Re: iDed | فروش ویژه سرور مجازی آمریکا و آلمان | پشتیبانی واقعی 24/7| شروع قیمت از 5هزار تومان
برای کرک کردن وی پی اس میتونیم از سروراتون استفاده کنیم؟مشکلی باهاش ندارین؟
پاسخ : iDed | فروش ویژه سرور مجازی آمریکا و آلمان | پشتیبانی واقعی 24/7| شروع قیمت از 5هزار تومان
سلام آیا برای سیستم ایمیل مارکتینگ هم میتونید به ما بدهی دیک سرور مجازی ؟
پاسخ : iDed | فروش ویژه سرور مجازی آمریکا و آلمان | پشتیبانی واقعی 24/7| شروع قیمت از 5هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezakhani
سلام آیا برای سیستم ایمیل مارکتینگ هم میتونید به ما بدهی دیک سرور مجازی ؟
با سلام
امکانش هست، ولی قبل از خرید تیکت بدین یا یاهو بیاین مقدار مصرفتون و شرایط استفاده رو مشخص کنیم
موفق باشید
یک سرور مجازی آمریکا ۵۱۲ مکاباتی با سیستم عامل
CentOS 6.5 64bit
سفارش دادم!
چرا شماره تماس خود را در سایتتان وارد نکردید تا بتوانم پیگیری کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ROBOTICS
یک سرور مجازی آمریکا ۵۱۲ مکاباتی با سیستم عامل
CentOS 6.5 64bit
سفارش دادم!
چرا شماره تماس خود را در سایتتان وارد نکردید تا بتوانم پیگیری کنم؟
با سلام
شماره تماس تو امضای تیکت ها هست
ولی با این حال شماره تماس رو پ.خ کردم واستون
سلام
رم 512 با هارد 200 گيگ چقدر هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arbab
سلام
رم 512 با هارد 200 گيگ چقدر هست؟
با سلام
تو سایت به چت آنلاین پیغام بدین یا یاهو پیغام بدین یا تیکت بدین در خدمت هستیم :53:
2 تا سرور خریداری شد و کم تر از یک ساعت تحویل گرف ته شد و خیلی خوش بر خورد بودند
سلام کدوماشون ببراشبکه اجتماعی خوبن?