای داوری یکی از بزرگترین برنامه نویسان هستند و سعی کنید به سیستم های ایشون توهین نکنید!
شاید امکاناتش به نظر شما کم باشه ولی سیستم هیچ کمی کسری نداره به نظر من
پارسی باکس به نظر من علان مشکل wildcard داره که باز نمیشه! شما هم که وبمستر هستید چند ساله فرق اسکریپت نال و ریپ شده رو بهتر میدونید با سیستمی که خود برنامه نویس مینویسه!
بهتره به برنامه ای که روش کار شده و کاملا اختصاصی هست توهین نکنید! چون نصب یا ویرایش کردن یک اسکریپت خیلی با نوشتن یک اسکریپت فرق داره
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sharax
radar جان شما اگر نوشته اید اینستالر هم میتونید بنویسید!
بعد آقای داوری یکی از بزرگترین برنامه نویسان هستند و سعی کنید به سیستم های ایشون توهین نکنید!
شاید امکاناتش به نظر شما کم باشه ولی سیستم هیچ کمی کسری نداره به نظر من
پارسی باکس به نظر من علان مشکل wildcard داره که باز نمیشه! شما هم که وبمستر هستید چند ساله فرق اسکریپت نال و ریپ شده رو بهتر میدونید با سیستمی که خود برنامه نویس مینویسه!
بهتره به برنامه ای که روش کار شده و کاملا اختصاصی هست توهین نکنید! چون نصب یا ویرایش کردن یک اسکریپت خیلی با نوشتن یک اسکریپت فرق داره
با تشکر
من که توهین نکردم ، فقط قیمت رو کارشناسی کردم ، مشکل من با اینستالر در هاست رایگان حل نمیشه ، مگرنه تو هاست های دیگه خوب کار می کنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
در مورد وردپرس مولتی يوزر زياد اطلاع ندارم چون کار نکردم!
ورد پرس مولتی يوزر اگر همونی باشه که روی سايت wordpress.com هستش نبايد تو تعداد کاربر بالا به مشکل بخوره!
اما اگر برای هر يوزر يک کپی از ديتابيس بگيره اونموقه خيلی زود به مشکل برميخوره!
بايد اساس برنامه نويسیش رو ديد. اگر همه (به فرض پست ها) تو يک table باشه مشکلی نداره اما اگر برای هر وبلاگ يک table برای پست ها ايجاد بشه خيلی زود به مشکل ميخوره.
حق با آقاي اميري هست
وردپرس مولتي يوز ، براي هر وبلاگ جداول جدا مي سازد و تعداد جداول بسيار زياد مي شود .
در نتيجه در آمار بالا جواب نمي دهد .
بيشتر اسكريپت هايي كه در بازار پخش شده ، در آمار بالا اصلا جواب نمي دهند .
ما دیگه مجبور شدیم پارسی باکس را به دلایل زیادی کنار بزاریم ولی قابل توجه کسانی که میگن تحمل بازدید بالا را نداره بگم که ما در پارسی باکس روزی ۳۰-۴۰ هزار ip داشتیم!
و مرتبا سیستم را بهینه میکردیم.
الان هم روی سیستم جدید داریم بهینه سازی را انجام میدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radar
من سیستم شبیه بلاگ فا رو نوشتم ، ولی در ساخت اینساتلر اختصاسیش گیر کرد م وارور میده !!! کسی اینستالر سرویس مشابه بلاگ فا رو داره !؟
این سیستم که پیش پا افتادس وخیلی بیرزه 200 هزار تومنه !!! درسته وارد نیستیم ولی یه عمره وبمستری می کنیم !
نوشتيد ولي در ساخت اينستالر مشكل داريد؟!جالب بود!
دقيقا چون وارد نيستيد اين رو مي گيد...و گرنه الان طراحي قالب داريم قيمت هايي مثل 70 تا 200 تومن ...