سلام هلو جان ( فکر کنم اسمت رضا بود )
آقا من این روش رو قبل از این تست کردم ( الان سایتم چیلتره )
و مشکلش هم میدونم که عکس های قالب رو نشون نمیده یعنی عکس ها رو از site/webloG میخونه و از weblog.site نمیخونه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اگر از وردپرس استفاده میکنید بعد از اینکه subdomain ساختید و public_html را انتخاب کردید . به مدریت ورد پرس بروید و از پنل تنظیمات ==> همگانی ==> آدرس وردپرس را به subdomain تغیر دهید درست میشود دیگه قالب ها مشکل ندارند . مشکلی بود در خدمتم . :)
نیازی به این کار ها نیست من رو سایت شیلتر شده هم تست کردم جواب داده اگر نشد بگید تصویری آموزش بدم .
آفتاب جان ممنون از شما
نه از وردپرس استفاده نمیکنم ولی راه شما درسته منظورم اینه تغییر آدرس از تنظیمات سیستم هم میشه درستش کرد
یعنی الان یک ساب دامین بسازم و آدرس رو آدرس پوشه رو بدم بعد به تنظیمات برم به ساب دامین تغییرش بدم ؟ فایل های قبلی رو پاک کنم ؟ ( اگه پاک کنم که همه چی پاک میشه :دی )
میخوام جووری بشه که وقتی کسی آدرس قدیمی رو زد خود به خود به ساب دامین ریدایرکت بشه ولی اطلاعات پاک نشه
شچيلتره!؟ خب حالا يك بحث ديگست!
خب اطلاعات كامل بده از اول ، ملت هي ميخوان كمك كنن وراه ميگن، شما هي ضربه فني مي كني :d
سي ام اس ات چيه؟
نه، به روشي كه گفتم بهتره عمل كن و بعد از تنظيمات آدرس جديد رو بزن ؛نقل قول:
یعنی الان یک ساب دامین بسازم و آدرس رو آدرس پوشه رو بدم بعد به تنظیمات برم به ساب دامین تغییرش بدم ؟ فایل های قبلی رو پاک کنم ؟ ( اگه پاک کنم که همه چی پاک میشه :دی )
اگه دستي تو فايل ها و پست ها آدرس رو اون مدلي زدي به اين راحتي ها نيست:
1. يا بايد تك تك فايل ها رو درستي ويرايش كني يا يك برنامه بنويسي باز كنه و ويرايش كنه!
2.در ديتابيس ، ادرس عكس ها و ... رو دستي ويرايش كني يا بازم يك برنامه بنويسي كه ويرايش كنه !
ولي اگه آدرس رو از تنظيمات تغيير بدي و درست بشه كه خيلي شانس آوردي :دي
هِلو يا هُلو ؟! :دي اره ;)نقل قول:
سلام هلو جان ( فکر کنم اسمت رضا بود )
آفتاب جان حالا شما روشتو بگو ( من تا 1 تا 2 روز دیگه از چیلتر در میام ) من بعد از چیلتر میخوام اینکارو بکنم یعنی از پوشه به ساب دامین نقل مکان کنم
----
هُلو منظورم بود :d شرمنده آقا رضا :دی
روشی که گفتی خیلی خیلی سخته همش گفتی برنامه بنویسم :دی ولی فکر میکنم به همین روش آفتاب هم بشه ها
پ.ن : آفتاب جان اسمت چیه هی نگم آفتاب ناراحت بشی :دی
این روش که یکی از دوستان هم گفت بهترین راه بید. یعنی ساب دامین رو می سازی و بعد اطلاعات رو از پوشه به ساب دامین منتقل می کنی برای دیتابیس هم مشکلی پیش نمیاد. چون اصلا ربطی نداره که بخواد پیش بیاد