پاسخ : بهترین دیتاسنتر ها برای خرید سرور اختصاصی جهت میزبانی فایل یک سایت کدام می باشد ؟
دوست عزیز در صورتی که فایل از سرور دانلود می شود
مصرف رم هم دارین و این فاکتور مهم می باشد
در مورد فایل هاستیگ دیتاسنتر های هلند مثل leasweb و serverius
کانادا yesup
گزینه های بسیار خوبی می باشند البته خب متناسب هزینه شما نمی باشد
با این هزینه که شما گفتین ovh شاید بهترین گزینه برای شما باشد
با سپاس
پاسخ : بهترین دیتاسنتر ها برای خرید سرور اختصاصی جهت میزبانی فایل یک سایت کدام می باشد ؟
ovh اصلی هم هزینه هاش با ما جور در نمیاد سو یو استارت چطوره ؟
درود
کاربر گرامی
من فکر کنم بهترین گزینه برای شما هتزنر می باشد که سرعت خوب و بالایی هم دارد . آفرهای خوبی داره معمولا ، یک نگاه بندازید به آفرها و پلن هاش ، فکر کنم سرور مورد نظرتون را پیدا می کنید
تشکر از شما ولی دوست عزیز گفتم پهنای باندش کمه بنده حداقل 40 ترابایت این حدودا نیاز دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
درود
همان طور که معلومه از سرور اختصاصی برای میزبانی فایل یک سایت استفاده می شود پس ملاک هارد و پورت می باشد با پهنای بالا نه رم و سی پی یو و ...
کدام دیتاسنتر ها معمولا مناسب تر هستن ؟
قیمت هم ترجیحا پایین باشه
در حال حاضر از رداستیشن استفاده میکینم اما تخفیف 50 درصدی ماه بعد تموم می شود
سلام
در صورت نیاز میتوانیم
سرور رداستیشن با 50% تخفیف دهیم تا 3 ماه دیگر
اگر قیمت مناسب برای همیشه میخوهید سرورهای او وی اچ پیشنهاد میکنم
500 مگ گارانتی سرعت دانلود
چقدر میخواهید هزینه کنید
از دیتاسنتر lesaweb هلند / امریکا در خدمت هستیم پورت 1 گیگ و پهنای باند 100 ترابایتی در ماه .
HP DL120G7/Intel Xeon E3-1230
4/8x 3.2 GHz
32GB DDR3
4x 1TB SATA2
1 Gbps
100TB
$149
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
حداکثر 240-250
تا 3 ماه
ماهانه حدود 165 هزار تومان
نقل قول:
[D9-110] Dual Core: i3-540 - 3.06Ghz (16GB; 2 x 2TB; 1Gbps) (+ £59.99 per month)
£59.99 per monthWhen Paying MonthlyExcludes VAT
30 پوند
و یا از سویو استارت
والا دیگه نمی خوام از رداستیشن استفاده کنم چون الان همین فایل هایی که دارم راحت انتقالش 48 ساعت طول میشکه یعنی 48 ساعت سایت باید متوقف بشه از اون ورم دوباره 3 ماه بعد بخوایم منتقل کنیم این مشکل هستش روی یه سرور می خوام برم که عمری استفاده کنم
سو یو استارت ؟؟/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
songkadehnew
درود
همان طور که معلومه از سرور اختصاصی برای میزبانی فایل یک سایت استفاده می شود پس ملاک هارد و پورت می باشد با پهنای بالا نه رم و سی پی یو و ...
کدام دیتاسنتر ها معمولا مناسب تر هستن ؟
قیمت هم ترجیحا پایین باشه
در حال حاضر از رداستیشن استفاده میکینم اما تخفیف 50 درصدی ماه بعد تموم می شود
چرا sx60 هتزر را تهیه نمی فرمایید ؟ آیا دلیل خاصی دارد ؟