پاسخ : وصل نشدن دایرکت ادمین
خیلی ساده هستش همینجوری که در پست اولی خدمتتون عرض کردم ، از فایروال سی پنل باید پورت 2222 آزاد بشه همین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
دوست عزیز اگر پورت 2222 غیرفعال بود الان ادمین دایرکت ادمین برای ایشون باز نمی شد و شما اینجوری نمی گفتید.
استارتر عزیز :
شما باید به مدیر سروری که بر روی آن whmcs خودتون رو نصب کرده اید(سی پنل هست) بگید تا در فایروال خودشون پورت 2222 رو باز کنند تا شما بتوانید استفاده کنید.
موفق باشید.
با تشکر از گوش زد کردن شما اما اگر توجه فرمایید بنده جواب چگونگی باز کردن پورت 2222 در csf را خدمت ایشون عرض کردم.
دوستان من پورت رو باز کردم ولی بازم موقع ساخت اکانت داخل whmc یا واسه ساسپند اوکی نمیکنه
28 - Operation timed out after 0 milliseconds with 0 out of 0 bytes received
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roozbeh837
دوستان من پورت رو باز کردم ولی بازم موقع ساخت اکانت داخل whmc یا واسه ساسپند اوکی نمیکنه
28 - Operation timed out after 0 milliseconds with 0 out of 0 bytes received
curl نصب است روی سرور؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roozbeh837
28 - operation timed out after 0 milliseconds with 0 out of 0 bytes received
این اررور به احتمال زیاد مربوط به curl است از فعال بودن آن در سرور و هاست خود اطمینان حاصل کنید .
فعال هستش ولی بازم این ارورم یاد تمامی ثبت سرور در قسمت سرور پکیج ها،باز کردن پورت در سرور این مراحل انجام شده ولی باز اکانت نمیسازه در whmc
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roozbeh837
فعال هستش ولی بازم این ارورم یاد تمامی ثبت سرور در قسمت سرور پکیج ها،باز کردن پورت در سرور این مراحل انجام شده ولی باز اکانت نمیسازه در whmc
ایت خطا در اکثر مواقع به دلیل فعال نبودن و یا عدم کانفیگ صحیح این تابع به وجود می آید.
درود
روی سرور curl نصب هست؟
هاست whmcs تون سیپنله یا دایرکت ادمین؟
پورت 2222 روی هاستتون فعال هست؟
در صورت تمایل دسترسی بدید چک کنم.