بیشتر دوستان به نوع اسکریپت اشاره کردن
من میخوام وردپرس شبکه نصب کنم که روش فقط 4 یا 5 وبلاگ هست
همین
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشتر دوستان به نوع اسکریپت اشاره کردن
من میخوام وردپرس شبکه نصب کنم که روش فقط 4 یا 5 وبلاگ هست
همین
سلام
اگر درست منظور شما رو فهمیده باشم منظور شما میزان CPU و Ram که در cpanel دیده میشه هست باید بگم که هیچ کدام در سرعت هاست شما تاثیر زیادی ندارند ! منابع قابل استفاده توسط هاست شما لیمیت شده و سرعت هاست شما به میزان استفاده شما از این منابع کم لیمیت شده زیاد ربط نداره بیشتر این موضوع به قدرت cpu و ram و میزان استفاده از هارد سرور توسط کل هاست ها و نوع کانفیگ انجام شده مربوط هست! مثال سرعت لود سایت شما در صورت استفاده از 10 % ram و cpu با زمان استفاده 90 % تغییر محسوسی نخواهد کرد چون این منابع معمولا پیش منابع اصلی سرور بسیار ناچیزند در صورتی که منابع سرور کم باشه تاثیر گذارند
در مورد هارد های SSD و تفاوت سرعتشون با هارد های معمولی بگم زمانی که هارد معمولی زیاد مورد استفاده قرار نگرفته باشه ( هاست دانلود و سرور مجازی دانلود و... ) چندان تفاوتی محسوسی در سرعت لود سایت شما در مقابل هارد SSD نخواهند کرد متاسفانه اینقدر روی هارد SSD و میزان سرعتش بعضی از دوستان مانور دادند که الان اکثر مشتریان هاست فکر می کنند هارد ساتا پیش SSD حکم دوچرخه پیش جت رو داره !
به نظر من هاست بگیرید ارزان تر و راحت تر است
تمام عناصر هاست (میزبان) بستگی دارد در سرعت شما مثل :
رم ، سی پیو ، پهنای باند ، کانفیگ صحیح ، مدیریت سرور مدیر،انتخاب مکان مناسب سرور و ...