پاسخ : پرداخت درون برنامه ای موبایلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
کاربر شما پرداخت رو از روی موبايل انجام ميده و متوجه سايت نميشه.
شما خودتون روی سرور وبسايتتون اطلاعات و سوابق پرداخت رو ذخيره ميکنيد.
بالطبع اگر بخواين کارمزد کمتری بديد و سهم مارکت ها رو پرداخت نکنيد بايد مقداری ازين پروسه و بار رو خودتون مديريت و هندل کنيد.
البته به آينده هم اميدوار باشيد که انشالله آينده خوبی در اين زمينه وجود داشته باشه ;)
بله درجریان این موضوع هستم و دقیقا مراحل را میدونم
برنامه نویسان اندرویدی که من میشناسم فقط عده کمی از آنها درباره سرور و این مسائل اطلاعاتی دارند
وقتی ما میخواهیم یه برنامه اندروید بسازیم خوب همتون در جریان هستید که تو ایران کار گروهی و شرکتی معنی نمیده و خود من به تنهایی باید کارهای گرافیکی و برنامه نویسی و بررسی و رفع کرش ها بر روی انواع گوشی های اندروید و جمع کردن دیتابیس و ... را انجام بدم که خود این زمان بسیار زیادی (تا چندین ماه شبانه روز ) را از شخص میگیره و حالا فکرکنید من بیام در کنارش کار با سرور و این مسائل را یاد بگیرم و پیاده سازیش کنم.
خوب اگر این برنامه فروش کمی داشته باشه میشه یه طرح تجاری ناموفق و این زمانه که من از دست دادم.
یکی از مهمترین دلایل همینه که همه از این پرداخت استفاده میکنند ... خیلی سریع و بدون هیچ دغدغه ای در مورد تراکنش ها و از همه مهمتر کار با لایبری پرداخت که زبان جاواست و برنامه نویس اندروید میتونه بفهمه و نیاز به یادگیری زبانهای دیگه مثل php نداره
حتی برنامه نویسان برای کاهش زمان بیشتر به لایبری ها روی میاورند.
من خودم الان هیچ اصلاعاتی در مورد php و سرور و ... ندارم اما در تمام برنامه هام از سیستم پرداخت درون برنامه ای استفاده میکنم و حتی آموزش کاملش را هم قرار دادم.
منم برای همین مسئله تاپیک زدم و درخواست خودم را مطرح کردم وگرنه خوب از درگاه پرداختی که خود مارکت استفاده میکنه که نسخه موبایلش خیلی هم زیبا در گوشی بالا میاد استفاده میکردم و تراکنش ها را در سرور ذخیره و هر بار با ورود به برنامه پرداخت را چک میکردم .
من که به تمام سیستم های پرداخت مثل زرین پال و پی لاین و پارس پال و جهان پی و ... پیام دادم ببینم چیکار میتونند برای ما بکنند
حالا به قول شما خودمان را به آینده امیدوار میکنیم تا ببینیم چی پیش میاد دیگه
بازم از همتون ممنون هستم که پست گذاشتید و این تاپیک را پیگیری کردید
با تشکر از همه شما عزیزان
سایت همراه پی سیستم درون پرداخت موبایلی را پیاده سازی و در دسترس تمام برنامه نویسان موبایل برای تمامی پلتفرم ها قرار داد.
http://dl1.uncocoder.com/answers/use...746db2c293.png
درگاه پرداخت همراه پی
همراه پی این امکان را به تمامی توسعه دهندگان نرم افزاری میدهد که با ثبت و فعالسازی درگاه پرداخت آنلاین ، وجوه نقد را به صورت کاملا ایمن و با متد های مختلف از مشتریان خود از درون برنامه ها دریافت نمایند. هیچ نیازی به برنامه نویسی پیچیده برای استفاده از درگاه پرداخت آنلاین نخواهید داشت . همراه پی تمامی ماژول ها را برای شما آماده کرده است و در کمتر از چند دقیقه میتوانید نرم افزار خود را به سیستم پرداخت درون برنامه ای مجهز نمایید.
سیستم عامل ها
همراه پی سیستم پرداخت درون برنامه ای میباشد که در هر نوع سیستم عاملی قابل استفاده میباشد . تفاوتی نمیکند که برنامه نویس Android , iOS و ... باشید . با استفاده از این سیستم میتوانید از مشتربان خود درون نرم افزارهای خود وجه نقد دریافت نمایید و سرویس های خود را ارائه دهید.
فرض کنید شما یک برنامه نویس بازی هستید و در برنامه خود نیاز به فروش بنزین ، سکه و یا هر چیز دیگری هستید و یا نیازمند دریافت وجه در ازای فعال سازی نرم افزار و ارائه خدمات خود میباشید . همراه پی تمامی این نیاز های شما پاسخگو میباشد.
رفع تحریم ها
با استفاده از سیستم پرداخت درون برنامه ای همراه پی ، میتوانید نرم افزار های خود را به درگاه پرداخت آنلاین مجهز نمایید و در مارکت های بین المللی از جمله گوگل پلی و اپل استور قرار دهید و مبالغ را در ازای ارائه سرویس به مشتریان دریافت نمایید.
یکی از خدمات ویژه همراه پی به مشتریان، امکان ثبت رایگان نرم افزارهای شما در مارکت گوگل پلی میباشد.
تعرفه کارمزدها
برای تراکنش های خروجی در همراه پی میزان کارمزد کسر شده از کل مبلغ خروجی به صورت متغیر می باشد که در ذیل ذکر شده است ، اگر همراه پی بخواهد تغییر در میزان کارمزد برای همه کاربران ایجادکند طبق سیاست امنیت اطلاعات بایستی از یک هفته قبل در وب سایت اطلاع رسانی کند و کاربران را از این افزایش و یاکاهش مطلع کند.
میزان کامزد ها خروجی:
- از مبالغ 0 تا 5000000 ریال : 7 درصد
- از مبالغ 5000001 تا 10000000 ریال 5 درصد
- از مبالغ 10000001 به بالا 4 درصد
همراه پی میتواند طی توافقنامه ای بین مشتریان خود این کارمزد را برای کاربران خاص افزایش یا کاهش دهد.
آدرس : http://hamrahpay.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedjj
سلام ، سایت عالی به نظر میاد ، تازه یزدی هم هستن:) همشهری خودم:)
به نظرتون اگه از این روش استفاده کنیم ، تعداد دانلود و درآمد خیلی کمتر از 60 درصد محاسبه شده توسط مارکت ها نمی شود؟
اگه راه های دیگه برای انتشار وسیع برنامه دارین لطفا در اختیار بقیه هم بزارین
با تشکر