* پیشگیری بهتر از درمانه ;) + از ماست که بر ماست :دی
هر کی نیاز به شر خر داره، در خدمتیم :71: مثلاً گردن وبرنگ رو با 1 تومن میزنم براتون. گردن فرشاد بافنده با 5 تومن ...
@داوود: آماده ای که ؟ :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
حيف داستان را يك بار كامل تايپ كردم اما متاسفانه خطا داد و مجدد مجبور به نوشتن مختصر شدم .
حدود 3 سال پيش براي ميزباني مشتريان خود همكاري خودم را با فردي به نام م ه ر ا ن نجفي كه صاحب سايت mehrsevices.com بودند شروع كردم و تا مدتي پاسخگويي خوبي داشتند . بعد از مدتي يك بار 2روز سرور دون بود و از همان زمان كمي به فكر فرو رفتم و كمتر به فكر همكاري با ايشون افتادم و كم كم به هر طريقي دامنه ها را از چنگ اين آقا خارج مي كردم و نقل مكان مي كردم چون به صورت مستقيم حاضر به انتقال نمي شدند و انگار مغز اين آقا فقط 0 و 1 مي فهميد من هر چيزي مي گفتم ايشون حرف هاي تكراري خودشان را مي زدند .
بعد از 6 ماه كه از آن ماجرا گذشت يك روز سرور ديگر كامل دون شد و اين آقا هم به دروغ مي گفتند كه در حال بررسي هستيم و شرمندگي ما براي مشتريان از همان روز شروع شد .
بعد از يك هفته بي نتيجه ماندن دامنه هاي آي ار را كه در هندل موجود بود با بكاپ يا بدون بكاپ انتقال دادم . تنها 3 دامنه باقي ماند كه بعد از بررسي معلوم شد در پنل ميهن نيك ثبت شده .
ميهن نيك هم به هيچ صراطي مشتقيم نمي شد و جرايم اينترنتي هم كه هيچ اين آقا هم كه جواب تلفن نمي دادند . خلاصه 2ماه يا 3 ماهي فقط هر روز ناراحتي و شرمندگي بيشتر مي شد .
از دوستان مشهدي تقاضا كردم كمك كنند در همينجا كه كسي حاضر نشد و مجبور شدم خودم مامور قانون بشوم و خودم به مشهد مقدس مشرف بشوم .با آدرسي كه در نيك دات آي ار موجود بود راهي مشهد شدم و بعد از 12 ساعت به مشهد مقدس رسيدم .
سپس با هزار بد بختي به خانه اين گل پسر مشرف شدم و مشخص شد اين گل پسر مغازه هستند . از كار هاستينگ كه خيري نديده بود رفته بود تو كار سي دي بازي و فيلم و...
بعد به مغازه اين آقا مشرف شدم و وقتي كه منو ديدند آن قدر ذوق رده شده بودند زبانشان بند آمده بود و مي گفت چرا حضوري مي گفتي تلفني انجام مي دادم .:-o
بعد دامنه را به پنل ميهن نيك من انتقال دادند و من نيز از دامنه آي ار خودم صرف نظر كردم . بعد از پايان كار ناراحتي و عصبانيت خودم را در يك مشت جمع اوري كردم و خودم نقش مجري قانون را بازي كردم و يك مشت تاريخي به دماغ اين گل پسر زدم و يك تغييراتي هم در چينش قفسه هاي اين گل پسر ايجاد كردم و ديگر هيچ .
درس اخلاقي از اين داستان كه گاهي اوقات خودتان بايد مجري قانون باشيد . چون ما از نظر قوانين ضعف هاي بسياري داريم .
موفق باشيد .
ایولا :دی
من هم موافقم تنها و بهترین راه پیگیری برای جواب دادن استفاده از استعداد های خدادای هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (نظیر مشت ، اردنگی ، کف گرگی ، و ... غیره برای افراد س و س و ل)
در صورت نیاز به هر گونه قشون برای پس گرفتن تضمینی 300 درصدی حقتون و حتی بیشتر کافیست به یکی از شهر های استان لرستان مراجعه و از هر کس بپرسید در هر محل یا هر شهری از لرستان یک قشون کامل و تمام عیار در اختیارتون میزارن با اماکانات نیاسان (برای حمل قشون) و کلی گرز مخصصو بزن بزن.
دوست عزيزقديم ها رسم نبود پنل دامنه تحويل دهند و اكثر هاستينگ ها خودشان دامنه را ثبت مي كردند .
و ما هم پول واريز مي كرديم و هاست و دامنه تحويل مي گرفتيم . تا اينكه پشت دستمان داغ شد .
البته هنوز هم اكثرا افراد دامنه هايشان در پنل ديگران است و همه ريسلر دارند بالا دستي اراده كند دامنه به ديار باقي مي پيوند .مگر دامنه دات آي ار .