ویرایش شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
ویرایش شد.
پلنی که رم دو گیگ داره از انگلیس،با تخفیف ماه اول چقدر در میاد؟
پنج روز پیش از این ارائه دهنده درخواست سرویس کردم و تنها چیزی که به آن دست یافتهام مشاهدهٔ بیاخلاقی صاحب/صاحبان این سایت است! پس از پنج روز نه خبری از پول واریزیام شده و نه سرویس سفارش داده شدهام را دریافت کردهام. (صاحب سایت سفارش را از لیست سفارشات پاک کرده است)
در زیر لیست تیکتهای ارسالیام را در مدت این پنج روز میبینید:
نقل قول:
شاهین آزاد || کاربر
2014/06/16 19:36
سلام. من امروز ظهر یه سرور سفارش دادم و مبلغش رو پرداخت کردم. خواستم بدونم که این سرویس که تحویل داده میشه. متشکرم.
نقل قول:
Pedram Afshar || کارمندان
2014/06/16 21:55
با سلام
امشب و نهایت قردا صبح تحویلتون خواهد گردید
با احترام
نقل قول:
شاهین آزاد || کاربر
2014/06/17 16:29
سلام دوباره. بیش از ۲۴ ساعت از ثبت سفارش گذشته و هنوز سرویس رو دریافت نکردم.
نقل قول:
شاهین آزاد || کاربر
2014/06/17 23:14
با توجه به این که بیش از ۳۶ ساعت از ثبت درخواستم گذشته هنوز نه سرویسم رو دریافت کردم و نه جوابی از شما. من دیگه نیازی به این سرویس ندارم. ممنون میشم مبلغ واریزیم رو به حسابم برگردونید. همچنین شماره کارت در این تیکت ذکر شد.
صاحب سایت آنقدر برای مشتری احترام قائل نیست که برای بازگشت مبلغ تا دم یک عابر بانک برود و موضوع را تمام کند.نقل قول:
Pedram Afshar || کارمندان
2014/06/18 14:11
درود
لطفا شماره کارت ملت ارسال شود
با احترام
ساده است، من قرار نیست تمام کارتهای مورد نظر فروشندگان را داشته باشم!نقل قول:
شاهین آزاد || کاربر
2014/06/18 18:53
کارت ملت ندارم.
و در آخر پس از دو روز انتظار:
همچنان پولی دریافت نشده! در آخر هم این تیکت را ارسال نمودم:نقل قول:
شاهین آزاد || کاربر
2014/06/20 12:56
قربان این وضعیت پول ما چی شد؟
نقل قول:
شاهین آزاد || کاربر
2014/06/21 18:38
سلام.
۵ روز پیش و تنها به خاطر تست سرویسهای ارائه شده در سایتتان اقدام به ثبت سفارش نمودم و هنوز نه تنها خبری از دریافت سرویس و یا عودت مبلغ پرداختی نشده است، بلکه تیکتهای پیاپیام در این زمینه پاسخ داده نمیشود. خواستم بگویم این رفتار زشت و نا پسندتان، جدای از به نمایش گذاشتن بیفرهنگیتان، تنها نتیجهای که دارد، بیاعتمادی به تمامی هم صنفیهای فعالتان است.
واقعا متاسفم.
درود
شما مگر نفرمودید مایل به دریافت سرویس نیستید؟ پس چرا از پاک کردن سفارش خودتون تعجب میکنید؟وپس از 5 روز انتظار دریافت سرویس دارید؟حساب ما ملت هست و امکان واریز به کارت شما به صورت انلاین وجود ندارد و باید از طریق خودپرداز واریز شود که با توجه به ترافیک فعلی کاری تا 3 روز بعد از اعلام کنسلی شما فعلا مقدور نشده هست
شماره کارت ملت ارسال کنید پول به صورت انی واریز گردد در غیر این صورت باید منتظر باشید تا در اسرع وقت این مورد انجام شود. درگاه بانکی ما اسباب بازی نیست وقت ما هم همینطور
موفق و موید باشید
----------------------------------------------------------------------------------------------------
تمامی سفارشات تحویل شدند
تحویل سفارشات جدید همانند گذشته 2 ساعته خواهد بود
ارادتمند
16 روز گذشته و هنوز خبری از بازگشت پول نشده. حرفی برای گفتن ندارم…