اسم سایت رو نگفتید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم سایت رو نگفتید ؟
من اسم سایت رو با اجازه تون پیغام خصوصی می کنم
به هرحال خدمتت همه ی شما بگم که هرجایی که زیاد تعریف بشه و متعبر هم برای ما که خوب نبوده و متاسفانه به این شرکت متعبر هر چقدر ایمیل ارسال می کنم پاسخ بنده را نمی دهد
و مورد رو رفع نمی کنه و سرور المان هم این موارد هم داره!
شرم سارم به عنوان توجه نکردم و فقط متن تاپیک را خواندم .نقل قول:
ممنونم شما لطف دارید نسبت به بنده ولی نمی دانم که هرجایی می رویم با این که خیلی شرکت متعبری هست و تبیلغاتش همه جا هم هست مشتری هم داره
سرورش این قدر مورد داره در صورتی که باورتون نمیشه یک روز که رفتیم این مشکل پیش اومده
شما بفرمایید
اما نصیحت من به شما این است که به دنبال کسی باشید که سایت شما را از لحاظ مالی پشتیبانی کند نه از لحاظ هاست چرا که هاستی که برای اسپانسری است اکثرا در بهترین حالات به مشکل بر می خورد....
اما اگر یک پشتیبان مالی داشته باشید می توانید برای هاست هزینه کنید و آن پشتیبانی واقعی را به دست آورید .
موفق باشید .
شما لطف بفرمایید اسم دامنه رو به صورت عمومی بذارید. + فضا و پهنای باند مورد نیاز و ...
چیزی که شما می فرمایید این هست که هاست از این شرکت متعبر برای اسپانسری گرفتم یک سروری هست که دارند و اصلا خوب نیست در صورتی که این سرور شون
تمام مشتریان مهمشون و سایت شرکت شون روی همین سروری هستند که به بنده دادند پس دلیل نمیشه هاست اسپانسری یعنی این که خوب نیست یا غیره
از تبیان بگیر
گویا برای سایتهای مذهبی بودجه دارن
برام بفرست
ما هیچوقت اسپانسری نمیدیم! (فک نکنم تو فروم هم کسی دیده باشه که من تو اسپانسری ها شرکت کرده باشم.)
ولی چون سایت مذهبی و دینی هست شما اسم سایت رو برام بفرستین یه نگاهی بکنم.
اگه از نظر ما و شما مشکلی نداشت در خدمت هستیم!
موفق باشید