پاسخ : درخواست سرور مجازی IP Spoofing Enabled Host
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
ایشون که گفتن باز هست و مشکلی نداره از ایشون تست گرفتید یا سرویسی تهیه کردین
نمیدونیم چه جریانی هست :) !
هر روز 2-3 نفر جدید عضو میشوند سوال میکنند باز هست ؟ وقتی جواب مثبت میشوند بیخیال میشند :) :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
storage
از ovh fr مشکلی ندارید؟!
باز باشه نه مشکلی نیست اگر سرور تست میدید منتظر هستم با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
نمیدونیم چه جریانی هست :) !
هر روز 2-3 نفر جدید عضو میشوند سوال میکنند باز هست ؟ وقتی جواب مثبت میشوند بیخیال میشند :) :)
معمولا دوستانی که دنبال هک و ریموت هستند چون کاری غیر از ریموت انجام نمیدن ترجیه میدن کمتر هزینه کنند و بدنبال سرورهای ارزانتر هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xshya
معمولا دوستانی که دنبال هک و ریموت هستند چون کاری غیر از ریموت انجام نمیدن ترجیه میدن کمتر هزینه کنند و بدنبال سرورهای ارزانتر هستند
بنده پول هزینه میکنم برام مشکلی نیست شنیدم یک کانفینگ جدید هستش که به روش ip به ip انجام میدن ولی روش رو نمیدونم چی اگر کسی داره همچین سرویسی رو خریدارم قیمت با تست با تشکر
- - - Updated - - -
برام قیمت مهم نیست فقط میخوام قدرت و سرعت سرور بالا باشه لطفا آفر های ایران هم دارید رو کنید با تست با تشکر
- - - Updated - - -
دوستان سرور ایران با قابلیت ریموت ایپی باز ندارن فقط خواهشا سرعت و قدرت سرور بالا باشه بنده دنبال کبفبت هستم
- - - Updated - - -
الوووووووو کسی سرور ایران نداره
از سرويس آي پي ست با قابليت ست آي پي مك از طريق وب استفاده كنيد , ماهانه هم 8 تومن با چند سرور از جمله ايران و سوئيس و آمريكا.
آدرس وب : IPSAT Change
تست يك ساعته هم داده مي شود.
با سلام سرو ایران خوب کسی داره با قابلیت ریموت آیپی باز لطفا به بنده اطلاع بده با تشکر
از آمریکا میتونیم در خدمتتون باشیم،تست شده است و باز است
almashosting.com
ارادت