فرانسه پینگ پایین تری نسبت ب کانادا داره .
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد لیست سرور ها همیناست دیگه؟
The server for all your projects - So you Start
فقط قیمت ها به یورو هستن درسته؟
با تشکر از همه که راهنمایی کردند.
جناب امید اخه این دیتاسنتر سرور هاشو تقسیم کرده و در سایت اصلی فقط سرور ها با مشخصات و رم خیلی بالا و گران قیمت گذاشته و در سو یو استارت سرور های قبلی رو که در سایت اصلی می فروخت گذاشته.
به نظر من که در اصل همه متعلق به یک شرکت هستند و شاید برای سرور های گرانتر پشتیبانی بهتری دارند.
سرور های کانادا ب دلار و فرانسه ب یورو هست ، البته در لینکی ک شما دادید همه یورو هستند ...
این موضوع رو میدونم ، پورت OVH اصلی 2G ، 1G و 3G هست و در پورت پیش فرض 1G گارانتی رو 500M هست ک البته 500M بصورت خروجی هست و ورودی پورت 1G کامل هست ... اما در سویو استارت ورودی / خروجی رو 250M گارانتی شده !
من از هر دو سرور دارم ، تفاوت کیفیت پورت این دو خیلی زیاد ه ... و اصلا تحت هیچ شرایطی نمیشه گفت ک همون کیفیت پورت ه ! ، اما از نظر سخت افزار ها ، بله ... حق با شماست و سخت افزار های استفاده شده در سویو استارت (ب جز سری Essential جدید) بقیه دست دوم خود OVH اصلی هست .
باز هم ممنون از پاسخ شما
خوب راه حل برای من که می خوام جدید بگیرم چیه؟ من سرور نو می خوام نه کنسلی ولی خوب به گفته شما سرورهای اصلی OVH بهتر هستند.
مورد بعد اینکه گفتید برخی سرور ها دست دوم هستند. به فرض اینکه موفق به گرفتن سرور از خود OVH نشم ایا سرور زیر رو تایید می کنید؟
Server SYS-32-2 - So you Start
بستگی ب کاربرد شما داره ، اما در کل برای شروع کار مجازی سازی و یا سایت های دانلود ، سو یو استارت عالیه ... ;)
در رابطه با سروری هم ک فرمودید ، فقط یک نکته رو توجه داشته باشید ، ک رو این CPU نمیتونید ESXi 5.5 رو نصب کنید و تحت هیچ شرایطی اینکارو هم نکنید و 5.1 استفاده کنید .
سلام
هر دیتاسنتری مزایا و معایب خودش رو دارد، اگر فاکتور پشتیبانی رو در نظر نگیریم به جرات می توان گفت بهترین دیتاسنتر دنیا از هر لحاظ است.
مسئله پشتیبانی هم راه حل ها و قلق های خاص خود را دارد.
در کل او وی اچ جای حرفه ای هاست، اگر تازه کار هستید یا اطلاعات فنی کافی ندارید بهترین کار استفاده از شرکت هایی است که پشتیبانی مطمئن داشته باشند.
در 99% مواقع که کاربران اقدام به خرید مستقیم کرده اند به مشکل خورده اند و از پس کار بر نیومدند بعد شروع کردند به بد گویی از دیتاسنتر !
افراد کار بلد هر چند ماه یک بار هم نیاز به پشتیبانی پیدا نمی کنند! بلکه خودشان از پس کار بر می آیند
در ضمن دیتاسنتر بزرگترین اتوماسیون صنعتی در میان دیتاسنتر های دنیا را در اختیار دارد
بالاترین میزان پهنای باند را در کل اروپا در اختیار دارد با 3 ترابیت پر سکند
همین قدر بگوییم که این میزان پهنای باند اختصاصی از پهنای باند بیش از 90% کشور های دنیا بیشتر است.