پاسخ : هاست با انتخاب php و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LIAN2
برای Cache فقط Memcache مدنظر دارید؟
ما از وب سرور Litespeed و Gzip Compression همینطور XCache استفاده میکنیم تا با تمامی CMS ها هماهنگ باشند.
در صورتی که سرعت لود مدنظر شما هست ، میتونید وب سایت اصلی شرکت را مورد آزمایش قرار بدید.
نه دوتای اول یعنی مم کش و apc الویته
نشد xcache هم قبلا استفاده کردم راضی بودم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
checkpost
1= به دلیل اینکه cage فعال نمی کنند اگر از lve به cage تغییر بدن هم افت سرعت شامل حالشون میشه و عدم محدود کردن کاربران
2= بهتره تحقیق کنید
3= php 5.5 از شتاب دهنده هایی که گفتید پشتیبانی نمیکنه
4= نباشه که تغییر php ندارید :) تغییر php هم باشه تکلیف منابع نامشخص میشه
5= به خودتون مربوطه
6= مگه یک سایت برای میزبانی چه نیازی به پشتیبانی داره؟!
7= بیشتر جاها فعال هست نگران نباشین
2. ایشالله هر وقت هاستینگ زدم تحقیقش رو می کنم الان زیاد به کارم نمیاد
3. ولی من توی پشتیبانی اسکریپتم این مورد رو خوندم طرف با php 5.5 از مم کش هم استفاده کرده تصاویرش هم بود
4. می دونم باید کلود لینوکس باشه تا تغییر php هم باشه. بیشتر منظورم روی منابع بود
6. حل مشکلات هاست تنها نیاز هست اما اگر خود پشتیبان برات مشکلی ایجاد نکنه ( یک بار در یکی از هاستینگ ها در دو سرور برای من اکانت درست کرده بود و کلی مشکل ) پس مشکلات پشتیبان هم باید اضافه کرد به مشکلات سرور
7. من برای دو تا سایت که تازگی ها هاست گرفتم هر دو غیر فعال بود ... البته یکیش چند وقته فعال کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
manthra
یک نکته دیگه که یادم افتاد
منظور از memcached فقط ماژول php نیست ... همون طور که می دونید نیاز هست که بر روی سرور نصب باشه آی پی و پورتش باز باشه و اون ماژول هم در کنارشون فعال باشه
موردی نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
manthra
نه دوتای اول یعنی مم کش و apc الویته
نشد xcache هم قبلا استفاده کردم راضی بودم
- - - Updated - - -
2. ایشالله هر وقت هاستینگ زدم تحقیقش رو می کنم الان زیاد به کارم نمیاد
3. ولی من توی پشتیبانی اسکریپتم این مورد رو خوندم طرف با php 5.5 از مم کش هم استفاده کرده تصاویرش هم بود
4. می دونم باید کلود لینوکس باشه تا تغییر php هم باشه. بیشتر منظورم روی منابع بود
6. حل مشکلات هاست تنها نیاز هست اما اگر خود پشتیبان برات مشکلی ایجاد نکنه ( یک بار در یکی از هاستینگ ها در دو سرور برای من اکانت درست کرده بود و کلی مشکل ) پس مشکلات پشتیبان هم باید اضافه کرد به مشکلات سرور
7. من برای دو تا سایت که تازگی ها هاست گرفتم هر دو غیر فعال بود ... البته یکیش چند وقته فعال کرده
3= برای apc عرض شد.
تمام سرویس دهنده ها از lve برای میزبانی استفاده می کنند و cage فقط نصب می کنند در حالی که بر روی cage ست نیستند! هر زمان سرویس دهنده کلودی دیدید که روی cage ست بوده میتوانید از php selector استفاده کام لکنید. که من ندیدم
شما بهتره با ورژن php که نیاز دارید درخواست افر کنید نه به واسطه php select
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
checkpost
3= برای apc عرض شد.
تمام سرویس دهنده ها از lve برای میزبانی استفاده می کنند و cage فقط نصب می کنند در حالی که بر روی cage ست نیستند! هر زمان سرویس دهنده کلودی دیدید که روی cage ست بوده میتوانید از php selector استفاده کام لکنید. که من ندیدم
شما بهتره با ورژن php که نیاز دارید درخواست افر کنید نه به واسطه php select
apc رو می دونم
من دقیقا ورژن php رو گفتم php 5.5
دلیل اینکه گفتم اتخاب نسخه php هم این بود که apc در php 5.5 همونطور که گفتید نیست اما در php 5.4 میشه از apc استفاده کرد خوب پس اگر هاستینگی php 5.4 داشت و apc خوب بتونه آفر بده
من برام چندان تفاوتی بین php 5.4 به بالا وجود نداره حتی می تونم از نسخه 5.6 که نسخه stable نیومده هم استفاده کنم بدون هیچ مشکلی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LIAN2
با سلام - وقت بخیر
امکان انتخاب نسخه PHP از نسخه ۴.۴ تا ۵.۶ مقدور میباشد.
بصورت پیشفرض XCache فعال هست و البته APC و Memcache هم میتونید فعال کنید.
میزبانی بر روی دیسک های SSD (دیتابیس و سیستم عامل در SSD جداگانه از فایل ها)
آپتایم تضمین ۹۹.۹٪
امکان ارایه قرارداد رسمی
تمام پلان ها داخل سایت قابل مشاهده میباشد ، همچنین در ساعات اداری نیز میتوانید با شماره های دیتاپرداز تماس حاصل فرمایید.
سایت با طراحی خیلی قشنگی دارید بهتون تبریک می گم ولی قیمتاتون به هیچ وجه به قشنگی طراحی سایتتون نیست.
البته مسلما قیمت بالا بخاطر استفاده کامل از ssd هست به گمانم اما اگر از در قیاس با هاستینگ هایی که ازشون سرویس دارم در بیام برای سرویسی با ماهی 20 هزار تومن بیشتر از 50 کاربر آنلاین سرویس میدن
ممنون از آفرتون
سلام
تمامی موارد ذکر شده شما را داریم فقط پرداخت های ما بصورت سالیانه هست، تا 30 روز اول میتونید در صورتی که تمایل نداشتید به سرویس بدون شرط درخواست عودت وجه بدید.
در صورت تمایل از سرویسهای ما نیز دیدن فرمائید: صفحه اصلی - میزبانی زاگریو
ضمنا پیشنهاد ویژه ای هم داریم در این صفحه میتونید مشاهده کنید: http://www.webhostingtalk.ir/f20/118971/
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
1- موردی در انتخاب php 5.5 و phpinfo نیست.
2- خیر موردی نیست.
3- بصورت دیفالت memcached فعال می باشد (بر روی سرور) و شما میتوانید حتی apc یا memcached رو از طریق php selector داخل سرویستون تغییر دهید.
4- کلاد لینوکس می باشد و موردی در میزبان منابع نخواهید داشت.
5- موردی نیست.
6- موردی نیست هر مشکلی در سایت یا سیستم خود داشتید فقط کافی است با پشتیبانی در ارتباط باشید.
7- Backups و Backup Wizard بر روی سرور باز می باشد.
در اخر :
یاس آی تی . میزبانی وب . سرور مجازی - سبد خرید
در ضمن بهتر است کمی با حوصله و لحن بهتری صحبت می کردید.
موفق باشید.
تیکت براتون ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yastheme
تیکت براتون ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
manthra
apc رو می دونم
من دقیقا ورژن php رو گفتم php 5.5
دلیل اینکه گفتم اتخاب نسخه php هم این بود که apc در php 5.5 همونطور که گفتید نیست اما در php 5.4 میشه از apc استفاده کرد خوب پس اگر هاستینگی php 5.4 داشت و apc خوب بتونه آفر بده
من برام چندان تفاوتی بین php 5.4 به بالا وجود نداره حتی می تونم از نسخه 5.6 که نسخه stable نیومده هم استفاده کنم بدون هیچ مشکلی
- - - Updated - - -
سایت با طراحی خیلی قشنگی دارید بهتون تبریک می گم ولی قیمتاتون به هیچ وجه به قشنگی طراحی سایتتون نیست.
البته مسلما قیمت بالا بخاطر استفاده کامل از ssd هست به گمانم اما اگر از در قیاس با هاستینگ هایی که ازشون سرویس دارم در بیام برای سرویسی با ماهی 20 هزار تومن بیشتر از 50 کاربر آنلاین سرویس میدن
ممنون از آفرتون
سلام
ممنون از اظهار لطفی که داشتید :53:
ما تضمین ارایه خدمات مناسب را میکنیم ، هزینه هایی که دریافت میکنیم برای ارایه خدمات مناسب هست.
همچنین داده پرداز تابحال مجری پروژه ها و میزبان مشتریان خوبی همچون همراه اول ، ایران خودرو ، پاناسونیک ، جیرینگ ، نوکیا و... بوده.
و همچنین تمامی گواهی نامه های دریافت شده در اینجا قابل مشاهده هست.
با سلام
مشکلی با خواسته های شما نداریم
هاست ابری ما پاسخگویی نیاز شما میباشد
آدرس جهت دیدن لیست قیمت ها :
سبد خرید - گروه طراحی اس اچ تی
دارای نماد اعتماد
لطفا هاست ابری را انتخاب و قیمت ها را مشاهده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LIAN2
سلام
ما تضمین ارایه خدمات مناسب را میکنیم ، هزینه هایی که دریافت میکنیم برای ارایه خدمات مناسب هست.
همچنین داده پرداز تابحال مجری پروژه ها و میزبان مشتریان خوبی همچون همراه اول ، ایران خودرو ، پاناسونیک ، جیرینگ ، نوکیا و... بوده.
و همچنین تمامی گواهی نامه های دریافت شده
در اینجا قابل مشاهده هست.
سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور:: صفحه اصلی ::
http://www.dadehpardaz.com/_upload/honor/5.png
اسم شرکت شما داخل سایت نظام صنفی پیدا نشده میشه کمک کنین پیدا کنیم؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LIAN2
سلام
و همچنین تمامی گواهی نامه های دریافت شده
در اینجا قابل مشاهده هست.
http://irannsr.org/
http://www.dadehpardaz.com/_upload/honor/5.png
اسم شرکت شما داخل سایت نظام صنفی پیدا نشده میشه کمک کنین پیدا کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
manthra
1. php 5.5 ( بشه با استفاده از php info اطلاعات رو دید - تازگی ها می گن انتخاب کنید از سی پنل انتخاب می کنیم افزونه های php5.5 نصب نمیشه بعد می گن تغییر داده شده از من اصرار که فعال نیست از اونا انکار )
2. اپتایمش درست باشه همه اش هم سرور عوض نکنید امروز انگلیس هفته بعد هلند دو هفته بعد فرانسه آخر ماه هم آلمان !!!
3. مم کش یا apc ( نمی دونم درسته یا نه یکی از مدیران هاستینگ ها گفت مم کش با php cGI ( تغییر php ) ناسازگاره؟؟ خوب apc که ناسازگار نیست!! ) دیگه هیچ کدوم نشد هم اشکال نداره xcache رو میشه انتخاب کرد دیگه از توابع php !؟
4. کلود لینوکس هم باشه از اول منابع مشخص باشه تکلیف مشخص ( البته یکی از دوستان هاستینگ هر ماه عوض می کرد یا بهتر کم می کرد آخرشم می گفت فقط دیسک و پهنا باند توافق شده اون دست خودمه خواستم کم می کنم نخواستم هم دست نمی زنم - یکی دیگه هم هر روز تغییر می ده اطلاعات فروشش رو یه روز میره ده گیگ رم یه روز میاد 128 مگ )
5. من فقط ماهانه می خرم ... حوصله ندارم روی هاستی باشم که همش داوون می شه .این مواقع تغییر میدم هاستم رو تا بمونم و با اعصابم بازی بشه پس اگه ماهانه باشه بی هیچ حرف و حدیثی همدیگه رو بخدا میسپاریم و میریم سراغ یکی دیگه
6. اگر مشکلی نباشه توی هاست نیازی به پشتیبان ندارم ولی وقتی مشکل هست دوست دارم اون پشتیبان عزیز قبول بفرمایند نه منه نوعی با هزارتا عکس و رفرنس به ایشون حالی کنم مشکل هست در انتها هم طبق حرف من مشکل رو برطرف کنند و باز با کمال پررویی بگه مشکلی نبود خود به خود درست شد!!!
7. گزینه گرفتن بک اپ فعال باشه . اعتمادی به بک آپ های هیچ کدوم از شما هاستینگا نیست خودم فضا برای ذخیره بک اپم دارم کار آدم رو چند برابر نکنید با برداشتن گزینه بک اپ سی پنل
و نکته آخر
اینا رو بخونید و آفر بدید برندارید نوشته های پست معرفیتون توی وب هاستینگ تالک رو برای من کپی کنید اونا رو خوندم قبلا
موارد مورد نیاز شما در هاست های ما فعال است
هاست آلمان خواستید با کلود لینوکی پنل های زیر :
پنل هاي ميزباني وب سايت هاي شخصي | XZN Hosting
۱۰۰MB
25000 تومان
- ۱۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۲۵۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
۲۰۰MB
35000 تومان
- ۲۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۳۵۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
۵۰۰MB
45000 تومان
- ۵۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۴۵۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
۱۰۰۰MB
60000 تومان
- ۱۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۶۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
۲۰۰۰MB
100000 تومان
- ۲۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باند نامحدود
- دیگر امکانات نامحدود
- کنترل پنل CPanel
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
هاست ایران هم خواستید با کلود لینوکس :
پنل های هاست لینوکس دایرکت ادمین بر روی سرور ایران | XZN Hosting
Irand1
25000 تومان
- ۵۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۲۵۰۰ تومان
- سالیانه ۲۵۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Irand2
30000 تومان
- ۱۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۳۰۰۰ تومان
- سالیانه ۳۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Irand3
40000 تومان
- ۲۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۴۰۰۰ تومان
- سالیانه ۴۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Irand4
60000 تومان
- ۵۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۶۰۰۰ تومان
- سالیانه ۶۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
Irand5
100000 تومان
- ۱۰۰۰ مگابایت فضا
- پهنای باندنامحدود
- ایمیل نامحدود
- دامنه نامحدود
- دیتابیس نامحدود
- اکانت FTP نامحدود
- کنترل پنل DirectAdmin
- ماهیانه ۱۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
در هر دو مورد هم سی پی یو 25 درصد و رم 1024 مگابایت می باشد .