پاسخ : مشکل با پارس آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
عرض کردم خدمتتون مشکل برای isp ها نیست برای شبکه ناپایداره زیر ساخته
الان هم محله ای ما های وب داره میگه سرعت دانلودش بالا 1 مگا بایت در ثانیس با اون طرح 8 مگ
منم قبلا سرعتم با طرح 2 مگ حدود 700 بود الان نمیدونم چرا اینطوری شده
انصافا پارس آنلاین سرویس دهنده خوبی بوده ولی این مشکلات اخیر 1 چیزه این که پشتیبانیش آدمو بی سواد فرض میکنه 1 چیز دیگه :دی
خدا کنه مشکل حل شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniad
الان هم محله ای ما های وب داره میگه سرعت دانلودش بالا 1 مگا بایت در ثانیس با اون طرح 8 مگ
منم قبلا سرعتم با طرح 2 مگ حدود 700 بود الان نمیدونم چرا اینطوری شده
انصافا پارس آنلاین سرویس دهنده خوبی بوده ولی این مشکلات اخیر 1 چیزه این که پشتیبانیش آدمو بی سواد فرض میکنه 1 چیز دیگه :دی
خدا کنه مشکل حل شه
خدا کنه حل شه
اما در جواب دوستمون که گفتن مشکل از زیرساخت هست ، باید بگم اگر مشل از زیرساخت باشه باید مشکل همگانی باشه درسته؟
چرا بعضی از کاربران پارس آنلاین هیچ مشکلی ندارن؟ من الان روزی 1-2 ساعت قطعی دارم
متاسفانه های وب فعلا منطقه ی مارو ساپورت نمیکنه گفتن تا 2 ماه آینده ، اگر پارس آنلاین مشکلش حل نشه ، قطعا میرم از های وب میگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-Host.biz
خدا کنه حل شه
اما در جواب دوستمون که گفتن مشکل از زیرساخت هست ، باید بگم اگر مشل از زیرساخت باشه باید مشکل همگانی باشه درسته؟
چرا بعضی از کاربران پارس آنلاین هیچ مشکلی ندارن؟ من الان روزی 1-2 ساعت قطعی دارم
متاسفانه های وب فعلا منطقه ی مارو ساپورت نمیکنه گفتن تا 2 ماه آینده ، اگر پارس آنلاین مشکلش حل نشه ، قطعا میرم از های وب میگیرم
منظورم بنده از زیر ساخت همگانی نبود ، منظورم این که سنگ اندازی هایی که شبکه زیر ساخت روی ISP ها انجام میده توی بعضی مراکز مخابراتی (با توجیح سود دهی اون مرکز برای ISP ) و دادن باج های کلان و اصطلاحا چرب کردن سیبیل دوستان :) بیشتر از این نمیشه حاشیه رفت اما بنده اصلا Hiweb رو در برابر پارس آنلاین پیشنهاد نمیکنم.
موفق و پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
modiranhosting
اما بنده اصلا Hiweb رو در برابر پارس آنلاین پیشنهاد نمیکنم.
موفق و پیروز باشید
روزی که های وب با اسم نوین نت وارد بازار ایران شد از اولین مشترکین این شرکت بودم
شاید فقط 5% مردم اسم این شرکت رو می دونستن اون زمان و هنوز تبلیغات و فروش گسترده ای نداشت
این موارد رو عرض کردم که بدونید از اولین کسایی بودم که های وب یا نوین نت سابق رو تست کردم
نزدیک به 2.5 سال هم مشترکشون بودم
اما به تازگی چون اسم و رسم پیدا کرده کیفیت سرویس هاش در بسیاری از مناطق از مخابرات هم بدتره!!!
پشتیبانی که به تازگی صف طولانی داره و واقعا کسل کننده است
و پشتیبان هاش هم به ظاهر مودب و پاسخگوی شما هستند
اما زمانی که بخوان پیگیری جدی داشته باشند خیلی شیک و مجلسی شما رو یک کاربر ناوارد و بی اطلاع فرض می کنند و جوری مشکل رو پیگیری می کنند که خودتون پشیمون بشید!!!!
در حال حاضر هم پارس آنلاین دارم!! از پارس آنلاین هم خیلی راضی نیستم
اما در کل سنگ های وب یا نوین نت سابق رو هم بدون تحقیق به سینه نزنید!!!
سرویس اینترنت به حدی در ایران شانسی شده که ممکنه همسایه طبقه پایین شما از های وب راضی باشه اما شما نباشید!!!
این علاوه بر نوع استفاده از اینترنت به پورتی که در مرکز ام دی اف به شما میدن هم مرتبط هست و خیلی از عوامل دیگه!!!
خب شما اینترنت وایرلس رو چه جور ارزیابی میکنید؟ وایمکس رو که نمیگم
کدوم شرکت ها اینترنت وایرلس میدهند؟
بنده هم از آسیاتک استفاده میکنم
تا یک ماه پیش سرعت دانلودم با نت 256 حدود 700 بود ... ولی این ماه به زور به 100 میرسه و قطعی هم فراوان داره ...
به پشتیبانی زنگ زدم و گفتم گفتند که مشکل از خطتون هست و نویز داره احتمالا تو ساختمون یه جا سیمتون پاره شده و مشکل ایجاد میکنه ... بنده هم مستقیما 20 متر سیم خریدم و از باکس تلفن پایین ساختمون یک خط کشیدم تا اتاقم که این بهانه پشتیبانی رو ثابت کنم اشتباست :|
کیفیت هر روز داره بدتر میشه و خودشون رو همش میزنن به اون راه و فکر میکنن مشتری چیزی حالیش نیست !!!!
بله ، درست است ، متاسفانه شرکت ها به نظرات کاربران هیج توجه ای نمیکنند و فقط میخواهند سری جواب بدهند و همش میگند در حال پیگری هستند
درود
من خودم هم پارس آنلاین داشتم خدا رو شکر دیگه ندارم
توصیه می کنم شما هم برید کنسلی بدید و برید سراغ آِی اس پی صبانت.
کل ماچرا نه سر زیر ساخته نه چیزه دیکه تازه آدمای باهوش کجای پارس آنلاین اینترنتش از زیر ساخته؟
اینترنت پارس آنلاین از خودشه و یکی از تنها شرکت هایی هست که اینترنت از لینک ماهواره ای به ایران میاره
در ضمن این دلیل هم به خاطر ارتباطات شلوغ نا پایدار بد و نابود مخابرات
بیشتر ای اس پی ها به غیر صبانت این ارتباط رو استفاده می کنند
که خیلی هم بد هست ولی چند ای اس پی محدود هست از جمله صبانت که دارن از ارتباط لینکی بین شهری |اختصاصی |
استفاده می کنند که اگر دقت کنید پینگ صبانت همیشه زیر 13 هست به همه ی سرور های فیکس از اصفهان یه تهران و توی تهران زیر 10 هست
ولی تمام این عوامل به مسایلی از جمله سیم کشی مرکز مخابراتی سخت افزار مورد استفاده در مرکز مخابراتی شما نوع سیم های ارتباطی و حتی سر سوکت سیم های ارتباطی مرکز مخابراتی به سویچ ای اس پی و عوامل دیگه ربط داره
پس توصیه می شه از لینک های رادیو ای یا ای اس پی صبانت استفاده کنید
با تشکر
پارس آنلاین کمبود پهنای باند پیدا کرده ، و دولت ازش خواسته هرچه سریعتر تکمیل کنه پهنای باند لازمشو وگرنه باهاش برخورد جدی میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meysam021
پارس آنلاین کمبود پهنای باند پیدا کرده ، و دولت ازش خواسته هرچه سریعتر تکمیل کنه پهنای باند لازمشو وگرنه باهاش برخورد جدی میشه.
درود این رو کی گفته ؟
منبع معتبر ارایه بدید وگرنه اسپم ندید