پاسخ : درخواست سرور هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
دوستان توجه کنند که من الان یک سرور ex40 دارم که همین امروز تمدید کردم ولی ماه بعد اون را کنسل و یک سرور sx60 میخوام بخرم که اگر قیسمت و پشتیبانی مناسب باشه مطمئنا از خریدار همین سرور تهیه خواهم کرد .
با سپاس
جای نگرانی نیست، 35 تایپک فروش هزارنویس و ثبت نظرات مشتریان در آن تایپک ها، گواه از اطمینان و اعتماد مشتریان دارد. :53:
شما می توانید برای گفتگو با واحد فروش به سایت اصلی و پشتیبانی آنلاین مراجعه فرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
ماه اول یا برای تمدید هم تخفیف میدید ؟
در صورت خرید بیش از 2 سرور و یا انتقال سرور از همکاران تخفیف خواهیم داشت برای همیشه
با تشکر
سلام
هر تخفیف غیر معقولی نهایت منجر به از هم پاشیدگی مجموعه خواهد شد، در گذشته شاهد اینگونه موارد بودیم! و نمونه آن در انجمن بسیار هست!
یک آفر برای شما پیغام خصوصی شد.
موفق باشید.
روز خوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
در صورت خرید بیش از 2 سرور و یا انتقال سرور از همکاران تخفیف خواهیم داشت برای همیشه
با تشکر
من دو تا سرور میخوام که یکیش را تو پست اول همین تاپیک گفتم و قیمتی ندادید و دومی هم همین sx60 خواهد بود که طبیعتا هر کس قیمتش مناسب باشه و ستاپ را هم مناسب بگیره از اون تهیه خواهم کرد . متاسفانه امروز صبح اون سرور را تمدید کردم که علت هم زرنگی فروشنده قبلی بود هر چند من از ایشان ناراحت نیستم ولی کاش مشکل سرور پنل دوم را قبل از تمدید میگفتن که شاید الان سرور را مجددا از خود ایشان تهیه میکردم ولی در هر صورت من سه سرور دارم که یکیش تو پنل یکی از همکاران شماست و راضی هستم و این دو تا را هم میخوام از یک فرد مطمئن و معتبر درست مثل آفر دهنده های همین تاپیک با قیمت مناسب تهیه کنم
سپاسگزارم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
سلام
هر تخفیف غیر معقولی نهایت منجر به از هم پاشیدگی مجموعه خواهد شد، در گذشته شاهد اینگونه موارد بودیم! و نمونه آن در انجمن بسیار هست!
یک آفر برای شما پیغام خصوصی شد.
موفق باشید.
روز خوش
درود
پاسخ دادم مهندس
هر تخفیف غیر معقولی نهایت منجر به از هم پاشیدگی مجموعه خواهد شد،این رو موافق هستم.
سرور فوق رو برای ماه اول به شما با 30%تخفیف میتنم تقدیم کنم و ماه های بعدی 15 % .
35یورو این ماه و تمدید 43 یورو
هر یورو 4400تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
من دو تا سرور میخوام که یکیش را تو پست اول همین تاپیک گفتم و قیمتی ندادید و دومی هم همین sx60 خواهد بود که طبیعتا هر کس قیمتش مناسب باشه و ستاپ را هم مناسب بگیره از اون تهیه خواهم کرد . متاسفانه امروز صبح اون سرور را تمدید کردم که علت هم زرنگی فروشنده قبلی بود هر چند من از ایشان ناراحت نیستم ولی کاش مشکل سرور پنل دوم را قبل از تمدید میگفتن که شاید الان سرور را مجددا از خود ایشان تهیه میکردم ولی در هر صورت من سه سرور دارم که یکیش تو پنل یکی از همکاران شماست و راضی هستم و این دو تا را هم میخوام از یک فرد مطمئن و معتبر درست مثل آفر دهنده های همین تاپیک با قیمت مناسب تهیه کنم
سپاسگزارم
- - - Updated - - -
درود
پاسخ دادم مهندس
قیمت مشخص هست
25% تخفیف
سرور انتقال از همکار شامل تخفیف
تعداد سرور بیش از 3 عددشامل تخفیف
اطلاعات بیشتر در سایت
صفحه اصلی پورتال - شرکت داده گستر سینا شیراز
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...ogohetzner-jpg
Servervds.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
سپاسگزارم
http://www.webhostingtalk.ir/f11/118761/
برای انتقال از این آفر ما میتنید استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
کل مشکل من با فروشنده قبلی همینه که پنل مشکل داره و نمیشه انتقال داد :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
از سال 89 با هتزنر کار میکنیم
و مشکلی نبوده و کاربرامون راضی بودن.اگر قابل دونستین در خدمتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
immortal1389
متاسفانه باید بگم تمام کسانی که پنلشون مشکل دارند
از عدم پرداخت هزینه سرورها بوده و هست
که افرداد یا اشخاصی هستند در همین انجمن، که بحث شما و این حرف به کاربران خود زده اند
که عکس از پیغامشون و پنلشون موجود هست
و مطمئن باشید تمام کسانی که حق انتقال سرور را ندادند، فقط بدلیل عدم پرداخت از سمت اون شخص ارائه دهند بوده و ربطی به کسی یا پنل از سمت شرکت هتزنر نیست
متاسفانه :!!!!! برای نگه داشتن سرور در پنل خود هر دروغی میگویند . و بعد سرور بدون ست اپ میماند برای فروشنده و به کاربر جدید با ست اپ میدهد و این سودی هست برای فروشنده ... ادامه داستان
تعدادی لینک و خاطرات برخی از این نوع فروشنده ها در همین انجمن وجود دارد با کمی جستجو ....
موفق باشید