لیسانس اسکریپت هم خودشون با این قیمت میدن؟
به ریال یا تومان؟
دائم هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه 150 دلارش با رایگان چه فرقی داره اونوقت؟ زیرش زده نصب در صورت درخواست و پشتیبانی 1 ساله همین 150 دلار!!! :دی
یه سوال دیگه: امکان smart plans mod چیه؟ من متوجه نشدم دقیقا !!! / امکان مد نظر من اینه که کاربر بتونه حساب داشته باشه و از اون حساب واسه هر فایلی که دانلود میکنه پرداخت کنه ( نه اشتراک ماهانه ) / هیچی دیگه mod های دیگش برام فعلا کاربرد ندارد خدارو شکر بازم این که کم نیست 85 دلار چه خبره...
شما میتونید از اسکریپت های ارزونتری مثل yetishare استفاده کنید. اما این اسکریپت در حال حاضر بهترین اسکریپت اماده فایل شرینگ هست که میتونید پیدا کنید.
سوال من چیز دیگه ای بود / آره 85 دلار واسه یه تکه برنامه سه گزینه ای پول زیادیه
- - - Updated - - -
من این آپلودسنتر رو واسه استفاده خودم میخواستم یعنی به جای اینکه یه اسکریپت مدیریت فایل خریداری کنم یه آپلودسنتر میزنم و با امکانات بیشتری کارم راه میفته و آینده داره.
حالا 20-30 هزار دلار واسه چی! خوب من فکر میکنم طرف از کم شروع میکنه حالا بسته به بازاریابیش، متعاقباً توان سرورش رو هم افزایش میده. اتفاقا من فکر میکنم اصلا هزینه ای نداره!!!
- - - Updated - - -
خوب دوستان کشیدن کنار، جواب پست خودشون رو ندادن.
کسی هست نمونه مچ شده این اسکریپ رو با درگاهای بانکی خودمون دیده باشه؟ اصلا کسی هست با Xfilessharing کار کرده باشه ما چارتا سوال ازش بپرسیم؟
شما سئوالتون رو بفرمایید ، دوستان جواب میدن .
در ضمن اگه برای استفاده شخصی نیاز دارید از نسخه رایگان همین اسکریپت هم میتونید استفاده کنید .
خوب دوستان اگه سایت با xfilesharing دارن قرار بدن
من متوجه نشدم این امکان پرداختش چجوریه http://sibsoft.net/xfs-mod-y.html /امکان مد نظر من اینه که کاربر بتونه حساب داشته باشه و از اون حساب واسه هر فایلی که دانلود میکنه پرداخت کنه ( نه اشتراک ماهانه ) حال اگه بر اساس حجم فایل پول کم کنه که عالی میشه
والا بدی بنویسن از 85 دلار کمتر درمیاد :دی
دوست عزیز خط دومتون رو متوجه نشدم / ولی نالو عشقه :67:
- - - Updated - - -
تا به حال کار برنامه نویسی نسپردم. چجور مطمئن شم کار طرف بدون باگ و... نیست؟
- - - Updated - - -
مرحله 4) Site Initial Settings گیر کردم / نمیدونم چرا سیو رو میزنم اوکی نمیشه و صفحه دوباره لود میشه فقطhttp://www.webhostingtalk.ir/attachm...untitled-1-jpg