پاسخ : تحت حمله قرار گرفتن سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdigh
دوست عزیز سایت من که یک سایت معروف نیست که تعدا بازدید بالا یا یوزر آنلاین زیادی داشته باشه. نهایت یوزر انلاین من 10 نفر هستش و تعداد بازدید یونیک سایت من میانگین 600 نفره.
مصرف منابع بالایی نداره سایت ما. پهنای باند هم همیشه اضافی میاد.
المان هستش.
معمولا وقتی گیر میزد دیگه هر بار صفحه رو لود میکردی تایم اوت میداد. مثلا وقتی یه پست منتشر میکردم تایم اوت میداد ولی پست هم منتشر میشد.
تست نکردم ببینم کنترل پنل بالا میومد یا نه.
سلام
تایم اوت دادن یعنی کل سرور در اون لحظات دچار اختلال شده و این معمولا به خاطر یک سایت پیش نمیاد
با این توصیفات شما 3 حالت پیش امده
1- دیداس شدن خود سرور حالا ممکنه هدف شما باشید یا سایت های دیگر که روی سرور هستند که باید صبر گنید تا حمله دفع شه در هر دو صورت
(البته دیداس شدن سایت شما دور از ذهن هست به 2 دلیل اول اینکه با این بازدید سایت خیلی خیلی مهمی نیست که دشمن داشته باشه و دوم اینکه کسی برای دیداس اون فایل و صفحه بسیار سبک رو مورد حمله قرار نمیده معمولا صفحات سنگین و ایندکس سایت مورد این حملات قرار میگیره تنها حملات هک و کرک کردن متوجه اون صفحه میشه که این حملات به هیچ عنوان باعث تایم اوت یا اختلال در باز شدن سایت نمیشند )
2- اورسل شدن سرور هاستینگ یعنی بیشتر از قدرت پردازش سرور هاست فروخته شده و سرور در زمان هایی که بازدید بالا میره کم میاره و دچار اختلال میشه بعضی از ارائه دهنده های ایرانی هاست میزبانی برای کاهش فشار و میزبانی کردن سایت های بیشتر اقدام به بستن آیپی های خارج به بهونه های نظیر حفاظت از سایت ها در مقابل هکر ها و ... می کنند !
3- کانفیگ نادرست سرور هاستینگ
پیشنهاد بنده اینه هاستتون رو انتقال بدید چون در هر سه صورت سایت شما آسیب خواهد دید
موفق باشید
پاسخ : تحت حمله قرار گرفتن سایت
این موضوع دیگه داره خیلی اعصاب خرد کن میشه. من دامینم رو قبلا جایی که ثبت کرده بودم خودم نمیتونستم دی ان اس ها رو عوض کنم و باید درخواست میدادم برام عوض کنن بعد یک دامین دیگه هم تو میهن وب هاست داشتم که اون رو راحت میشد عوض کنی. حالا دامین رو منتقل کردم به میهن ولی باز نمیشه دی ان اس رو عوض کرد و ارور میده حالا بهشون تیکت زدم میگه شما چندین دامین متصل به هاست دارید. من یه دامین دارم با یه ساب دامین که فرقشون فقط عدد یک تو آدرس هستش چندین دامین متصل به هاست دیگه چه سیقه ای هستش ؟؟ هاست هم از خود میهن گرفتم.