دوست عزیز تو این انجمن 80%طراحن وقتی کسی که تاپیک میزنه باید حداقل 10 تا نمونه کار معتبر ارائه بدهد نه همینطور لطفا تاپیک رو ببند که بیشتر به مشکل بر نخوردید
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز تو این انجمن 80%طراحن وقتی کسی که تاپیک میزنه باید حداقل 10 تا نمونه کار معتبر ارائه بدهد نه همینطور لطفا تاپیک رو ببند که بیشتر به مشکل بر نخوردید
باتشکر
با سلام. همانطور که عنوان کردم ، تخصص بنده در طراحی سایت هست . بنده در حال حاضر تخصصم در PHP هست . اما asp هم کار میکنم ولی در آن حرفه ای نشدم . html , css ,html5 , css3 نیز که نیاز هر طراحه . بنده javascript رو هم مسلط هستم . در کتاب خانه های javascript به jquery مسلط هستم . عرض کنم که برای برقراری ارتباط با database از PDO استفاده میکنم . البته mysql هم که ساده تره . ولی دیگه به درد نمیخوره و قدیمی شده و توانایی ارتباط با mysql هم دارم . همچنین به شئی گرایی در پی اچ پی یا همون OOP هم تسلط دارم . bootstarp هم بلدم . امنیت هم برای سایت هایی که خودم مینویسم ، انجام میدم .
تعداد یوزر و ... رو که نامحدود هست . البته بستگی داره به فضایی که هاست شما ساپورت میکنه . دیگه ؟؟؟
- - - Updated - - -
در ضمن بنده پلاگین et-chat و wordpress هم مینویسم .
شما اگر نمونه کار بدید ممکنه 10 مشتری پیدا کنید من برای خودتون میگم
یاعلی:x
با تشکر کلی . سخن نهایی هم گفته شد
با ســــلام . . .
طراحی cms ، . . . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تدریس هم می کنین ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15 سال سن ؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمونه کار ارائه کنین ، بررسی بشه ، من خودم شخصا شما رو استخدام می کنم از این سن . . . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!