پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی| رم 1 گیگ 15،000 تومان | رم 4 گیگ 35،000 تومان | قیمت ثابت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ringmoon
میشه در مورد سی پی یو بیشتر توضیح بدید تا چقد امکان استفاده هست ؟ و اگه لیمیت میکنید رو چند گیگاهرتز لیمیت میکنید؟
مصرف همیشگی من تقریبا بین 2-2.5 گیگاهرتز هست مشکلی نداره ؟
درود.
تیکت بزنید بررسی کنیم. امکانش هست این میزان پردازنده را خدمتتون ارائه بدیم.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی| رم 1 گیگ 15،000 تومان | رم 4 گیگ 35،000 تومان | قیمت ثابت
با سلام..
تویه تایپیک سایتتون نیست !
بعد برادر تخفیف دائمی است ؟
و سوال خیلی مهم اینکه پشتیبانی شما در چه سطحی چند ساعت در روز پاسخگو هستند. من در حال حاضر از جایی سرور دارم 3 روزه پاسخ ندادن ! و بسیار ناراضی به محض اینکه بیان اگه برگشت وجه بدن ولشون میکنم.
اونا هم سرویس redstation دارند و راضی از سرویس هستم ولی پشتیبانی ضعیف دارند.
و هارد گزینه 2 گیگ رم که قرمز نوشتید چنده و هزینه 100 گیگ هارد اضافه چقدر میشه. ایا هزینه هارد جدا فاکتور میشه یا جز کد تخفیف شما میخوره.
با تشکر
Ram 8 Gig
CPU 2 Core
hard 800 gig
chand mishe?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdg
Ram 8 Gig
CPU 2 Core
hard 800 gig
chand mishe?
درود بر شما.
خدمتتون ارسال کردم.
با سلام
شرکت هستین؟ نماد اعتماد دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
با سلام
شرکت هستین؟ نماد اعتماد دارید؟
خیر شرکت نیستیم.
برای نماد اقدام کردیم.
اگر نیاز به تلفن ثابت دارید تلفن مغازه را خدمتتون ارسال می کنم. نمایندگی تبلت های Asus و Lenovo هستیم.
Ram 8
Hard 500
Cpu 2 Core
چند میشه ؟
سلام
این افر تا کی بر قرار هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HiData
هنوز رم 8 موجود دارید؟
درود بر شما. بله موجود می باشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranyar
سلام
این افر تا کی بر قرار هست؟
خدمتتون در پ.خ گفته شد.
این افراها تا چه وقت برقرار هستش و کانفینگ ها چطوری هستش ... پنل ریموت هم دارید و تخفیف دا ئمی هستش یا ماه اول