بله ؛ آدم یه دفعه که ایمان نمیاره :d طول میکشه
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
کاربر محترم دیشب شما در تاپیک وب شلی را گذاشته بودید تا بررسی کنم جهت شناسایی !!!! ممنون میشم دوباره وب شل را ارسال نمایید تا بررسی شود .
با تشکر
بفرمایید فایل پیوست 20920
البته ذکر کنم کانفیگ بنده در کنار امنیت شما عزیزان هیچ هست :)
سلام بهتره شل رو به صورت پیام خصوصی ارسال کنید قرار دادنش در عمومی باعث سوء استفاده هایی میشه و فکر کنم برای این سایت هم مشکل ایجاد کنه چون معمولا سایت هایی که لینک دانلود شل قرار میدند FIlt-er میشند ( حتی نسخه دمو c99 رو FIlt-er کردند ) در مورد شل درسته cxs نتونست بشناسه! اما اینطور کد کردن کار هرکسی نیست این رو هم در نظر بگیرید اگر روی سرور php خوب کانفیگ شه چنین شل هایی شناسایی هم نشند کارایی لازم رو نخواهند داشت و درست اجرا نخواهند شد
بله ؛ البته بنده شل رو گذاشم پاک هم کردم ؛ بنا به درخواست دوستان گذاشتم دوباره
البته با چیزی هایی که چناب secure_host گفتند یه کمی تحریک پذیری cxs بهتر شد اما اینو نشناخت :)
ایکاش یه جوونمردی پیدا شه آموزش تنظیمات حرفه ای برای cxs را بده.
این گزینه ها دو تای آخری تیکش خورده اما دو تای اولی دو تا آپشن ما داریم توی cxs که نوشته Bayes Probablity Scan
Xtra File
این دو تا رو باید تیک بزنیم؟ آدرس لوکیشن رو نوشته توی قسمتش...تیک زدن و نزدن این دو تا چه کاری میکنه؟
- - - Updated - - -
این دو تا لاگ رو از کجا دیدید؟ من دارم برای امتحان نصبش میکنم یکمی بررسیش کنم یاد بگیرم...از کجا مشخص میشه در کارکردش مشکل داره؟