پاسخ : سوء استفاده از دامین mizbanhosting.com
دوستان عزیز واقعا براتون متاسفم که اینطوری فکر می کنید
بخدا من 8 ماه هست که از اقای امیر محمد فتاحی سرور مجازی دارم و هم الفا ریسلر اما بخدا که توی ماه مبارک رمضان هستیم تمام حرف های این میزبان هاستینگ دات کام دروغه واقعا برای مدیریش متاسفم و خاک تو سرش
محمد فتاحی از موقعی که باهاش دوست بودم که 1 سالی هست این قالب سایتش بوده و این میزبان هاستینگ دات کامه قالب هاستینگ های دیگه می زاشت و جدیدا که یک فرد سوجو این قالب رو ریپ زده سریع این دات کامه اینو گذاشت تو سایتش امیر محمد چندین ساله که میزبان هاسیتنگ . org رو داره و اصلا قصد سو استفاده نداشته بوده
به مدیر این میزبان هاستیتنگ com هم میگم اگر بخواد حرف های الکی و بی خود بزنه امیر محمد دوست عزیزم میره شکایتی ازش می کنه که ......... یعنی حالش جا بیاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
help-host
بخدا من 8 ماه هست که از اقای امیر محمد فتاحی سرور مجازی دارم و هم الفا ریسلر اما بخدا که توی ماه مبارک رمضان هستیم تمام حرف های این میزبان هاستینگ دات کام دروغه واقعا برای مدیریش متاسفم و خاک تو سرش
محمد فتاحی از موقعی که باهاش دوست بودم که 1 سالی هست این قالب سایتش بوده و این میزبان هاستینگ دات کامه قالب هاستینگ های دیگه می زاشت و جدیدا که یک فرد سوجو این قالب رو ریپ زده سریع این دات کامه اینو گذاشت تو سایتش امیر محمد چندین ساله که میزبان هاسیتنگ . org رو داره و اصلا قصد سو استفاده نداشته بوده
به مدیر این میزبان هاستیتنگ com هم میگم اگر بخواد حرف های الکی و بی خود بزنه امیر محمد دوست عزیزم میره شکایتی ازش می کنه که ......... یعنی حالش جا بیاد
کاملا مشخصه که شما همین آقای فتاحی هستی
خوب یه نفر باید طرفداری کنه ، به روباه گفتن شاهدت کیه ! ...
خوب سابقه درخشان ایشون از دامنه .Org شروع شده و کلا آدم با سابقه ای هستند دامنه های دیگران رو ثبت میکنن :78:
خوب باید تشکر کنیم از شما دوست عزیز طرفدار .
ولی عزیز جان با ادب باش اینجا چاله میدونم نیست .توهین هم نکن به کسی .
یادت باشه دامنه ای رو ثبت کنید که حداقل .com و دامنه ir اون ثبت نشده باشه چون بیشتر اعتبار به همین دامنه هاست.
یه چیز دیگه هم بگم »
دوست عزیزم ;)
اینم یادتون باشه خودت باش کپی 2زار بیشتر نمی ارزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seecurity
سلام به همه دوستان و مدیران محترم انجمن
به عنوان یک همکار درخواست راهنمایی دارم
عزیزان توجه کنید دامنه mizbanhosting.com را به همراه پسوند های ir - net - org جند سال پیش ثبت کرده ایم
سال قبل مشکلی برام پیش آمد دامنه org را نتوانستم تمدید کنم در راه سفر بودم که یک آدم از خدا بی خبر تماس گرفت و گفت دامنه را ثبت کرده و به قیمت بالایی میفروشه
با توجه به اینکه به اینجور بچه ها باج نمیدهم گفتم هر غلطی می خواهی بکن
این ادم هم برداشت از لج ما سایت رو بالا آورد و مشکلات زیادی برامون ایجاد کرد حتی قالب ما را هم کپی برداری کرد
و الان توی بحث رنکینگ داره برامون دردسر ایجاد میکنه و مشتریان ما رو به خطا انداخته
بنده برای دریافت نماد 2 سال پیش اقدام کردم منتهی بازهم مشکلی داشتیم با وجود ارسال مدارک و تمام بودن کار به تعوبق افتاد
تا حالا که میبینم این کلاهبردار رفته نماد هم گرفته با دامین org
نماد بنده تا هفته اینده آماده میشه
خواستم راهنمایی کنید ببینم با این بچه چه باید کرد
چه طور می تونم شکایت کنم و دامینم را پس بگیرم
اگر سایت رو تو سازماندهی ثبت کنم و ... میشه شکایت کرد؟
عزیز حواستون باشه با توجه به اینکه نماد دارن و در ساماندهی ثبت شدن ایندفهه ایشون از شما شاکی نشن و سایت شما را نبندن
جالبه توی سایتشون هم این متن گزاشتن
کد PHP:
توجه!
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران و بازدیدکنندگان عزیز .به اطلاع میرساند که میزبان هاستینگ تنها با یک دامین فعالیت دارد که با آدرس
Mizbanhosting.org
میباشد .و سایت های دیگر با اسم میزبان هاستینگ و با دامین های مختلف سایت های اصلی نبوده و فیک میباشند و احتمالا"قصدخراب کردن نام وبرندمارادارندواین افراد با گذاشتن قالب ما در سایتشان نیز شباهتی ایجاد کرده اند که همه ی کاربران را فریب دهند.
[COLOR="#FF0000"]توجه داشته باشید سایت ما دارای نماد اعتماد واقعی بوده و وقتی روی آن کلیک میکنید اطلاعات قابل نمایش است ضمنا"مدیریت میزبان هاستینگ ازمراجع قانونی پیگیرموضوع میباشد.[/COLOR].
توجه!
:d :d :d :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyanPayamak
متاسفانه بعضی از افراد حتی یه خورده فکر هم نمی کنن که یه دامنه قشنگ ثبت کنند
دوستان یکطرفه قضاوت نکنید. اولا معلوم نیست که استارتر حق داشته باشه! این دوستمون اریان پیامک هم هم دامنه اش دیروز ثبت شده و هم اینکه یوزرش امروز در این انجمن ساخته شده. بو داره قضیه. پس اون اقای فتاحی که دامنه ای ار ارین پیامک رو دارند زود تر از ایشون ثبت کردن.
- - - Updated - - -
http://who.is/whois/ariyanpayamak.com/
http://who.is/whois/ariyan-payamak.ir
بازم هم برای بقیه و هم برای اریان پیامک پیامک متاسفم
ببینید من دوست امیرمحمد فتاحی هستم خودش امشب میاد جوابتون رو میده و خبر دارم چند ساعت پیش شکایت کرده از میزبان هاستینگ دات کام ایشون کارش ساختس اینو بدونه با دم شیر بازی کرده
امیرمحمد دوست صمیمی بنده هست و من هم خودش از همه لحاظ و هم سایتش و و... همه چیش رو قبول دارم
خودتون رو درگیر نکنید قول بهتون میدم اگه حرف های شما صحت داشته باشه عمری نخواهند کرد !
درپناه حق
روی یک دامنه همیشه تمرکز کنین و به کارتون ادامه بدین خودتون رو هم وارد مسایل حاشیه ای نکنین که به نتیجه ای نمیرسین
کار خودتون کنین اونهاهم کار خودشون رو کنن در ضمن کارشون از لحاظ قانونی هیچ مشکلی هم ندارد که شما دستتون به جایی بند باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
help-host
من تا حدودی با مواردی که دیدم شک دار شدم به قضیه :) ایشون توی سایتشون زدن دامین ها در Registered On June 24, 2012 ثبت شدن در حالی که Mizbanhosting.net Whois Lookup - Who.is - Who.is
در July 10, 2012 ثبت شده !
نمیدونم والا اما به اینکه خدا حق و به حق دار میرسونه معتقدم :(
خب دوست عزیز مدیران هاستینگ. سایت میزبان هاستینگ دات کام واقعا باید بگم کلاه بردار هست چون ببینید میزبان هاستینگ org کلی چندین ماه پیش پول داده بود قالب اختصاصی براش زده بشه اما الان این دات کامه مطمنم خودش ریپ زده و پخشش کرده تا بقیه ازش استفاده کنن و الان میگه اون قالب مال منه ههه خیلی هم روداره این دات کامه تا دیروز قالب سایت های دیگه میزد الان ادم شده
بازم میگم میزبان هاستینگ دات کام با دم شیر داری بازی میکنی امیر محمد فتاحی هم ازت شکایت کرده بیچارت می کنه بدبخت فقط ببین چه بلایی سرت میاد
از دوستانی که حمایت می کنن ممنون هستم :53: