يکی از سياست های کاری و اصلی زرين پال تضمين تراکنش برای فروشنده و خريدار هست. اگر از زمان خريد شما کمتر از 4 روز گذشته حتما در زرين پال تيکت باز کنيد تا همکاران شما رو راهنمائی کنن.
نمایش نسخه قابل چاپ
يکی از سياست های کاری و اصلی زرين پال تضمين تراکنش برای فروشنده و خريدار هست. اگر از زمان خريد شما کمتر از 4 روز گذشته حتما در زرين پال تيکت باز کنيد تا همکاران شما رو راهنمائی کنن.
با سلام و خسته نباشید.
از تمامی دوستان و اساتید گرامی که صبورانه بنده رو راهنمایی کردن کمال تشکر و سپاسگذاری رو دارم بنده از طریق تیکت با زرین پال صحبت کردم و فرمودن : ( مطابق قوانين زرين پال در صورتی که تا 10 روز بعد از افتتاح تيکت پاسخی دريافت نشه وجه برگشت ميخوره.)
با اینکه 10 روز مدت زمان کمی نیست ولی همین که وجه و برگشت میدن خودش عالیییه ...
با تشکر از همگی دوستان
نتیجه ی نهایی رو همینجا اعلام میکنم تا دوستان هم در جریان باشن و در آینده اگه کسی ازشون از طریق زرین پال کلاه برداری کرد بدونن چجوری باید برخورد کنن و اقدام کنن !
با تشکر از تمامی دوستان و شرکت زرین پال
در صورتی که به فروشنده متصل شده باشيد فروشنده فرصت پاسخگویی داره که در اين مورد هم سه حالت بوجود مياد:
1. فروشنده پاسخ قانع کننده ميده و سرويس مورد نظر شما رو تحويل ميده.
2. فروشنده پاسخ غير قانع کننده ميده و سرويس رو هم تحويل نميده.
3. فروشنده پاسخی نميده.
در دو حالت پايين وجه تراکنش برگشت داده ميشه (چون از زمان تراکنش تا افتتاح تيکت شما کمتر از 4 روز گذشته)
و در صورتی که مورد اول بوجود بياد که مسئله ختم به خير شده که اميدواريم اين موضوع بوجود بياد.
خوشبختانه پذيرندگان زرين پال کاربران شناخته شده ای هستند و عموما افرادی که قصد فعاليت سالم در اينترنت رو دارن زرين پال رو انتخاب ميکنن. ضمن اينکه زرين پال خودش هم اجازه فعاليت افرادی که فعاليت ناسالم دارن رو نميده و تا الان هم حساب چندين و چند کاربر به دليل فعاليت ناسالم توقيف و کاربر مورد نظر از زرين پال اخراج شده.