پاسخ : [مزایده] - سرور اختصاصی آمریکا - ۱۲۵ ای پی - ۳۲ گیگ رم - پورت یک اختصاصی Unmetered
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود
این شد افر درست و جسابی نه رم 16 با 129 ایپی :)
320 برای ما به شرط ارائه kvm و عدم افزایش حداقل تا 3 ماه
سرور ipmi داره که باهاشون os و غیره میتونید نصب کنید بدون مشکل و همونطوری که گفتم از طرف ما اضافه نخواهد شد قیمت به هیچ وجه دوست عزیز :)
پاسخ : [مزایده] - سرور اختصاصی آمریکا - ۱۲۵ ای پی - ۳۲ گیگ رم - پورت یک اختصاصی Unmetered
340 برای ما :)
تاریخ پایان مزایده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
340 برای ما :)
تاریخ پایان مزایده؟
به پست اول اضافه شد :)
360 برا ما دیگه اخرشه واسه ایپی پول نمیمونه :)
فقط اپلود و دانلود متقارن هست؟روی چه مقداری لیمیت یا گارانتی شده؟در صورت خرید تعداد چه مقدار تخفیف قابل ارائه هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
360 برا ما دیگه اخرشه واسه ایپی پول نمیمونه :)
فقط اپلود و دانلود متقارن هست؟روی چه مقداری لیمیت یا گارانتی شده؟در صورت خرید تعداد چه مقدار تخفیف قابل ارائه هست؟
پورت اختصاصی هست دوست عزیز شما ۲۴ ساعت هفت روز هفته میتونید کامل از پورت استفاده کنید گارانتی :) فقط و فقط همین سرور به این قیمت فروخته میشه اگر سرور شبیه این لازم دارید بالای ۵ تا قیمت خوب میتونیم بدیم. تیکت ارسال کنید صحبت میشه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
پورت اختصاصی هست دوست عزیز شما ۲۴ ساعت هفت روز هفته میتونید کامل از پورت استفاده کنید گارانتی :) فقط و فقط همین سرور به این قیمت فروخته میشه اگر سرور شبیه این لازم دارید بالای ۵ تا قیمت خوب میتونیم بدیم. تیکت ارسال کنید صحبت میشه :)
5 عدد در یک سفارش نیاز نداریم.اگر کیغیت مناسب بود ماهانه یک عدد سفارش داده میشود تا همان 4-6 تا .کانفیگ فعلی برای ما بسیار مناسب و ایده ال هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persianmagic
5 عدد در یک سفارش نیاز نداریم.اگر کیغیت مناسب بود ماهانه یک عدد سفارش داده میشود تا همان 4-6 تا .کانفیگ فعلی برای ما بسیار مناسب و ایده ال هست
انشالله پس اگر این رو برنده شدید با هم صحبت خواهیم کرد :)
380 دیگه بیشتر صرف نداره :|
380 بنده.
[مزایده] - سرور اختصاصی آمریکا - ۱۲۵ ای پی - ۳۲ گیگ رم - پورت یک اختصاصی Unmetered
اگر ب جای ssd بتونید 2x2tb hdd بزارید من خریدارم ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidx
اگر ب جای ssd بتونید 2x2tb hdd بزارید من خریدارم ...
Sent from my iphone using tapatalk
چجوری توی یک سرور توی جای یک ssd میشه دو تا هارد دو ترابایت اضافه کرد دقیقا :) ؟
همونجوری که گفتم سرور بدون هیچ تغییری فروخته میشود