بهترین ویژگی دامنه های آی آر همین امنیت مالکیت بالاش هست که به این راحتی ها نمیشه صاحب امتیازش رو عوض کرد، به سفارش های دوستان عمل کن درست میشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین ویژگی دامنه های آی آر همین امنیت مالکیت بالاش هست که به این راحتی ها نمیشه صاحب امتیازش رو عوض کرد، به سفارش های دوستان عمل کن درست میشه.
بله دوستان مشکل حل شد!
خلاصه جریان:
یک دامین آی ای ثبت کردم برای دوستم خردیم و به نام خودش ثبت کردم و هدلش هم ساختم و دادم بش .
بعد از چند وقت یکی اومده بود ایمیل دوستمون رو هک کرده بود و فک کنم از همین طریق حساب کاربری nic.ir این بابا هم هک شده بود و رابط ها و تمام چیزایی که تونسته بود تغییر داده بود
بعش ما اومدیم اینج پست زدیم و کمک خواستیم
طبق نظرات دوستان ، زنگ زدیم اول و جریان رو گفتیم و البته کاملا محترمانه !!!
تصویر پشت رو کارت ملی + شماره شناسنامه + موارد امنیتی ثبت نام مثل پاسخ سوال امنیتی و ... رو فرستادیم + تاریخ ثبت دامین رابط اولیه دامین، دی ان اس های ست شده قبلی دامین و .... که امروز دیگه پنل رو برگردوندند!
قانون پس گرفتن دامین در شرکت پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات) طبق گفته خودشان :
سلام لطفا یک درخواست کتبی ارسال نمایید و در آن یک کلمه (حداقل ۶ حرف) به عنوان پاسخ محرمانه و یک کلمه به عنوان رمز عبور (حداقل ۸ کاراکتر) اعلام نمایید تا برای شما جایگزین شود. توجه داشته باشید درخواست باید حتما توسط صاحب شناسه نوشته و امضاء شده باشد وارسال کپی مدرک شناسایی ( برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر دادهنخواهد شد.
خوب پس من چی گفتم!!! منم همینو گفتم دیگه