پاسخ : سرور مجازی میخوام با ...
با سلام و عرض ادب و احترام
ارائه با کیفیت ترین سرور های مجازی
با توجه به اینکه ما نماینده گولد رد استیشن انگلستان هستیم یقینا بهترین سرور ها رو از این دیتاسنتر و دیگر دیتاسنترها ارائه می کنیم . شما هم حتما امتحان کنید پشیمان نخواهید شد
افر ویژه با قیمت مناسب مخصوص ارسال خبرنامه های تبلیغاتی
دوست من ایمیل مارکتینگ یک علم هست و باید طبق اصول حرفه ای نسبت به ارسال اقدام کنید
پیشنهاد ما برای شما نصب سرور ایران از دیتاسنتر پارس آنلاین هست
روی سرور دایرکت ادمین نصب می گردد و تنظیمات حرفه ای مربوط به هاست برای ارسال خبرنامه تبلیغاتی و ایمیل انبوه انجام می گردد
همچنین از ماژول حرفه ای برای ارسال ایمیل استفاده می گردد
قابلیت گزارش گیری و اطلاعات مهمی از هر بار ارسال ایمیل به شما در هر بار ارسال می گردد
قابلیت تنظیم خودکار برای ارسال
و...
ما از شما فقط یک دامین می خواهیم و برای نصب همچین سیستم حرفه ای افر زیر را ارائه می کنیم
اجاره سرور ماهانه 50 هزار تومان (سرور با رم 2 گیگ 2000 هزتر سی پی یو 50 گیگ هارد از دیتاسنتر پارس انلاین)
نصب دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس فقط بار اول 50 هزار تومان
ارائه ماژول اینترپرایس حرفه ای برای ارسال ایمیل 50 هزار تومان فقط برای بار اول
توجه داشته باشید که از این سرور به عنوان هاست ایران و همچینین فروش هاست ایمیل می توانید استفاده کنید
بر روی این پکیچ اموزش استفاده و اموزش ارسال ایمیل تبلیغاتی به همراه توضیحاتی در باره نحوه صحیح میل مارکتینک و اموزش تبلیغات اینترنتی ارائه می گردد
توجه داشته باشید باید طوری ارسال خبر نامه و تبلیغات کنید که مشترکین شما احساس کنند که ایمیل ارسالی از طرف شما منفعت برای انها دارد و...
7 روز بازگشت وجه در صورت عدم رضایت و ایراد در سرویس شما (مشکل باید منطقی باشد و همچنین سرور تست ارائه نمی گردد )
در صورت نیاز به عقد قرار داد سالیانه امکان انعقاد قرار داد رسمی در محل دفتر ما امکان پذیر هست
برای پشتیبانی و سوالات پیش از خرید می توانید
تلفن شرکت :02166059112 (ویژه پشتیبانی و فروش )
تلفن همراه :09191889367 (ویژه پشتیبانی و فروش )
سامانه پشتیبانی و فروش برای ورود اینجا کلیک کنید
مبین هاست | هاست | دامنه |نماینده رداستیشن| پهنای باند نامحدود| سرور نا محدود ایران | سرور مجازی | سرور اختصاصی
سرور شما با تمام موارد درخواستی انجام میگیرد.
کانفیگ و تمامی موارد رایگان می باشد.
هزینه : 40 هزار تومان / دیتاسنتر هتزنر با 3 آی پی مجزا برای ارسال توسط شما.
برای دریافت مشخصات سرور یا خرید از طریق اطلاعات موجود در امضا در تماس باشید.
فروش سرور مجازی ویژه عید فطر -
500 گیگ ترافیک
ماهیانه
512 مگابایت
رم بدون لیمیت و رزرو شده
25 گیگابایت هارد
SSD
پردازنده : 1هسته 1گیگاهرتز
پورت : 1گیگابایت اشتراکی (تقریبا
80 مگابایت
رزرو شده برای هر سرور)
پشتیبانی 24 ساعته آنلاین تمام روز هفته
ماهانه فقط
50.000
تومان
************************************************** ***********************************
فروش سرور مجازی ویژه عید فطر -
1000 گیگ ترافیک
ماهیانه
1024 مگابایت
رم بدون لیمیت و رزرو شده
50 گیگابایت هارد
SSD
پردازنده : 1هسته 1.5گیگاهرتز
پورت : 1گیگابایت اشتراکی (تقریبا
95 مگابایت
رزرو شده برای هر سرور)
پشتیبانی 24 ساعته آنلاین تمام روز هفته
ماهانه فقط
70.000
تومان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.ArkaNet.ir
-----------------------------------------------------------------------------------------
آرکانت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_sh
این چیزی ک شما می خواید باید رم بالا بلند کنی!
هم برای ... می خواید!
هم برای اسکریپت!
پیشنهاد من اینه ایمیل مارکتینگ رو از جای دیگه تهیه کن خود سرور رو بچسب
داداش اون ... اشتباه تایپی منظوری نداشتم
من فقط سرور میخوام اون کارارا که گفتم رو طرف انجام بده برام و تضمین بده ایمیلم انباگس بشه همین
برای این کار فقط و فقط کابری safeith عضو این انجمن یا سایشتون صفروب | فروش سرور مجازی هاست لینوکس ارسال ایمیل تبلیغاتی مدیریت سرور پیشنهاد می گردد
هنوز نیازمند سرور هستم
هزینه را بعد از کانفیگ سرور و نصب اسکریپت و تست اسکریپت پرداخت خواهم کرد
بنده میگم دایرکت ادمین نصب کنید اقای جزایری هزینه ای هم نداره من لایسنس رو دارم ماهی 15 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
only-only
لطفا کامل بخونید سپس آفر بدین
یه سرور مجازی میخوام سرور مجازی که طرف برام کانفیگ و همه کاراشو انجام بده و یک کنترل پنلی روش نصب بشه و اسکریپتی که خریدم برای ارسال ایمیل گروهی
به نام (Interspire Email Marketing) رو برام نصب کنه
و تنظیم کنه ساعتی 150 تا ایمیل بفرسته میشه روزی 3600 تا ایمیل
در inbox طرف ارسال بشه ( اسپم نشه حالا هر راحی بلدین خرید آی پی و سرور آمریکا و ... )
پشتیبانی هم بدین
لطفا آفر سرور مجازی ندین افر با مشخصات بالا میخوام
مهلت تحویل خیلی مهمه برام عجله دارم
با تشکر
پنل ارسال ايميل انبوه ( ايميل گروهي ) ايميل مارکتينگ | سامانه ایمیل سرور حرفه ای نامحدود + SMTP Server مخصوص ارسال ایمیل انبوه |
درود بر شما.
مشخصات سرویس ها به شرح زیر می باشد:
سلام
با توجه به اینکه ما خودمان چندین بار راه های مختلف را تست کردیم پیشنهاد میدهیم حتما با ما در ارتباط باشید
سرومجازی + نصب کنترل پنل + نصب اسکریپت + تنظیم آی پی و چرخش خودکار +لیست ایمیل طبقه بندی شده
حتما با پشتیبانی ما در ارتباط باشید
هفت سپهر ارائه دهنده خدمات نوین اینترنت