جالب بود
انشاا ... موفقیت بیشتر
از درگاه سامان استفاده میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
جالب بود
انشاا ... موفقیت بیشتر
از درگاه سامان استفاده میکنم
خیر.
دلیل : این ایده تابستان واضح هست فقط برای جذب کاربر هست اما کاربران فهم و درک دارند.
بهتر هست بجای این زمان محدود کامزد همیشگی رو کم کنید و در صورت افزایش در اینده به هیچ عنوان برای کاربران قبلی افزایش نداشته باشه.
درگاهی که من باهاش کار میکنم با کارمزد 0.5 درصد کار می کنم که روزانه خودکار به حساب بانکی من واریز میشه.
در خدمتتون هستيم.
در زرين پال پذيرنده های بزرگی داريم که در کنار درگاه بانکی خودشون از زرين پال استفاده ميکنن.
دلايل مختلفی برای اينکار وجود داره که يکی از اونها استفاده از مارکت 12 هزار کاربر فعال در زرين پال هست که ترجيح ميدن خريد خودشون رو هم از پذيرنده های زرين پال داشته باشن ;)
خوشحال ميشيم شما رو هم به عنوان يکی از پذيرنده ها در زرين پال داشته باشيم و انشالله بتونيد در کنار بازار قبلی ای که از درگاه سامان داريد بازار جديدی از کاربرانی رو داشته باشيد که از زرين پال به سايت شما ميان.
- - - Updated - - -
پس شما معتقد هستيد در صورتی که اين طرح ادامه پيدا کنه و برای فصل های بعد هم تمديد بشه به استفاده کنندگان اون خواهيد پيوست ؟ :)
به عنوان نظر شخصی این سرویس را پیشنهاد نمی کنم همینطوری 100 تا کارت بانکی و غیر بانکی توی جیب داریم این یکی هم روش ؟
ولی پیشرفت خوبی داشته اید به امید سرویس های بهتر و کارمزد کمتر
یه پیشنهاد هم دارم اگه میشه مثل پی لاین یه گزینه بزارین که کارمزد با خریدار حساب بشه (شاید داشته باشین من ندونم)
تابستان بدون کارمزد زرين پال، برای پاييز 93 نيز تمديد شد.
سلام
مهندس امیری این داستان زرین کارت چیه ؟؟؟
شتاب هست ؟؟
یک توضیح میدی به ما
ممنون میشم
در پناه حق باشید
زرین پال و تیم آقای امیری بسیار پیشتاز و حرفه ای.اما از اوایل کمی در بازار عقب هستید.
کارمزد بیش از دو برابر نسبت به برخی سرویس دهنده های دیگه (معتبر)
هزینه گرفتن برای طرح هایی که مختص خود شماست و قیمت کمی هم نداره.برای فراگیر شدن طرح بهتره لااقل هزینه نگیرید یا کم بگیرید.
امیدوارم انتقاد بنده رو به دید مثبت پذیرا باشید.به عنوان همکاری که سالهاست با تیم شما کار کردم عرض کردم...کوچیک شماییم :o
... :-)