پاسخ : اسپانسری و مفتاد تومنی تعطیل!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am!r
بگو بیاد همین فیری وب هاستینگ تالک دات آی آر رو راه بندازیم :d
خوب الان رو سرور ما چیکار می کنه این دامنه?:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
سلامٌ علیکم برادر اروجلو :d
به نظرم بهتره هزینه زیادی به wht وارد نکنیم .به صورت subdomain باشه بهتره :-> (تا باشد که برادران فلفور یک دامنه رو تسخیر نکنن ;) )
محمد باز پول کم آورد لایحه داد
قانون هم بزاريد كمتر از 1 گيگ كسي اسپانسري نده و نخواهد . چون خيلي ضايع هست افرادي ميايند براي 100 مگ كه 5 هزار تومان هم هست
کسی که حاظر نباشه برا هاستینگ پول بده ... نه خودش پیشرفت میکنه نه سایتش و نه صنعت هاستینگ و نه اسپانسرش!
اگه قرار باشه از این انجمن جدا بشه خوبه , اما اگر قراره کلا" حذف بشه , طرح خوبی نیست . به قول خودت : برای ارتقاء کیفیت هاستینگ ایران مفید است ! . بالاخره باید چیز خوب و بد باشه تا خوبی و بدی هم مشخص بشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tar.gz
سلامٌ علیکم برادر اروجلو :d
به نظرم بهتره هزینه زیادی به wht وارد نکنیم .به صورت subdomain باشه بهتره :-> (تا باشد که برادران فلفور یک دامنه رو تسخیر نکنن ;) )
محمد باز پول کم آورد لایحه داد
من 2 هفتش ای دامین دستمه به وحید گفتم گفت نمیخواد!
میخوام خودم راش بندازم،:d
در ضمن دامین اصلا قابل وحید رو نداره
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
خوب الان رو سرور ما چیکار می کنه این دامنه?:d
دارم وحید رو مجبور میکنم هاست بده این رو گزاشتم به خودش بیاد :d
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CMSTalk
اگه قرار باشه از این انجمن جدا بشه خوبه , اما اگر قراره کلا" حذف بشه , طرح خوبی نیست . به قول خودت : برای ارتقاء کیفیت هاستینگ ایران مفید است ! . بالاخره باید چیز خوب و بد باشه تا خوبی و بدی هم مشخص بشه .
آفرین:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CMSTalk
اینو که به طعنه گفتم :)
وقتی من میدونم اسپانسری واسه طرفین چیزی جز ضرر نداره بازم بیام این کارو تبلیغ کنم ؟! / نه! باید جلوشو گرفت تا 4 نفر دیگه بدبخت نشن! (حداقلش تو این فروم)
بعضی وقتا شما واسه یه سایت پر بازدید سفارش تبلیغ می دی به شما می گن برای یه ماه 100000 تومان ازتون می گیریم.
حالا شما میای همون سایت رو میزبانی می کنی و مدیریت وی پی اس که در اختیارشون هست رو انجام می دی ولی به مراتب هزینه ای که پرداخت می کنی کمتر از هزینه ی تبلیغات تو اون سایت هست در عین حال تبلیغ خودت رو در بهترین قسمت سایت قرار می دی.این به نفع شماست.چون هم به هدفت که تبلیغ مستمر هست می رسی و اینکه اون سایت تبدیل به یه نمونه کار می شه که از کیفیت سرویس شما مطلع بشن.
برای هاست رایگان با بچه ها موافقم که واسه این کارها یه دامین دیگه در نظر گرفته بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
بعضی وقتا شما واسه یه سایت پر بازدید سفارش تبلیغ می دی به شما می گن برای یه ماه 100000 تومان ازتون می گیریم.
حالا شما میای همون سایت رو میزبانی می کنی و مدیریت وی پی اس که در اختیارشون هست رو انجام می دی ولی به مراتب هزینه ای که پرداخت می کنی کمتر از هزینه ی تبلیغات تو اون سایت هست در عین حال تبلیغ خودت رو در بهترین قسمت سایت قرار می دی.این به نفع شماست.چون هم به هدفت که تبلیغ مستمر هست می رسی و اینکه اون سایت تبدیل به یه نمونه کار می شه که از کیفیت سرویس شما مطلع بشن.
برای هاست رایگان با بچه ها موافقم که واسه این کارها یه دامین دیگه در نظر گرفته بشه.
چیزی که شما میگید با چیزی که ما تو فروم دیدیم زمین تا آسمون فرق میکنه!
طرف هنوز سایتشو راه ننداخته 10 تا تاپیک میزنه که اسپانسر میخوام! آخه اسپانسر چی بشیم ؟!
طرف به smtp واسه ایمیل اسپم نیاز داره تاپیک میزنه که آهای ملت 2 گیگ هاست میخوام ولی باید 1 روز تستش کنم! تستشو که کرد (اسپم فرستاد) میگه نمیخوام!
و و و ...
فعلاً اپسانسری و هاست رایگان از فروم ورداشته بشه خیلی بهتره. هم به نفع وب هاستینگاست هم به نفع وب مسترا ...
به نظر من بايد يك تاپيك جداگانه اي باز بشه و كساني كه هاست حرفه اي براي كار حرفه اي ميخواهند در آنجا كارشون را انجام دهند