الان از داخل خود vps کانفینگ dns ها رو انجام دادم و SOA MINIMUM TTL درست شد ولی www هنوز تعریف نکردم! از پنل این کار روکنم یا همون سرور؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الان از داخل خود vps کانفینگ dns ها رو انجام دادم و SOA MINIMUM TTL درست شد ولی www هنوز تعریف نکردم! از پنل این کار روکنم یا همون سرور؟
در بیشتر سرورها از پنل برای تعریف کردن www اقدام شود به درستی عمل میکند.
win-host.tk الان صفحه وب سرور iis7 روباز میکنه یعنی درسته؟ یا باید برای وب سایت پنل رو رو بیاره بالا
با تشکر..
آدرس ورود به کنترل پنل نصب شده بر روی سرور را در مرورگر خود وارد نمایید (مانند دایرکت ادمین example.com:2222) در صورتی که پنل خود را مشاهده نمایید تنظیمات شما به درستی اعمال شده است.
پنل بالا اومدنقل قول:
آدرس ورود به کنترل پنل نصب شده بر روی سرور را در مرورگر خود وارد نمایید (مانند دایرکت ادمین example.com:2222) در صورتی که پنل خود را مشاهده نمایید تنظیمات شما به درستی اعمال شده است
یعنی باید dns هایی که تو سرور ساختم رو پاک کنم بعد با پنل ثبت کنم؟ مشکل پیش نمیاد؟نقل قول:
درسته
فقط الان چون شما هاست نساختید صفحه اول IIS بالا میاد.
احتمالا برای ساختش هم مشکل خواهید داشت. باید دی ان اس را پاک کنید مجدد خودش بسازه و بعد a record ها را اضافه کنید
خیر مشکلی پیش نماید
با حذف کردن dns ها بازم نساخت توسط پنل ولی وقتی دومین یا یوز با دامنه میساختم تو dns سرور میومد!
بعد از 2 هفته تلاش و کوشش فراوان بالاخره تونستم به کمک دوستان در تایپیک و تنهایی websitepanel رو کانفینگ کنم. این هم دامنه که روش هاست کردم mp-net.tk :d