کسی لینک مستندات یا documentation اینو داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی لینک مستندات یا documentation اینو داره ؟
یک نرم افزاره که حالا یا باید تهیه کنید یا خودتون بنویسید
نیازی هم به ارسال داشتید در وایبر ما در خدمتتون هستیم
من یک سایت برای تبلیغات وایبری پیدا کردم و پیشنهاد می کنم شما هم ببینید.
برای چی می خواید ۵۰۰ تومان پول نرم افزار بدید و بعد ببینی خوب هست یا نه؟
تازه مشکلات ارسالش هم هست و فضایی که بابت حجم اینترنت باید بدی
این رو من پیدا کردم قیمتهاش هم نسبت به بقیه خیلی پایین تره
http://viberads.blog.com/
سامانه هوشمند تبلیغاتی تیک بار ، ایده و روشی نو توسط تیک بار برای اولین بار راه اندازی گردیده است .
در این روش دیگر محدودیت کارکتر برای ارسال پیامک وجود ندارد و شما میتوانید تصاویر مربوط به تبلیغ خود را از طریق سرور های قدرتمند تیک بار به همراه پیامک خود ارسال نمایید .
استفاده کنندگان از نرم افزار های وایبر ، واتس آپ و ولاین معمولا افرادی می باشند که از نظر سطح معلومات و آگاهی در جایگاه مناسبی قرار دارند . به همین جهت برای تبلیغ خدمات و کالای لوکس برای این بازار هدف بسیار مناسب میباشد.
تیک بار با استفاده از سرور های قدرتمند و گران قیمت در داخل و خارج از کشور و با بهره گیری از دانش برنامه نویسی خود توانسته است بستری مناسب برای استفاده تبلیغاتی از نرم افزارهای بسیار پر طرفدار وایبر ، واتس آپ و لاین را ایجاد و در دسترس عموم قرار دهد.
ارسال تبلیغ در وایبر ، واتس آپ و لاین توسط شماره های کشور کانادا صورت گرفته که سرعت بسیار بالای ارسال و بدون هبچ گونه ریزشی صورت میگیرد و همچنین تیک بار این امکان را فراهم کرده که شما بتوانید ارسال را با خط تلفن همراه خودتان ارسال کنی
قابل ذکر است پنل های کاربری و نمایندگی با تعرفه ویژه ارائه می گردد .
جهت اطلاعات بیشتر با 02124521284 یا 09165122246 تماس بگیرید
و یا به آدرس adspanel.ir یا tikbar.ir مراجعه نمایید .
کاشکی وی بی no flow یا بلوک داشت
سلام
این رو ببینید برای کسایی که می خوان بخرن اول می ده ارسال کنید بعد پول میگیره - اینش خیلی خوبه
این نرم افزار رو این سایت برای فروش گذاشته امکاناتش هم جالب بود.
قول پیاده سازی واتس اپ هم داده
بانک شماره ها به تفکیک شهر و منطقه بندی تهران و شهرستان ها رو هم داره اضافه می کنه
قیمتش هم بدک نبود
خودتون ببینید
این لینکش بود
bit.ly/viberBulk
متاسفانه بعضی دوستان اینجا رو با بخش فروش اشتباه گرفتند من پرسیدم چه جوری نه اینکه کی میفرسته.
که اون هم فایلهاش و برنامه ای که فایلها رو باز کنه پیدا کردم. برنامه نویسیش هر در حال انجام.