در خدمتیم
80.000
نمایش نسخه قابل چاپ
در خدمتیم
80.000
برای اینکه حق مطلب رو ادا کنم موضوع رو به دو بخش تفکیک میکنم
موضوع اول : اکانت پی پال وریفاید شده با مدارک اختصاصی
مشکل بزرگی که تک تکمون در استفاده از این نوع حساب داریم این است که پی پال بسیار حساس است و سخت گیراست زود لیمیت میکند
حال چاره چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دنبال اکانت هایی می رویم که با هویت فیک ساخته میشود؟؟؟؟؟؟
چرا به نکات مهم ولی ساده در استفاده از اکانت توجه نمیکنیم ؟؟؟؟؟
چرا از هر جا و هرکس در فضای نت اعتماد میکنیم و دلار میخریم؟؟؟؟؟؟
چرا خودمون بهونه به پی پال میدیم وریسک میکنیم و با ای پی های مختلف و نامعتبر وارد حساب میشویم؟؟؟؟
چرا بعضی از همکاران ما کم لطفی میکنند و با ویزا کارت یا مستر کارت های ارزون و نامعتبر اکانت رو وریفاید میکنند؟؟؟؟
چرا اکانت پی پال رو سلیقه ای از کشورهای مختلف میسازیم وتوجه به این موضوع مهم نمیکنیم؟؟؟؟
دوستان عزیز توجه کنید اکانتی که هیچ کدوم از موارد بالا رو نداشته باشد میتوان گفت کامل وبی نقص است
بنده میتوانم این اکانت رو با همین شرایط ایجاد کنم
دوستانیکه اکانت از من خریدن بخوبی این موضوع برایشان اثبات شده
بنده اکانت پی پال از نوع پرسونال پرو و پریمیر از روی مدارک هویتی اصلی که دارای هولوگرام نقره ای و اختصاصی برای هر مشتری از کشور تایلند تهیه میشود میسازم و با ویزا کارت معتبر 4 ساله با 3 دلار موجودی اولیه وریفاید میکنم و
همراه با آی پی اختصاصی و رایگان به مشتری تقدیم میکنم همچین به صورت مکتوب همه نکات مهم رو متذکر میشم
و مشاوره کامل قبل وبعد خرید رو به مشتریانم ارایه میدم
قیمت پک کامل اکانت پی پال با تخفیف 155 هزار تومان
دو نکته مهم
1- مدارک شامل اسکن پاسپورت وکارت شناسایی و پروف آدرس وقبض موبایل وصورت حساب بانکی میباشد
2-با داشتن این مدارک به راحتی میتوانید سایر حساب های اینترنتی دیگر را رایگان وریفاید کنید از جمله پی زا
موضوع دوم :حساب پی زا وریفاید شده با مدارک
بهترین نوع اکانت مخصوص سایت های کسب درآمد کلیکی مثل نوباکس پروباکس و ... داشتن اکانت پی زا هست
حتما در جریان هستید که پی زا برای وریفاید کردن تغییر سیستم داده و به سختی کاربران میتواننند این اکانت رو وریفاید کنند
قبلا پی زا با ویزا کارت به راحتی وریفاید میشد اما جدیدا این سیستم رو برداشته و فقط و فقط با آپلود مدارک معتبر اکانت
رو وریفاید میکند زیرا میخواهد از همان ابتدا احراز هویت کند
خوبی اکانت پی زا با این سیستم جدید این است که بعد وریفاید دیگر لیمیت نیمکند و حتی به سورس پول هم حساس نیست
و به راحتی میتوانید تبادل ارز با سایر کاربران داشته باشید
فقط متذکر میشوم که هیچ وقت از آی پی کشورهای تحریم شده مثل ایران وآمریکا و... استفاده نکنید
حال بنده این اکانت وریفاید شده همراه با مدارک کامل وباکیفیت رو در کمتر از 15 دقیقه بعد واریز وجه تقدیمتون میکنم
و بلافاصله اطلاعات اکانت با مدارک به ایمیل مشتری ارسال میگرد
قیمت پک پی زا با تخفیف 100 هزار تومن
- - - Updated - - -
برای اینکه حق مطلب رو ادا کنم موضوع رو به دو بخش تفکیک میکنم
موضوع اول : اکانت پی پال وریفاید شده با مدارک اختصاصی
مشکل بزرگی که تک تکمون در استفاده از این نوع حساب داریم این است که پی پال بسیار حساس است و سخت گیراست زود لیمیت میکند
حال چاره چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دنبال اکانت هایی می رویم که با هویت فیک ساخته میشود؟؟؟؟؟؟
چرا به نکات مهم ولی ساده در استفاده از اکانت توجه نمیکنیم ؟؟؟؟؟
چرا از هر جا و هرکس در فضای نت اعتماد میکنیم و دلار میخریم؟؟؟؟؟؟
چرا خودمون بهونه به پی پال میدیم وریسک میکنیم و با ای پی های مختلف و نامعتبر وارد حساب میشویم؟؟؟؟
چرا بعضی از همکاران ما کم لطفی میکنند و با ویزا کارت یا مستر کارت های ارزون و نامعتبر اکانت رو وریفاید میکنند؟؟؟؟
چرا اکانت پی پال رو سلیقه ای از کشورهای مختلف میسازیم وتوجه به این موضوع مهم نمیکنیم؟؟؟؟
دوستان عزیز توجه کنید اکانتی که هیچ کدوم از موارد بالا رو نداشته باشد میتوان گفت کامل وبی نقص است
بنده میتوانم این اکانت رو با همین شرایط ایجاد کنم
دوستانیکه اکانت از من خریدن بخوبی این موضوع برایشان اثبات شده
بنده اکانت پی پال از نوع پرسونال پرو و پریمیر از روی مدارک هویتی اصلی که دارای هولوگرام نقره ای و اختصاصی برای هر مشتری از کشور تایلند تهیه میشود میسازم و با ویزا کارت معتبر 4 ساله با 3 دلار موجودی اولیه وریفاید میکنم و
همراه با آی پی اختصاصی و رایگان به مشتری تقدیم میکنم همچین به صورت مکتوب همه نکات مهم رو متذکر میشم
و مشاوره کامل قبل وبعد خرید رو به مشتریانم ارایه میدم
قیمت پک کامل اکانت پی پال با تخفیف 155 هزار تومان
دو نکته مهم
1- مدارک شامل اسکن پاسپورت وکارت شناسایی و پروف آدرس وقبض موبایل وصورت حساب بانکی میباشد
2-با داشتن این مدارک به راحتی میتوانید سایر حساب های اینترنتی دیگر را رایگان وریفاید کنید از جمله پی زا
موضوع دوم :حساب پی زا وریفاید شده با مدارک
بهترین نوع اکانت مخصوص سایت های کسب درآمد کلیکی مثل نوباکس پروباکس و ... داشتن اکانت پی زا هست
حتما در جریان هستید که پی زا برای وریفاید کردن تغییر سیستم داده و به سختی کاربران میتواننند این اکانت رو وریفاید کنند
قبلا پی زا با ویزا کارت به راحتی وریفاید میشد اما جدیدا این سیستم رو برداشته و فقط و فقط با آپلود مدارک معتبر اکانت
رو وریفاید میکند زیرا میخواهد از همان ابتدا احراز هویت کند
خوبی اکانت پی زا با این سیستم جدید این است که بعد وریفاید دیگر لیمیت نیمکند و حتی به سورس پول هم حساس نیست
و به راحتی میتوانید تبادل ارز با سایر کاربران داشته باشید
فقط متذکر میشوم که هیچ وقت از آی پی کشورهای تحریم شده مثل ایران وآمریکا و... استفاده نکنید
حال بنده این اکانت وریفاید شده همراه با مدارک کامل وباکیفیت رو در کمتر از 15 دقیقه بعد واریز وجه تقدیمتون میکنم
و بلافاصله اطلاعات اکانت با مدارک به ایمیل مشتری ارسال میگرد
قیمت پک پی زا با تخفیف 100 هزار تومن