پاسخ : معایب و مزایای whmcs از نظر شما؟!
من که میگم بیخیالش شو الکی وقتتو تلف نکن :114:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.e
شاید به 2 مشکل میشه اشاره کرد ! 1- هزینه بالای آن2- انعطاف پذیری کم نسبت به دیگر اسکریپت ها ! (از نظر قالب و ...)
مرسی،مورد اول که اعمال مبشه، هزینه ی کمتر و اینا...ولی مورد دوم خیلی کار می خواد!!مرسی از راهنماییتون :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saati
لابد به قول شما هیچ کاری نکنیم چون دیگران ساختن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saati
چرا؟! :))))
اولین نفر بودینا اینجوری گفتین d:
به نظر من بالاخره باید از یه جایی شروع کرد، هرچیزیو!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
اگر یک سیستم اپن سورس بنویسین در این زمینه و با امکانات این سیستم همه استقبال میکنن و معروف میشین
بخش های بیخودی زیادی هم داره این سیستم و یک جورایی سنگین هست چون از ساختار خاصی نوشتنش پیروی نکرده
این نکته رو در نظر بگیرید :
این اسکریپت همگانی است و برای استفاده شخصی فقط نیست.
اسکریپتی است که باید پاسخ گوی تمامی نیاز های هر شرکت یا سایتی باشد.
حال اگر شخصی فقط از بعضی امکانات خاص استفاده میکند دلیل بر اضافی بودن امکانات دیگر نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.e
شاید به 2 مشکل میشه اشاره کرد !
1- هزینه بالای آن
1- قیمت بسیار مناسبی دارد نسبت به امکانات ( البته ما ایرانی ها همیشه ارزان طلب هستیم ;;) )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin.m
چرا؟! :))))
اولین نفر بودینا اینجوری گفتین d:
به نظر من بالاخره باید از یه جایی شروع کرد، هرچیزیو!
اون فقط صرفا جهت افزایش پست بود http://www.pic4ever.com/images/14k8gag.gif
با درود خدمت دوستان و استارتر عزیز آقا آرمین
اول اینکه اگر واقعا تخصص هایی که توی امضات زدی رو بلد باشی ایول داری
در مورد whmcs هم با توجه به 1 سالی که با این سیستم کار کردم میتونم بگم تنها و بهترین سیستم هاستینگ هست که در این سطح تولید شده
واقعا حرف نداره به نظر من هیچ کمو کاستی نداره ما هرچی که نیاز داشتیم whmcs قبلا بهش فکر کرده بود و تو سیستم گذاشته بود هیچ هکری هم حداقل تو ایران ندیدم که بتونه یه باگ ازش پیدا کنه یا بتونه دیفیسش کنه چون در این مورد با خیلی از هکرها حرف زدم
این سیستم سیستم کاملی هست و هیچ مشکلی نداره
در مورد قیمت هم بگم خیلی بصرفه هست الان با ماهی 30-40 تومن میشه راحت لایسنسش رو خرید تازه با این قیمت دلار ولی بازم خیلی مناسبه البته لایسنس لایف تایم هم داره که این یه مزیته یه مزیت دیگش هم اینه که لایسنس هاش هم با کپی رایت هست هم بدون کپی رایت بعضی از دوستان دارن کم لطفی میکنن میگن گرونه
در مورد ظاهرش هم به نظر من ظاهر خوب و ساده ای داره که مورد پسنده.
از همه مهمتر برای این سیستم ماژول های خیلی زیادی وجود داره به طوری که در هر زمینه ای یه ماژول داره اینم بخاطر معروفیت و موندگاری این سیستم هست که به مرور زمان بدست اومدهفکر نمیکنم کسی تو ایران بتونه سیستمی حتی نزدیک به whmcs بسازه دانش فنی زیادی لازمه و البته اینم در نظر بگیرید whmcs یه شرکت بزرگ انگلیسی هست که کلی کارمند داره که از سال 2005 داره کار میکنه دیگه جاپاشو محکم کرده کسی به گردش نمیرسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itech
با درود خدمت دوستان و استارتر عزیز آقا آرمین
اول اینکه اگر واقعا تخصص هایی که توی امضات زدی رو بلد باشی ایول داری
در مورد whmcs هم با توجه به 1 سالی که با این سیستم کار کردم میتونم بگم تنها و بهترین سیستم هاستینگ هست که در این سطح تولید شده
واقعا حرف نداره به نظر من هیچ کمو کاستی نداره ما هرچی که نیاز داشتیم whmcs قبلا بهش فکر کرده بود و تو سیستم گذاشته بود هیچ هکری هم حداقل تو ایران ندیدم که بتونه یه باگ ازش پیدا کنه یا بتونه دیفیسش کنه چون در این مورد با خیلی از هکرها حرف زدم
این سیستم سیستم کاملی هست و هیچ مشکلی نداره
در مورد قیمت هم بگم خیلی بصرفه هست الان با ماهی 30-40 تومن میشه راحت لایسنسش رو خرید تازه با این قیمت دلار ولی بازم خیلی مناسبه البته لایسنس لایف تایم هم داره که این یه مزیته یه مزیت دیگش هم اینه که لایسنس هاش هم با کپی رایت هست هم بدون کپی رایت بعضی از دوستان دارن کم لطفی میکنن میگن گرونه
در مورد ظاهرش هم به نظر من ظاهر خوب و ساده ای داره که مورد پسنده.
از همه مهمتر برای این سیستم ماژول های خیلی زیادی وجود داره به طوری که در هر زمینه ای یه ماژول داره اینم بخاطر معروفیت و موندگاری این سیستم هست که به مرور زمان بدست اومده
فکر نمیکنم کسی تو ایران بتونه سیستمی حتی نزدیک به whmcs بسازه دانش فنی زیادی لازمه و البته اینم در نظر بگیرید whmcs یه شرکت بزرگ انگلیسی هست که کلی کارمند داره که از سال 2005 داره کار میکنه دیگه جاپاشو محکم کرده کسی به گردش نمیرسه
خیلی ممنوم از نظرتون، مفید بود :) این پروژه هرچی برام نداشته باشه یه نمونه کار میشه، هرچند هدف من بیشتر از یه نمونه کاره! :d
به نظرم شما یا نمی تونید اصلا بنویسید یا ناقص می یارینش بالا .
برنامه نویس خوب کسیه که نمی یاد وقتش رو تو تاپیک بگذرونه .
میشینه با امید و پشتکار برنامه رو می یاره جلو . Whmcs از اول whmcs نبوده . به مرور کامل شده و شده اینی که الان می بینید .
من کل توضیحات سایتش رو ترجمه و در قالب فایل pdf تو سایتش گذاشتم می توانید دانلود کنید از آریا دانلود