پاسخ : سوال مهم و فوری در رابطه با سرور مجازی ویندوزی
با توجه به اینکه دوست بزرگوارمان فقط قصد دانلود فایل ها را دارند میتوانند با نصب برنامه xampp بدون نیاز به داشتن تخصص خاصی به فایل ها پرمیشن دهند و فایل ها را دانلود کنند. (برای چنین کاری xampp را راه حلی ساده میتوان در نظر گرفت نسبت به انجام کانفیگ IIS و ...)
درود
این موارد فعلا به درد الان شما نمیخوره، چون تجربه و کمی تخصص میخواد.
بهترین راه همون fiezilla هست که خدمتتون دادم
در این زمینه سوالی داشتین در خدمتم...
شما اساتید که واقعا توی این کار هستید بفرمایید که وقتی من سرور لینوکس بخرم میتونم با اون هم مثل سرور مجازی ویندوز کار کنم؟یعنی باهاش توی اینترنت برم و برنامه روش نصب کنم؟
-------------------------------------------------------------------
و میشه دقیق بفرمایید اصلا سرور مجازی ویندوزی به چه درد میخوره؟
---
خواهشا به همشون پاسخ بدید که از بازکردن سوال مجدد جلوگیری شه
عزیز بهترین راه فکر میکنم اینه که filezella server روی سرورتون نصب کنید
بعدش filezilla client روی سیستم خونه نصب کنید
و فایل هارو انتقال بدید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shik_host
شما اساتید که واقعا توی این کار هستید بفرمایید که وقتی من سرور لینوکس بخرم میتونم با اون هم مثل سرور مجازی ویندوز کار کنم؟یعنی باهاش توی اینترنت برم و برنامه روش نصب کنم؟
---
بله میتونید در صورتی که لینوکستان رابط گرافیکی داشته باشد البته برنامه ها و ساختار آن با ویندوز متفاوت هست
سرور مجازی ویندوز به خیلی درد ها میخوره :دی بستگی داره شما چه نیازی داشته باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shik_host
---
بعد از دانلود NginX اون رو نصب کنید روی سرور
خیلی ساده هست
بعد به پوشه ی
C:/nginx/html
برید و هر فایلی میخواهیپ برای دانلود بذارید
حالا یک پوشه به عقب بیاید و فایل Nginx.exe ٰرو اجرا کنید و با زدن آی پی سرور مجازی در مرورگر سیستم خودتون لیست و در ادامه نام فایل میتونید فایل رو دانلود کنید
مثلا : http://2.2.2.2/alex.zip
در صورتی که متوجه نشدید بگید براتون بیشتر توضیح بدم یا خودم براتون نصب کنم این موارد رو
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shik_host
---
بعد از دانلود NginX اون رو نصب کنید روی سرور
خیلی ساده هست
بعد به پوشه ی
C:/nginx/html
برید و هر فایلی میخواهیپ برای دانلود بذارید
حالا یک پوشه به عقب بیاید و فایل Nginx.exe ٰرو اجرا کنید و با زدن آی پی سرور مجازی در مرورگر سیستم خودتون لیست و در ادامه نام فایل میتونید فایل رو دانلود کنید
مثلا : http://2.2.2.2/alex.zip
در صورتی که متوجه نشدید بگید براتون بیشتر توضیح بدم یا خودم براتون نصب کنم این موارد رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
daniad
عزیز بهترین راه فکر میکنم اینه که filezella server روی سرورتون نصب کنید
بعدش filezilla client روی سیستم خونه نصب کنید
و فایل هارو انتقال بدید
-------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز این کاری که شما گفتی وقتی اینارو نصب کنم برای انتقال یک فایل از سرور به کامپیوتر خونه فرضا فایل 1 گیگ باشه چقدر طول میکشه؟ آیا باید با کامپیوتر خانه دانلودش کنم؟
دوستم شما از هر دری وارد شی آخر همون سرعت نتت رو بهت میده یعنی شما با نتت داری فایل جا بجا میکنی دیگه :دی
از پهنای باندت هم کم میشه
کاری برای این موضوع نمیشه کرد
nginx و ftp و wamp و xampp و iis و اینا رو بی خیال ... شما که تازه کاری اذیت میشی برادر
HFS رو دانلود کن اجراش کن. هر فایلی رو که میخوای دانلود کنی Drag & Drop کن به محیط hfs ... یه لینک بت میده و د یا علی دانلود کن
HFS ~ HTTP File Server
این همه استاد توی سرار دنیا وجود داشته هیچ شرکتی جایی نتونسته روشی اختراع کنه که دانلود از سرور مجازی بیاره کامپیوتر حودمون (مستقیم)
شما عزیزان راهی رو بلد نیستید که حتی اگرم نیاز باشه در حین انتقال فایل ها از حجممون کم بشه ولی این کار به شدت سریع انجام بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shik_host
این همه استاد توی سرار دنیا وجود داشته هیچ شرکتی جایی نتونسته روشی اختراع کنه که دانلود از سرور مجازی بیاره کامپیوتر حودمون (مستقیم)
شما عزیزان راهی رو بلد نیستید که حتی اگرم نیاز باشه در حین انتقال فایل ها از حجممون کم بشه ولی این کار به شدت سریع انجام بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟
اساس اینترنت بر پایه دانلود و آپلود است.
همین که این دو اختراع شده اند باید شکرگذار باشید.
سالمترین و کاربردی ترین روش، دانلود است.