عزیز لطفا کمی بیشتر صبر کنید معمولا شرکت های خدمات دهنده تایم بخصوصی جهت پاسخگویی دارن...
و تو این بازه زمانی به مشتری ها سرویس میدن
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بله جناب عیسی لو همکارمون قبلا پاسخ داده بودند بنده امروز پاسخ آیپی مروا را فقط دادم.
در مورد اینکه پارسن آنلاین بده یا خوب و بخواهید اینجوری قضاوت کنید کاملا تعصبی هست و البته هزاران بار به همکاران ذکر کردم در این موارد در انجمن دخالت نکنید ولی خب کو گوش شنوا :-| باز من باید بیام جمعش کنم :-|
ببینید این نظر که خوب هست یا بد رو باید مشتریها مشخص کنند. در کل نت پخش شده این مطلب که :
تبیان قدیم داغون بوده الان عالیه و گران و خیلی ها هم بپرسین باز میگن داغون و گران
پارس آنلاین یا پارس آفلاین
والله ما هر روز مشتریهاشون رو میبینیم که مشکل دارند. همین یک هفته قبل مشترکی سرور مجازی داشته که به ما مراجعه کرد و مستقیم از خود مرکز داده سرعت دانلود خارجش حدود 32 کیلوبایت بوده. (و بعد آفر نامحدود بودن پهنای باند گرفته از مرکز داده). حداقل یا آفر نده یا میده خودش رو ضایع نکنه مشخصه چرا آفر داده با لیمیت کردن. اینها همه باعث نارضایتی میشه.(حالا یا نارضایتی فنی و زیرساختی باشه یا نارضایتی به خاطر سیاست کاری اشتباه).
در کل نظرات هر شخصی محترم هست و نباید سرکوب شود. شما هم قبلا نظر میدادید اگر یادتون باشه در مورد بقیه مراکز.
اما در کل نباید همکارمون نظر میدادند در انجمن کلا به علت تعصب زیاد در انجمن طبق تجربه. پوذش.
نظرمون پاک شد در پست قبل. پست هاتون را ویرایش کنید.
یا حق
سلام جناب سجادیه
یک سوال دارم مگر افرانت آی اس پی نیست؟
AFR@NET
پس بحث آی اس پی بودن و ارائه اینترنت و این ها را باید کنار بگذارید و اصلا درست نیست که بخواهد مطرح بشه افرانت هم اینترنت میده و این دلیلی نمیشه که بخواهد کیفیتش پایین باشه
قدیمی بودن یا زیاد بودن کاربران هم اصلا باز دلیلی برای کفیت بد نمیشه اونوقت هاست گیتور هم باید کیفیتش بد باشه
مورد دیگر من حدود 10 روز پیش یکی از سرور های اختصاصی خودمون را برای یکی از کاربران داشتیم کانفیگ سلوس وی ام انجام میدادیم
سرور اسلیو از سرور های اختصاصی ما بود و مستر از افرانت بود
افرانت ازسرور های خود سلوس 10 کیلو بایت دانلود میکرد اما پارس آنلاین 14 مگ دانلود میکرد اونوقت باز من باید بگم افرانت مشکل داره؟ ممکنه این سرور بنده خدا مشکل هاردی داشته یا خیلی موارد دیگر نمیشه با یک نگاه کوتاه یک تصمیم بزرگ گرفت
ما ارائه دهنده سرویس میشه گفت در سطح کلان هستیم کاربر شاید حرف کسی را قبول نکنه اما حرف ما را سریعتر به گوشش میسپاره ما باید این را همیشه در نظر بگیریم
بله من کیفیت پورت و همین گیمی که میگین رو پارس را قبول دارم اما شما به این فکر بکنید که چرا پارس اسمش بد میشه پیش چشم شما ! شما مییایید یک سرور گیم را با گیم های خودتان مقایسه میکنید خوب اینجا چند مشکل هست
کسی که پارس آنلاینه قیمت کمتری داده - سرور بزرگی گرفته - آی پی بیشتری داره - خوب طبق اصولی که ما ایرانی هستیم از تمام ظرفیت فکر میکنیم باید استفاده بکنیم روی یک سرور اختصاصی 32 تا آی پی دارد 32 تا سرور مجازی ویندوز میده اونوقت شما میایین روی سرویس که 32 تا سرور دیگر هم کنارش هست تست میکنید و مقایسه میکنید با سروری که کلا 5-6 تا سرور روشه پس نوع مقایسه ها باید در شرایط یکسان باشه که نیمشه چنین مقایسه ای را هم به همین راحتی ایجاد کرد
فاکتور فقط پورت نیست و این را شما بهتر از هر کسی میدونید
به هر جال اینکه گفته میشه مثلا این را با اون نمیشه مقایسه کرد یعنی من میدونم و من مرجع تصمیم گیری ام نمیشه مقایسه کرد با اونی که میگه این نظر شخصی منه و ممکنه اشتباه هم باشه اما نمیشه این را با اون مقایسه کرد یک چیز دیگرست و زمین تا آسمون فرق دارد
هر کسی میتونه نظر شخصی خودش را بده اما باید در نظرمون این را متذکر بکنیم که این نظر شخصی منه و ممکنه هم اشتباه باشه و درست نباشد نه اینکه بگیم نه حتما همینه و حق ادامه و نظر دهی سایرین هم گرفته هم بشه
امید وارم متوجه منظورم شده باشید و عذر میخواهم که موجب ناراحتی تون شدم
روز خوش
عیسی لو
ممنون از همه دوستانی که در بحث شرکت میکنن و اطلاعات خوبی میزارن .
من در مورد دیتاسنر از مروا سوال کردم این پاسخ رو به بنده دادن :
2014/06/07 12:40
بهرنگ موسوی || کارمندان
سلام
سرور های ما در دیتا سنتر مروا ( دیتیا سنتر خودمان) قرار دارد و چند سروری هم در دیتا سنتر ouriran داریم که آنها را نیز به زودی به مروا منتقل خواهیم کرد.
با تشکر-بهرنگ موسوی
تلفن: 021.8281(داخلی 125)
------
باتشکر از همه دوستان که در بحث شرکت میکنن :53:
مرواهاست سال 82 دیده بودم حدود 24تاسرور درساختمان خودشون داشتن اگر حرف منم خونده باشین می بینین نوشتم شاید اشتباه کنم چرا که از همون سال تاکنون هیچ رابطه ای باهاشون نداشتم درضمن اینکه من نوشتم سخت افزار و سایرموارد مال خودشونه به استناد مشاهده سال 82 و حرف فعلی شون هست که در اینجا نوشته شده که دیتاسنتروسخت افزار درمالکیت خودشون هست بند پنجم رو مشاهده فرمایید http://www.morva.net/Hosting درضمن من بعداز کلی از عضو بودنم درسایت باید مشخص شده باشه برای شما و سایرین که نسبت به هیچ مسله ای جبهه گیری خاصی ندارم من فقط تجربم رو گفتم همین .تجریه ها قبلی من ممکن هست که اشتباه باشه یا یک زمانی درست باشن و اوضاع الان فرق کرده باشه خوب اینم که مورد خاصی نیست با تشکر از درک بالای شما دوست گرامی و صحبت های پشتیبانشون هم حرفای مارو تایید میکنه و بخشی از حرفای شما رو پس دیگه جای نگرانی نیست
بله 100% شما قدیمیتر هستید و سرور ما هستید و دقیقا برای این که ناراحت نشید بنده طبق شواهد فعلی نظر دادم و از دید یک کاربر معمولی.
خوب شد که مروا جواب داد و این ابهامات هم برطرف شد.
فقط بنده در تعجب هستم مگه مروا توی وب هاستینگ اکانت نداشت؟ :) چرا نمیاد شرکت بکنه ؟
- - - Updated - - -
این کارمند ما هم چه جنجالی اولین روز هفته شلوغی به وجود آورد برای ما :)
بهتره ادامه ندیم چون نمیشه تعصب نمیگذاره صحبت درست جلو بره در انجمن.
فقط همین که ارائه سرویس در حد خفه کردن یک سرور کار دستی نیست و هر مرکزی چنین کاری بکنه مدیریتش اشتباهه و کیفیتش میاد پائین و مشتری ناراضی میشه. مشتری هم نباشه پولی نیست پس بهتره به خاطر پول بیشتر چنین کاری نکرد و کیفیت را بالا نگه داشت.
تاپیک بنده خدا استارتر رفت رو هوا :) استارتر عزیز واقعا شرمنده
یا حق
اگر اینجا جو صمیمی بدون جبهه گیری داشت مطمئنا خیلی از شرکت ها هستن که اینجا یوزر دارن
ولی وقتی جو اینجا رو می بینن ترجیج میدن خودشون رو چیپ نکنن و برندشون رو خراب نکنن
مثل ماها نیستن که انعطاف پذیر باشن و با حرف زورم بتونن کنار بیاین و فردا دوباره اینجا باشن.
مرواهاست باتجربه است