دوست عزیز قضیه یکم مبهم هست واسه من
آخه چطور ممکن شما از سال اول (چهار سال پیش) ادمین بودید اونوقت دسترسی های اصلی فقط دست ادمینی هست که یک ساله اومده!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز قضیه یکم مبهم هست واسه من
آخه چطور ممکن شما از سال اول (چهار سال پیش) ادمین بودید اونوقت دسترسی های اصلی فقط دست ادمینی هست که یک ساله اومده!؟
بهترین راه حل ارتباط با هاستینگ و توضیح دادن است؛ البته باید حق داد که برای احترام به حقوق کاربران و حفظ اطلاعات آن ها ممکن است با شما همکاری نشود.
من ادمین نبودم جزو مدیرا بودم و ادمینی که توی انجمن بود براش مشکل پیش اومد و مجبور شد انجمن رو واگذار کنه به این شخص و بعد یه سال گند زد و نتونست انجمن رو درست اداره کنه و من اومدم.ما از i-whost هاست گرفتیم کسی اونجا اشنا نداره یه جوری به ما کمک کنه؟
معمولا یک اپ و اطلاعات هاست رو به خریدار میدهند کاری به مدیر و کاربر سایت ندارند چون فردا مشکلی پیش بیاد جواب نمیتوانند بدهند
بک اپ رو وقتی دسترسی ندارید چگونه به شما بدهند مگر ادمینش با مدیر هاست تماس بگیرد بگوید که به این فرد اعتماد دارم اطلاعات در اختیارشون قرار دهید و الی میزبان حق ارسال اطلاعات ندارد چون بدهد فردا این ادمین بیاد بگه اقا طرفت منم به چه حقی به این بنده خدا دادید :| این موارد دیده شده توی انجمن با هم به مشکل برخورده بودند
این بحث ها فایده ندارد
بهترین راه ارتباط یا خودشون و شرح کامل قضایا آن هم "حتما" به همراه مستندات قوی
موفق باشید