برای ماه اول چون مشتری خودمان هستید میتوانیم این قیمت ارائه کنیم.
قیمت با 20% تخفیف 68 هزار تومان میشود .
برای شما 65 هزار تومان ماه اول .
ماه های بعدی در صورت تمدید قیمت اصلی حساب میشود .(85 هزار تومان)
نمایش نسخه قابل چاپ
برام فاکتور کنید. ممنون
- - - Updated - - -
آقا من چند بار تاکید کردم به شرطی میخرم که سرعت کم نشه حتی تو سایتتون هم شرط کردم ولی الان به جای 110 سرعت، 2 تا سرور با 55 تا سرعت دارم والا یه چیز می دونستم که می خواستم از جای دیگه بگیرم.
برای شما میتونیم انواع هارد SSD رو ارائه بدیم.
همراه با سرویس های رم 2 به بالا یک عدد لاینس دایرکت ادمین به قیمت استثنایی ماهیانه 10 هزارتومان ارائه می گردد .
توجه !
سرور های زیر دارای 7 روز گارانتی بازگشت وجه می باشند .سرور های زیر دارای فول کانفیگ اولیه رایگان هستند.سرور های زیر کاملا قابل ارتقا هستند.تمامی منابع اختصاصی هست .
اسپمینگ / دی داس و … جز تخلفات بوده و سرور بدون بازگشت وجه مسدود و حذف می گردد و به مشتری از ارائه سرویس مجدد خودداری خواهد شد .تعرفه ها به تومان است .هزینه های ارتقاهر 100 گیگابایت هارد 1 به 1 فقط 5هزار تومانهر 1 ترابایت هارد 1 به 1 فقط 50 هزار تومانهر گیگابایت رم اضافه 1 به 1 فقط 15 هزارتومانهر گیگاهرتز پردازنده 1 به 1 اضافی 32 هزارتومانهزینه لاینس دایرکت ادمین 15 هزارتومان می باشدهزینه لاینس سی پنل 49 هزار تومان می باشد .انواع کانفیگ رایگان انجام خواهد شد .کنترل پنل های رایگان :: کولکسو ، وب سایت پنل ، پلسک یک دامینلاینس کلود لینوکس ماهیانه 40 هزارتومان می باشد.نصب تمامی سیستم عامل های خانواده لینوکس / ویندوز / میکروتیک امکان پذیر است .کانفیگ خبرنامه ها و مارکتینگ های قانونی رایگان انجام می پذیرد.
عزیز برای دریافت تست با بنده در ارتباط باشید . aallahbakhsh@rocketmail.com امروز هم خیلی درگیرم فردا بیاید پاسخگو هستم .