پاسخ : هاست نامحدود Cpanel
خوب واسه سایت شما ftp میدین و من هم میخوام با ftp همه فایل هام رو بذارم رو سایت.
من بیشتر از این با شما صحبت نمیکنم.
استفاده از کلمه نامحدود در هاستینگ هیچ معنایی ندارد و صرفا یک راه ( !!! ) برای فروش بیشتر میباشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
دوستان در نظر داشته باشید
هاست میزبانی نامحدود ( فقط شامل فایل های مربوط به مدیریت محتوای شما می شود)
نامحدود اعلام میشه با قوانین خاص هاست میزبانی
محاسبه بفرمایید هر چقدر هم که روی هاست خود cms نصب کنید هیچگاه به 3 گیگ هم نخواهد رسید
اما اگر یک فایل تصویری 150 مگابایت داشته باشید و شناسایی بشه هاست شما مسدود خواهد شد
تمام موارد هاست نامحدود به این شکل خواهد بود
البته اگر cms های زیادی هم نصب کنید باز هم مسدود خواهید شد به دلیل فشار بیش از حد به منابع سرور
موفق باشید
شما برا خوتون نامحدود رو تعریف میکنین یا اونی که میفروشه باید بگه یعنی چی؟
کجا این قوانینو نوشتن که ما ندیدیم و شما دیدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamdam2
به نظرتون بهتر نیست همه این قانونای نا نوشته تون رو بزارید اینجا روشن باشه بجای اینکه سوال کنند تا جواب بدین؟
دقیقا قوانین شما چیست؟ فقط سی ام اس و عکس؟ اگه 10 تا سی ام باشه چی؟
جواب سوال 3 رو هم ندادید؟ تضمین کارتون چیه؟ اصلا جوابی که دادین ربطی به سوال من نداره
اگه استدلالتون اینکه که سه ماهه میخرین پس برای چی بقیه سرویسهای غیر نامحدودتون رو یه ساله هم رو سایتتون میفروشین؟
هاست غیر نامحدود هم سالانه نمی دهیم
1 و 3 ماهه
در قواتین تعریف نکردید یعنی با ریموت بشه فایل دانلود راه انداخت یا نه :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kurd project
تشکر از اینکه تا حد بسیار مناسبی جهت شفاف سازی اقدام کردین .... . اما همکار گرامی خودتون هم خوب میدونید وقتی چیزی به اسم نامحدود وجود نداره بهتر نیست از کلمه واقعترش استفاده بشه تا اینکه یک کلمه صرفا جهت جذب مشتری باشه؟
خب بنظر شما بهتر نیست میزان دقیق یا حداقل حدود میزان مصرف رو که باید داشته باشه اعلام بشه؟
چرا که هر چیزی حداقل در فضای مجازی مرز مشخصی را داراست و این کار صرفا استفاده از ناآگاهی کاربر است بنظر من
اما با این حال اگر کسی هست به معنای درست و بدور از جعل این سرویس رو ارائه بده من همونطوری که گفتم حاضرم ماهانه یک میلیون بابت هزینه سرویس بهشون بدم
----------------------
با توجه به این نوشتتون من میتونم زیر نظر پلیس فتا یک سرویس از شما خریداری کنم و کلی سایت پربازدید رو روی همین سرویس شما راه اندازی کنم و شما هم حق مسدود سازی ندارید چون بنا به نوشته هاتون اصلا نباید مسدود بشه چون همه چیز نامحدوده!
اگر امکانش رو دارید لطفا این موارد رو بصورت کامل شفاف سازی کنید که هم ما و هم بقیه حساب کار دستشون بیاد
- - - updated - - -
:)
تعریف شما درسته یعنی؟
اگر چیزی به اسم نامحدود نیست خب پس به چه منظوری دقیقا ازش استفاده میکنید؟
ما فقط میخوایم شفاف سازی بشه نه چیز دیگه ای !!!
اما نمیدونم چرا اینقدر به بعضی از دوستان بر میخوره درخواست شفاف سازی !
ببینید دوست عزیز من توضیح دادم خدمت شما
اگر قوانین سرویس دهنده را رعایت کنید سرویس شما نامحدود خواهد بود
مگر شما چقدر می خواهید اسکریپت و cms آپلود کنید؟
شما از این دید بهش نگاه کنید
یک هاست تهیه میشه مثلا 100 مگابایت - شاید روی این بتونید دو اسکریپت نصب کنید
حالا شما یک هاست تهیه میکند که نامحدود هست - بدون محدودیت می تونید اسکریپت و cms نصب کنید
در مواقع معنی واقعی نامحدود در اینجا این نیست که شما بری روزی 1 ترابایت فایل و فیلم بریزی روی هاست و...
معنی اون این است که شما دستتون باز هست و می تونید به راحتی اسکریپت ها و cms های خودتون و نصب کنید
دیگه 100 مگابایت شما بشه 10 گیگ هم کسی چیزی به شما نمیگه و قبول کنید اگر در حیطه مدیریت محتوا بخواید نگاه کنید همین 20 گیگ هم خیلی هست برای یک سایت معمولی
یه جورایی نامحدود به حساب می آید
اگر می فرمودن سرور مجازی نامحدود یا هاست دانلود نامحدود بنده قبول نمی کردم ولی هاست میزبانی نامحدود قابل قبول است
مقایسه:
هاست میزبانی نامحدود : فضا نامحدود ولی محدودیت در قوانین و نوع استفاده شما وجود دارد
هاست دانلود و سرور مجازی: فضا محدود ولی محدودیتی در قوانین و نوع استفاده شما وجود ندارد ( در ضمینه نگهداری فایل ها)
موفق باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamdam2
شما برا خوتون نامحدود رو تعریف میکنین یا اونی که میفروشه باید بگه یعنی چی؟
کجا این قوانینو نوشتن که ما ندیدیم و شما دیدین؟
اکثر قوانین برای سرویس دهنده ها یکسان است عزیزم
تنها ایشون نیست - شما هاست میزبانی نامحدود از هرجای دنیا تهیه کنید ( از مالزی تا انگلستان)
همه تابع این قوانین هستند و این کاملا مشخص است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usahost2
در قواتین تعریف نکردید یعنی با ریموت بشه فایل دانلود راه انداخت یا نه :|
هاست میزبانی وب هست
اصلا فایل دانلود به صورت مستقیم نمی شود در هاست قرار داد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itnet
خوب واسه سایت شما ftp میدین و من هم میخوام با ftp همه فایل هام رو بذارم رو سایت.
من بیشتر از این با شما صحبت نمیکنم.
استفاده از کلمه نامحدود در هاستینگ هیچ معنایی ندارد و صرفا یک راه ( !!! ) برای فروش بیشتر میباشد.
نامحدود برای میزبانی وب
نه برای دانلود
شرکت های خارجی زیادی هستن که دارند هاست نامحدود برای وب می فروشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yaldahost
هاست غیر نامحدود هم سالانه نمی دهیم
1 و 3 ماهه
اقا جواب سوال 3 من رو درست بدین
تضمین کار شما چیست؟ ادرس دارین؟ شرکت دارین؟ مجوز دارین؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
ببینید دوست عزیز من توضیح دادم خدمت شما
اگر قوانین سرویس دهنده را رعایت کنید سرویس شما نامحدود خواهد بود
مگر شما چقدر می خواهید اسکریپت و cms آپلود کنید؟
شما از این دید بهش نگاه کنید
یک هاست تهیه میشه مثلا 100 مگابایت - شاید روی این بتونید دو اسکریپت نصب کنید
حالا شما یک هاست تهیه میکند که نامحدود هست - بدون محدودیت می تونید اسکریپت و cms نصب کنید
در مواقع معنی واقعی نامحدود در اینجا این نیست که شما بری روزی 1 ترابایت فایل و فیلم بریزی روی هاست و...
معنی اون این است که شما دستتون باز هست و می تونید به راحتی اسکریپت ها و cms های خودتون و نصب کنید
دیگه 100 مگابایت شما بشه 10 گیگ هم کسی چیزی به شما نمیگه و قبول کنید اگر در حیطه مدیریت محتوا بخواید نگاه کنید همین 20 گیگ هم خیلی هست برای یک سایت معمولی
یه جورایی نامحدود به حساب می آید
اگر می فرمودن سرور مجازی نامحدود یا هاست دانلود نامحدود بنده قبول نمی کردم ولی هاست میزبانی نامحدود قابل قبول است
مقایسه:
هاست میزبانی نامحدود : فضا نامحدود ولی محدودیت در قوانین و نوع استفاده شما وجود دارد
هاست دانلود و سرور مجازی: فضا محدود ولی محدودیتی در قوانین و نوع استفاده شما وجود ندارد ( در ضمینه نگهداری فایل ها)
موفق باشید
- - - Updated - - -
اکثر قوانین برای سرویس دهنده ها یکسان است عزیزم
تنها ایشون نیست - شما هاست میزبانی نامحدود از هرجای دنیا تهیه کنید ( از مالزی تا انگلستان)
همه تابع این قوانین هستند و این کاملا مشخص است
من نمیگم نامحدود نیست
سه سال خودم رو هاست مانتسر بودم و دیدم
اما اینکه یه سری بچه پاشن بیان ادعای سرویس نامحدود بدن و هیچ چیزی هم نباشه برای تضمین اینه که به ادم فشار میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamdam2
اما اینکه یه سری بچه پاشن بیان ادعای سرویس نامحدود بدن و هیچ چیزی هم نباشه برای تضمین اینه که به ادم فشار میاد
اینکه کاملا درسته و اصلا شکی در اون نیست
ارائه همچنین خدماتی اصلا ساده نیست و نیاز به دانش فنی و منابع کافی داره
ولی در کل قابل ارائه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamdam2
به نظرتون بهتر نیست همه این قانونای نا نوشته تون رو بزارید اینجا روشن باشه بجای اینکه سوال کنند تا جواب بدین؟
دقیقا قوانین شما چیست؟ فقط سی ام اس و عکس؟ اگه 10 تا سی ام باشه چی؟
جواب سوال 3 رو هم ندادید؟ تضمین کارتون چیه؟ اصلا جوابی که دادین ربطی به سوال من نداره
اگه استدلالتون اینکه که سه ماهه میخرین پس برای چی بقیه سرویسهای غیر نامحدودتون رو یه ساله هم رو سایتتون میفروشین؟
به نظر من برای کاری که شما نیاز دارید بهتره سرور یا حداقل رسیلر کلود لینوکس با قابلیت منابع جداگانه برای هر هاست تهیه کنید.
سرویس ها هاست معمولی میباشند و قابلیت میزبانی همزمان چندین مدیریت محتوا روی یک هاست رو دارا نمیباشند.
چون هاست اشتراکی اصلا برای کاری که شما میخواید مناسب نیست و در صورت درگیر کردن سرور هاست شما حتما ساسپند خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamdam2
اقا جواب سوال 3 من رو درست بدین
تضمین کار شما چیست؟ ادرس دارین؟ شرکت دارین؟ مجوز دارین؟
- - - Updated - - -
من نمیگم نامحدود نیست
ما هم ارائه می دهیم
دوست عزیزمان که توضیح کامل دادند