اطلاعاتی که قابل ویرایش است
ایمیل - شماره موبایل - آدرس -
کد ملی و نام و نام خانوادگی غیر قابل ویرایشه
لطفا کمک راهی وجود نداره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اطلاعاتی که قابل ویرایش است
ایمیل - شماره موبایل - آدرس -
کد ملی و نام و نام خانوادگی غیر قابل ویرایشه
لطفا کمک راهی وجود نداره ؟
به نظر بنده فردا صبح با خود اپراتور چت سایت نیک صحبت کن و جریان رو بهش بگو تنها کسی که میتونه کمکت کنه خود بچه های اونجان
همیشه گفتن کارتو با راستی پیش ببری مشکلت حله اما شما خواستی اطلاعات نزاری از خودت این بلا سرت اومد
ان شا ا... کار شما هم درست میشه
مراحل سایت ایرانیک کاملا مشخص هست.
ابتدا مشخصات صاحب دامنه رو به مشخصات اصلی تغییر بدید. سپس صفحه اول کارت ملی با دو عدد امضا و اینکه یه متنی بنویسید که این دامنه ماله شماست و تمام این رو در قالب یک صفحه a4 برای اونها فکس یا ایمیل کنین بعد از 24 ساعت چک میکنن اگه مشکلی تو مدارک نباشه تایید میشین اگه مشکلی باشه دوباره خودشون بهتون ایمیل میزنن تا مدارک رو تکمیل کنین.
روی دامنه های ir مشخصات فرد صاحب دامنه رو باید بدید اگه هدفتون اینه که اسمی از شما نباشه ولی کارتون اگه مشکلی نداره میتونید بعد از پایان ثبت دامنه روی دامنه خودتون شیلد بزارید تا کسی با whois گرفتن مشخصات شما رو نبینه ولی اگه میخواید روی دامنه کاری انجام بدید که امکان داره مسدود بشه بهتره روی دامنه هایی غیر از ir این کار رو انجام بدید و اون رو هم شیلد کنید و دیگه مشکلی فکر نکنم باشه.
با سلام خدمت دوستان گلم
منم مثل این دوستمون در سایت nic اطلاعاتمو ثبت کردم و مدارکم ارسال کردم و در حال تاییده
اما نمیدونم بعد از این مرحله چجوری dns شرکتو به دامنه اضافه کنم
اصلا راهی هست که با هزینه کم به یه پنل کاربری برسیم دقیقا برام توضیح بدین!!!!!
چون حرفه ای نیستم فقط از سر کنجکاوی این کارو کردم دوس ندارم یه هاست گرون بخرم فقط یه حالتی که با هزینه کم و فضای کم به یه پنل مدیریتی برسم!!!
لطفا حتما حتما حتما جواب بدین بعد از خدا امیدم به شماست.