پاسخ : سوال در مورد پلیس فتا ....
شما تشریف ببرید دادسرا و یک پرونده به عنوان مزاحمت تهدید اعراب و اخلال در روند زندگی و کسب و کار تون
برای ایشون باز کنید + کپی مدارک مثل sms ایمیل و... و تمام شماره تلفن ادرس و اگر اسمی ازش دارید
بین 10 تا 20 روز دادگاه ایشون رو احظار میکنه که باید تشریف بیارن شهر شما و دادگاه و از خودشون دفاع کنند
اگر هم نیان که جکم جلبشون صادر میشه که باید ببرید کلانتری منطقشون و جلبش کنید
+ تو دادگاه هم نمیتون بگن چون کپی گرده بودیید همچنین کاری کرده چون دادگاه میگه باید به صورت قانونی اقدام میکرده و در صورتی هم که شکایت داره باید به صورت جداگانه تشکیل پرونده بده
+اصولا پرونده کپی مطالب کتاب سی دی و... ای که داری مجوز نیستن رو دادگاه قبول نمیکنه و همون اول به دلیل کمبود مدارک مخطومه اعلام میکنه(چون چیزی رو که ثبت نشده و مجوزی نداره طرف نمیتونه ثابت کنه که مالک حقوقی اثر هست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام.
آقا بزار يك فوت كوزه گري بهت ياد بدم !
هر وقت ديدي كسي داره تحديد و ..... ميكنه بدون يك الف بچه اي كه هيچ كاري نمي تونه بكنه !
خدا نكنه كسي بخواد كاري كنه !
اطمينام داشته باش اگر كسي بخواد كاري كنه هرگز نميگه و تحديد و..... نميكنه.
موفق باشي.
دوست عزیز تهدید درسته نه تحدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام دوستان ما چند روزی هست داریم سر یه موضوع قدیمی (کپی یه مطلب توست یکی از نویسنده های سایت در سال 91) توست مدیر اون سایتی که ازش کپی شده تحدید های مختلفی میشیم (هک , دیف کردن سایت , شکایت , تحدید تلفنی و غیره ) حالا میخوام بدونم با مراجعه به پلیس فتا میشه از شر اینا خلاص شد یا نه ؟! (نمیخوام جلوی چنتا بچه که تحدید میکنن کم بیارم و مطالب رو پاک کنم ...)
دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر ...:x
اصلا به غیر از موارد *** و موارد مشابه پیگیر نخواهند بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dark_7qe
اصلا به غیر از موارد *** و موارد مشابه پیگیر نخواهند بود
پرونده تهدید و اعراب ربطی به فتا نداره و به دادسرای جنایی ارجاع داده میشه
1 فایل پیوست
ممنون از همه دوستان من مطالب رو برای اینکه حوصله بچه بازی نداشتم پاک کردم ! اما سایتی که از سمت مدیرانش تهدید میشدم وب سایت گرین اسکین به ادرس : www.greenskin.ir هست ...
نمیدونم قرار دادن متن آخرین مکالمه که امروز منو اد کردن داخل یاهو و حرف زدن درست باشه اما به هر حال از خود یاهو آرشیو سیو کردم و پیوست کردمش ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
ممنون از همه دوستان من مطالب رو برای اینکه حوصله بچه بازی نداشتم پاک کردم ! اما سایتی که از سمت مدیرانش تهدید میشدم وب سایت گرین اسکین به ادرس :
www.greenskin.ir هست ...
نمیدونم قرار دادن متن آخرین مکالمه که امروز منو اد کردن داخل یاهو و حرف زدن درست باشه اما به هر حال از خود یاهو آرشیو سیو کردم و پیوست کردمش ...
دوست عزیز کش نده همچین قضیه هایی رو ، میدونی چرا ؟
چون باعث اعصاب خوردی شما و در نتیجه کم شدن کارایی شما میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haftsepehr
دوست عزیز کش نده همچین قضیه هایی رو ، میدونی چرا ؟
چون باعث اعصاب خوردی شما و در نتیجه کم شدن کارایی شما میشه
درسته عزیز منم به گرین اسکین نامه دادم و گفتم حذف کردم تهدید های بیخودی نکنید مارو ...
یه بار تلفنی تهدید میکنن یه بار تو یاهو یه بار توی نظرات یه بار توی ایمیل ...
هالا خوبه چیز با ارزشی کپی نگرفته بودیم که بد 2 سال بفهمن بیان گیر بدن ... والا کلی سر ما کلاه گذاشتن ما بیخیال شدیم واقعا برای مدیریت گرین اسکین متعصف هستم با این بچه بازیاشون ....
پاکش نکن ببین هک میکنه یا نه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
ممنون از همه دوستان من مطالب رو برای اینکه حوصله بچه بازی نداشتم پاک کردم ! اما سایتی که از سمت مدیرانش تهدید میشدم وب سایت گرین اسکین به ادرس :
www.greenskin.ir هست ...
با سلام و عرض ادب.
آقا يا شما اينكاره نيستي يا واقعا ترسو هستي و يا داري فيلم در مياري ! ؟
من متن رو كامل خوندم.
اول اينكه اين بابايي كه داره با شما كل كل ميكنه هيچ غلتي نمي تونه بكنه !
دوم من جاي شما بودم مطلب رو پاك نميكردم ببينم چه غلتي مي كنند!
سوم اينكه بازم ميگم اينها و ادمين سايت بالا يك مشت بچه سوسول هستند كه فكر ميكنم عقب مونده ذهني هم هستن كه ميان تهديد و.... مي كنند چون اگر كسي بخواد كاري بكنه هرگز نميگه !
چهارم ميخواهي كل مطالبشون رو بزارم تو سايتم ببينم چكار ميكنند ؟
دوست عزيز دو تا نصيحت :
1. وقت گرانبهاي خودتون رو با اين اراجيف تلف نكنيد !
2. هر قدر ميخواهي مطلب بزار تو سايتت ! شما حتي نمي بايست جواب اينها رو ميدادي كه براي خودت اعصاب خورد كني بخري !
موفق و شاد باشي.
رفیق من سایت apktops.ir رو داره اولین کسی هست که اپ های جدید رو میرازه و خیلی ها و خیلی معتبر ها حتی سایت باشگاه خبرنگاران جوان yjc.ir هم ازش کپی میکنن بدون کپی رایت بعد هیچکاری نکردی این یارو الف بچه این هارو گفته باور کردی؟ بهش میگتفی تمام ارشیو مطالب میره دادسرا واسه مزاحمت و تخدید حکمش هم خیلی سنگینه