سلام - وقت بخیر
مورد مصرف شما هم مهم هست.
اگر پشتیبانی برای شما دارای درجه اهمیت بالاتری هست از هتزنر آنلاین استفاده کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام - وقت بخیر
مورد مصرف شما هم مهم هست.
اگر پشتیبانی برای شما دارای درجه اهمیت بالاتری هست از هتزنر آنلاین استفاده کنید.
سلام
استفاده من شخصی است و نه مجازی سازی. میزان استفاده از بند ویت هم کم است و فقط قدرت CPU و Ram همچنین کیفیت هارد واسم مهمه.
دوستان در کنار نظراتی که در مورد این دو تا دیتاسنتر ارائه می کنند. فروشندگانی که از سایت سو یو استارت خرید انجام داده اند به نظرشون با توجه به اعلام دیتاسنتر بر نبود سرور استوک تا کی ممکنه سرور رو تحویل دهد؟ چون تا امروز 9 روز از ثبت سفارش می گذره و هنوز سرور approved نشده
سلام
دوست عزیز، ovh تخصص ماست، بنده عرض کردم خدمت شما، همچین چیزی که شما می فرمایید امکان ندارد.
شما مستقیم خرید کرده اید یا از همکاران؟
- - - Updated - - -
ما سرور های 10 روزه را هم زیر 24 ساعت تحویل می گیریم،
چه برسد به سرور های 2 دقیقه ای !
در صورت امکان مشخصات پنل یا فاکتور را در پیام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنیم و به شما اطلاع بدیم.
با تشکر
اینو بدون هر مشکلی بوده از سمت کسی بوده که سفارش داده براتون حالا یا پرداختش مشکل داشته ربطی به دیتا سنتر نداره توی عکس میبنید که زمان سفارشها را زده که چقدره تحویل میدن
از روی باد هوا هم نیست لینک سفارشتون چک کنید تایم زده خودتون متوجه میشید
توی یکی از لوکیشنهاشون 120 ثاینه یا همون 2 دقیقه توی 2 لوکیشن هم زده 24 ساعت (این زمانها قابل تغیر هست با توجه به موجود بودن یا نبودن و ثابت نیست ) توی لوکیشن کانادا چیزی نزده که احتمالا موجود ندارن و البته سفارش شما هم مال اروپا بوده احتمال خیلی زیاد که تایم موجودیشون زدن پس اینکه نداشتن و 1 هفته ندادن یک حرف الکی هست
http://upcity.ir/images2/75237598864535067513.png
و دراخر بنده فروشنده سرور اختصاصی از این دیتا سنتر نیستم که بخوام تبلغ کنم و کاسه داغتر از اش باشم (مثل بعضی از همکارن که دیتا سنترها یکه خودشون کار میکنند همیشه بگن خوب هست ) فقط اینکه 5 سال حداقل از این دیتا سنتر سرور دارم و حدود 3 سال هم هست که پنل مستقیم دارم از این دیتا سنترجهت مصرف سرورهای خودم
موفق باشید
در مورد تحویل که همکاران میفرمایند خیر بیش از این نمیشه لطفا با علم غیب اقدام به گفتن ندانسته هایشان نکنند
زمان های نوشته شده گارانتی شده نیستند
در این مورد خود دیتاسنتر این را میگه :
Dear Customer,
OVH does not gurantee delivery times. The times listed on the website are suggested times that OVH strives to meet.
I have contacted the data center to verify that there is not a problem with the order. At this time all appears well and the data center is waiting for stock to become available.
Thank you for your understanding.
متن دقیق گفته دیتاسنتر است
با سلام
قصد نداشتم جواب بدهم اما اینکه گفتید ovh تخصص ماست کمی مبهم است شما از چه تاریخی دقیقا دارید از ovh سرویس میدهید که خودتان را متخصص میدونید؟ از ما که یادم میاد خیلی دیر تر سرویس دادید و حتی خودتان که میگین نه شما نبودید و ایشون جناب لشکری بوده از ما سرویس داشتید پس صحیح نیست در مورد تخصص اطلاعاتی را که ندارید در خدمت دوستان قرار بدهید
همچنین چندین بار گفتید شرکت نت ایران هستید ممنون میشم این رو هم شفاف سازی کرده و اطلاعات ثبتتان را بدهید .
در مورد تحویل شمایی که میفرمایید تخصص دارید باید زمانی که سرور های sp را این دیتاسنتر ارائه میکرد به خاطر بیاورید که 14 روز بیشتر هم شد سرویس ها را تحویل ندادند و از روز 14 ام شروع به تحویل دادند این جهت اثبات گفته فکر میکنم کافی بوده باشد
در مورد سرور خیر سی پی یو گفته شده در هتزنر چون دسکتاپ است و این چون سروره دلیلی نداره که این ضعیف باشه و اون قوی این یعنی دقیقا آخر بی سوادی از نظر ما حساب میشه
این دو مورد سی پی یو های گفته شده است که بهتره با توجه به این لینک ها تصمیم بگیریم که میشه گفت نتیجه های بیشتری از نظرات است:
سی پی یو سو یو استارت :
PassMark - Intel Xeon E3-1245 V2 @ 3.40GHz - Price performance comparison
سی پی یو هتزنر:
PassMark - Intel Core i7-4770 @ 3.40GHz - Price performance comparison
واقعا قصد نداشتم نظری بدهم چون کودکانست بخواهیم روی این موارد بحث بکنیم اما وقتی آدم یک چیزایی را میبینه مجبور میشه جواب بده!
جناب کیانی عزیز در پاسخ به شما به این متن ارجاعتان میدهم که خیلی شفاف است:
Dear Customer,
OVH does not gurantee delivery times. The times listed on the website are suggested times that OVH strives to meet.
I have contacted the data center to verify that there is not a problem with the order. At this time all appears well and the data center is waiting for stock to become available.
Thank you for your understanding
با سپاس
عیسی لو
صلوات بفرستین عزیزان من از شماها با این سابقه بعیده این نوع رفتار
با سلام
همان طور که دوستان گفته بودند مشکل عدم دریافت سرور اماده نبودن سرور نبود و همان زمانیکه که در سایت سو یو استارت مدام در حال ابدیت هست صحیح و درست است.
بنده خرید را از فروشنده قبلی کنسل و از اقای میثم صادقی تهیه نمودم . سرور حین خرید تحویل 24 ساعته بود که روز یکشنبه ساعت 3.30 هزینه را به تومان واریز نمودم و ایشان در ساعت 7 شب خرید انجام دادند. سرور فردای ان روز تحویل داده شده بود و به دلیل مشکل شخصی اقای صادقی دسترسی به نت نداشتند و در نهایت سرور روز سه شنبه ساعت 12 ظهر با انجام یک سری کار های فنی روی سرور انرا به بنده تحویل دادند.
این متن رو برای دوستانی نوشتم که عنوان می کردند زمان تحویل در سایت سو یو استارت واقعی نیست و ایمیل هایی ارسال می کردند که دال بر این داشت که پشتیبانی این شرکت زمان های ثبت شده در سایت را غیر واقعی و ابدیت نشده می داند و سرور هر زمان اماده باشه تحویل داده میشود.
پاسخ خیر هست زمان های تحویل برای سرور ها رو اگر طی یک الی چند روز بررسی کنید خواهید دید که در حال تغییر در بازه 120 ثانیه ، 24 یا 72 ساعت هستند که نشان می دهد شرکت در حال ابدیت سایت خود می باشد.
خرید بنده هم که توضیح دادم کی خریده و کی تحویل شد خودتان قضاوت کنید.
با تشکر