حمید عزیز به شخصه دارم ازش استفاده می کنم ، جزء بهترین برنامه نویس هایی هستید که می شناسم
آرزوی موفقیت دارم برات
نمایش نسخه قابل چاپ
حمید عزیز به شخصه دارم ازش استفاده می کنم ، جزء بهترین برنامه نویس هایی هستید که می شناسم
آرزوی موفقیت دارم برات
پیشنهاد خوبی بود. ممنونم ولی راستش رو بخواید، نمیخوام زیاد پیچیده اش کنم. هدف اصلی این روبات اینه که در دسترس بودن یا نبودن دامنه رو مشخص کنه.
a.nic.ir رو جناب سنجری اطلاع دارن، من چند ماهه که روزانه بیش از ۴۰ هزار درخواست میفرستم به این سرور و هنوز بلاکم نکرده!
امروز موقعیت یابی هم اضافه میشه و شما میتونید با زدن دستور locate domain.com از محل استقرار سرور با خبر بشید.
در کل از پیشنهادتون متشکرم، به فرمایشتون فکر میکنم، موارد قابل قبول و اجرا رو حتما انجام میدم.:53:
قربان شما عزیز.
مهدی جان شرمنده مون کردی!:">
من هم برای شما آرزوی موفقیت دارم برادر عزیز.:53:
دروغ نگم فکر کنم فقط من روزی 100 تا دامنه باهاش چک می کنم
بسیار جالب بود مهندس سلطانی. با آروزی موفقیت. :53:
بعضی از پسوند های جدید رو ساپورت نمیکنه
ولی در کل جالب و سریعه !
جالب تر میشد اگر وقتی دامنه ثبت شده هست اطلاعات هویز رو نشون بده
یا مختصری از اطلاعات رو ؛ مثلا مثل تاریخ اکسپایر و ... رجیسترار ..
خیلی مخلصیم آقا :53:
کاملا درسته فرمایشتون. متاسفانه سرور عمومی هوایز ای دامنه های جدید رو هنوز پیدا نکردم. باید یه وقتی بذارم که پیداشون کنم.
به زودی انشاالله:d
متشکرم.
از همه دوستان بابت نظر دادن متشکرم.
به نظرتون اینجوری باشه که برای whois از کلید واژه جدایی استفاده بشه بهتره یا کلید واژه همون domain بمونه؟
به نظر من جدا باشن بهتره. یعنی کسی که مشخصات مالک دامنه رو میخواد، عبارت whois domain.tld رو وارد کنه و کسی که فقط میخواد ببینه دامنه قابل ثبت هست یا نه عبارت domain domain.tld رو وارد کنه.
حمید جان جدا باشه بهتره
دلیلی هم براش ندارم :d
فقط حس می کنم جدا باشه هرکس نسبت به نیازش می تونه استفاده کنه
در ضمن اختراعت رو تو سایت های خارجی معرفی کردم