ما هاست نامحدود و 40 ارائه میدیم
احتمالا ایشون یک ریسلر گرفتن دارن این قیمت میدن اینطوری براشون میصرفه بنظرم
نمایش نسخه قابل چاپ
در تاپیک قبلیم گفتم که نامحدود از اون نظر وجود نداره اما نامحدود در بحث فضای میزبانی یعنی استفاده بدون محدودیت
درضمن این هاست ها کیفیت ندارن،پشتیبانی خوبی نمیشن و درضمن بدرد نمی خورن
البته به جز اینکه این هاست نامحدود 10 تومن بیشتر به دلیل آشنایی بیشتر مشتری با ایشون باشه و برای تبلیغات خودشون اینکار رو بکنن
الان غایت این تاپیک چی هست جز اسپم؟!؟ :|
مدیران اگه دوست دارندببندن.
این تاپیک رونشونشون دادم.متاسفانه به من ودوستانی که دراین تاپیک شرکت کردن میگن کلاهبردارهستیدومیخواین پول اضافه بگیریدازمردم
سلام به همگی دوستان
منظور دوستان در تمامی این پست ها شرکت ما هست.
نمیدانم چرا عادت داریم وقتی کسی سرویسی ارایه میدهد، او را بکوبیم؟ این روزها هزاران شرکت هاستینگ با سیاست های مختلف کار میکنند و سرویس های مختلف ارایه میدهد. حال سیاست شرکت ما اینگونه است و سرویس ها به این صورت ارایه میشود. چون با سیاست شما تفاوت دارد این دلیل بر بی سوادی یا کلاهبردار بودن ماست؟؟؟؟؟؟؟
ما سرویس نامحدود وب ارایه میدهیم ماهیانه 10 هزار و سالیانه 60 هزار تومان. و به شما تضمین میدهیم که به هیچ عنوان هاست شما به دلیل استفاده از فضا و پهنای باند سایپند نشود.
هر یک از دوستان که تمایل دارند میتوانند برای تست سرویس 1 ماهه ما را خریداری کنند و خود آزمایش کنند.
وقتی ما تضمین برگشت وجه بدون دلیل را گذاشتیم، یعنی به سرویس و کار خود ایمان داریم.
موفق باشید.
دوست عزیز من هیچ مشکلی با این تاپیک ندارم و اتفاقا خوشحالم که در مورد سرویس تحقیق میکنید. من توضیح را برای تمامی دوستان دادم.
موفق باشید.