سلام دوست عزيز تاييد مي شوند ...
شما حتي محصول ٥٠ هزار توماني هم بخريد فرقي قاءل نمي شوند ...
يكي دو بار هم كه خريدم به ما زنگ زدند براي اطمينان - كلا سيستم خوبي داره ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزيز تاييد مي شوند ...
شما حتي محصول ٥٠ هزار توماني هم بخريد فرقي قاءل نمي شوند ...
يكي دو بار هم كه خريدم به ما زنگ زدند براي اطمينان - كلا سيستم خوبي داره ...
من هم چند باری ازشون خرید کردم
قطعات کیفیت بسیار بالایی داشتند م مشکلی هم نداشتند
کلا میشه گفت حرف اول رو میزنند
قصد تخریب ندارم ولی واسه ما نه پشتیبانی خوبی داشت و نه کالای خوبی بود
یه سفارش داشتیم 2هفته طول کشید که برسه بدستمون و کسی هم پاسخگو نبود!! وقتی هم رسید دستمون از اون قیمتی که خریدیم 20 تومان ارزونتر شده بود!
بنده چند موردخرید داشته ام اما به مشکلی برنخورده ام که نیاز به پشتبانی داشته باشیم
تعدادی تبلت 2 میلیونی بوده
ولی یک مشکل دارد از اینم کدی که برای تخفیف بعدی به عنوان بن داده میشود چه استفاده کنی چه نکنی از حساب شما کم میکند یعنی مثلا سفارش دادی اما اخرین لحظه سارش پشیمان بشی برنمی گردد نزدیک 20 تا بود همه رو پاک کرد
اینم مزیت خرید بالا :-ی
من ازشون لپ تاپ و تبلت خریدم - هارد خریدم - نزدیک 3میلیون شد مشکلی نداشت و کیفیت جنساش خوبه تحویلشم 2روزه بود
تا حالا 3 تا گوشی یه هدست یه دوربین و یه تبلت ازشون خریدم. نسبت به قیمت بازار گرون تر میدن اما کالاهاش از نظر کیفیت نقضی نداره میشه بهش اطمینان کرد.
این عزیزانی که میگن دیر میرسه، چرا برای اکثر ما اینطوری نشده؟ :|
همیشه یک ساعت بعد سفارش، تماس میگیرن میگن فلان ساعت دم منزل هست :|
من زیاد از دی جی کالا خرید میکنم ، با وجود اینکه تهرانم و فاصله ی خونه ی من تا مجتمع کامپیوتر پایتخت شاید ۵ دقیقه هم نباشه ...
اما حقیقت اینه ک اعتمادی ک ب دی جی کالا دارم رو ب خیلی از فروشنده های پایتخت ندارم ،
مثلا بارها شده بود ک کارتریج پرینتر از پایتخت خریده بودم ک تاریخش گذشته بود ، پر شده بود ، فیک بود و... اما در دی جی کالا یکبار هم این اتفاق نیافتاده !!
بنده تا به حال یه دوربین ازشون خریداری کردم نیکون
یه مک بوک خریداری کردم
به گوشی موبایل خریداری کردم
یه پرینتر لیزری سامسونگ خریداری کردم ازشون یه پاور بانک و تبلت ایسوس هم خرید داشتم
واقعا همه چیشون عالبه
ارسال هم که باز خوبه هم میتونید دم در پرداخت کنید دستگاه Pos همراه دارند هم میتونید اینترنتی یا نقدی
ارسال هم که صبح اگه سفارش بدید بعد از ظهر تهران تحویل میدن