پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با کیفیت از ایران - با پهنای باند اختصاصی - ماه اول ۴۰ درصد تخفیف - دوریس وب
با سلام و خسته نباشيد
ما قصد داريم يك سرور مجازي قوي داخل ايران تهيه كنيم كه بتوانيم مشكلمون پوشش داده بشود
راستش ما يك سايت بازي تراوين نسخه 4.2 داريم
و الان در يك هاست اشتراكي ويژه تهيه كرديم دارد كار مي كند
اما مشكل ارور 503 داريم و در صورتي كه اسكريپ نقصي ندارد و پشتيباني هاست اشكال رو برروي اسكريپ اعلام نموده كه صحت ندارد
تصميم گرفتيم اسكريپ رو بر روي يك سرور مجازي كه سرعت خوبي براي اينكار داشته باشد تست كنيم
پيشنهاد شما چيست؟
و بگيد كه چقدر زمان طول مي كشد مورد پيشنهادي آماده گردد و تضمين مي كنيد كه مشكل خطاي 503 ما حل شود
در غير اينصورت وجه بازگشت داده مي شود؟
با تشكر
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با کیفیت از ایران - با پهنای باند اختصاصی - ماه اول ۴۰ درصد تخفیف - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir3124
با سلام و خسته نباشيد
ما قصد داريم يك سرور مجازي قوي داخل ايران تهيه كنيم كه بتوانيم مشكلمون پوشش داده بشود
راستش ما يك سايت بازي تراوين نسخه 4.2 داريم
و الان در يك هاست اشتراكي ويژه تهيه كرديم دارد كار مي كند
اما مشكل ارور 503 داريم و در صورتي كه اسكريپ نقصي ندارد و پشتيباني هاست اشكال رو برروي اسكريپ اعلام نموده كه صحت ندارد
تصميم گرفتيم اسكريپ رو بر روي يك سرور مجازي كه سرعت خوبي براي اينكار داشته باشد تست كنيم
پيشنهاد شما چيست؟
و بگيد كه چقدر زمان طول مي كشد مورد پيشنهادي آماده گردد و تضمين مي كنيد كه مشكل خطاي 503 ما حل شود
در غير اينصورت وجه بازگشت داده مي شود؟
با تشكر
سلام
میتونید یک عکس از این ارور برای من ارسال کنید؟
مشکلی بابت نصب اسکریپ و کانفیگ شما نیست
مشکلی نداره اگر نتونستم کانفیگ کنم مبلغتون رو برگشت میدم فقط هزینه ترافیک ازتون گرفته میشه ( هر ۱گیگابایت مصرفی ۲۵۰۰ ریال )
فقط قبلش برای من یک عکس از ارور ارسال کنید
http://travian6.com/error/503.JPG
در نصب و كانفينگ فكر نكنم مشكلي باشد
شماره من 09393205878
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir3124
پوزش بابت تاخیر در تحویل سرویس دوستان
بدلیل تاخیر ۳روز تایم رایگان میدیم
امروز ارسال میکنم برای دوستان
مشکلی تو فایروال ما پیش اومده بود که رفع شد
از دوستان پوزش میطلبیم به خاطر تاخیر
سلام خدمت شما.
سرور ایران میخواستم.
رم 1 گیگ تون رو.
قیمت با تخفیف خوب هست ولی بدون تخفیف بالا هست.
هر ماه چند میتونید برای من رم 1 گیگ حساب کنید ؟(در صورت داشتن کیفیت مناسب تمدید میشه هر ماه)
درضمن من سرور رو بر روی اینترانت میخواستم ولی با این تفاوت که ای.پی سرور بر روی ای.پی های اینترنت باشه.
یعنی با 10 شروع نشه و با 185 شروع بشه و اینترانت باشه.(سایر فروشندگان برای من این کار میکردن و ای.پی به ایران محدود میکردن)
سیستم عامل لینوکس میخواستم.
ولی میزان پهنای باند خیلی کم هست حدود 400 گیگ میخوام من.
لطفآ قیمت با مشخصات خواسته رو برای هر ماه برای من پ.خ کنید با ای.پی تست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
سلام خدمت شما.
سرور ایران میخواستم.
رم 1 گیگ تون رو.
قیمت با تخفیف خوب هست ولی بدون تخفیف بالا هست.
هر ماه چند میتونید برای من رم 1 گیگ حساب کنید ؟(در صورت داشتن کیفیت مناسب تمدید میشه هر ماه)
درضمن من سرور رو بر روی اینترانت میخواستم ولی با این تفاوت که ای.پی سرور بر روی ای.پی های اینترنت باشه.
یعنی با 10 شروع نشه و با 185 شروع بشه و اینترانت باشه.(سایر فروشندگان برای من این کار میکردن و ای.پی به ایران محدود میکردن)
سیستم عامل لینوکس میخواستم.
ولی میزان پهنای باند خیلی کم هست حدود 400 گیگ میخوام من.
لطفآ قیمت با مشخصات خواسته رو برای هر ماه برای من پ.خ کنید با ای.پی تست .
سلام و درود
میتونم بهتون به خاطر عید فطر ماهانه 33 تقدیم کنم
اینترانت فقط ایپی سری 10 میتونم بدم
هر سیستم عاملی بخواهید براتون نصب میکنم
تا شنبه صبر کنید به احتمال زیاد پورت اینترانت من نامحدود میشه
۵۱۲ مگ رم اضافی چقدر میشه قیمتش؟
میشه رم اضافی به پلن ها اضافه کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
۵۱۲ مگ رم اضافی چقدر میشه قیمتش؟
میشه رم اضافی به پلن ها اضافه کرد؟
سلام
هر 15 تا رم ماهانه 10 هزارتومان هست
اره مشکلی نداره
رم اضافی هم شامل تخفیف هست؟
پلان ۵۱۲ مگ + ۵۱۲ مگ رم اضافی با تخفیف چقدر در میاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid3963
رم اضافی هم شامل تخفیف هست؟
پلان ۵۱۲ مگ + ۵۱۲ مگ رم اضافی با تخفیف چقدر در میاد؟
سلام
ماهانه 30 هزارتومان میتونم تقدیمتون کنم